SVT > Inrikes

Thursday, 24 January, 03:06

SVT - 12 jan 19 kl. 10:58

Här möts Centern – efter beskedet om att släppa fram LöfvenEn efter en gick centerföreträdare som Eskil Erlandsson och Hanna Wigh in på mötet på Malmskillnadsgatan i Stockholm för att ta ställning till den överenskommelse som partiet gjort för att i slutändan släppa fram Stefan Löfven som statsminister. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Centern, Löfven, Eskil Erlandsson, Hanna Wigh, Malmskillnadsgatan, Stockholm, Stefan Löfven

Dela artikeln

1121 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här möts, Centernefter , beskedetom att , släppafram , Löfven
Alliansfritt Sverige - 19 aug 14 kl. 17:12

Moderaterna – nu otydligare än Centern

Just nu råder stor förvirring om moderaternas besked i regeringsfrågan. I juli förra året sa Fredrik Reinfeldt till Expressen: Om de rödgröna tillsammans blir större än alliansens fyra partier, då är vi beredda att släppa fram dem till makten för att på det sättet säkerställa att vi isolerar Sverigedemokraterna från inflytande. Det är väldigt tydligt: de rödgröna finns och om de blir större i valet ska Reinfeldt släppa fram dem till makten och inte använda Sverigdemokraterna för att blockera.

HBL - 10 mar 15 kl. 14:02

Centern vill rensa i avdragen

I utbyte mot ett större inkomstskatteavdrag vill Centern gallra bort andra avdrag för både hushåll och företag.Omkring tvåhundra euro mer per år beräknar Centern att ett större inkomstskatteavdrag skulle ge dem som har inkomster på under 40 000 per år, därefter skulle effekten avta. Bakgrund Centerns skatter Centern vill ge skattelättnader i nedre ändan av skatteskalan för 450 miljoner euro, och ett företagaravdrag för enskilda företagare eller yrkesutövare för 120 miljoner.

YLE - 16 aug 15 kl. 08:00

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

YLE - 17 aug 15 kl. 13:18

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

Dagens PS - 29 nov 18 kl. 10:22

Ledarkollen: Vanskligt, Centern!

Förutom G20-mötet handlar ledarkollen i dag om det politiska skeendet i Sverige. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  G20-möte på gång Dagens Industri skriver om det stundade G20-mötet: ”På fredag möts ledarna för G20-länderna i Argentina, och tanken är att Donald Trump och Xi Jinping ska hålla enskilda överläggningar vid sidan av de ordinarie för att finna en lösning på handelskriget mellan USA och Kina.

Alliansfritt Sverige - 16 apr 13 kl. 20:59

Moderaterna bryter klimatlöfte, Centern till attack


MILJÖINSATS. Idag röstade EU-parlamentet om att frysa utsläpprätterna. Avsikten med förslaget var att driva upp kostnaderna för att släppa ut växthusgaser, och därmed tvinga företag att satsa på mer miljövänligt.

Länstidningen i Jämtland - 16 okt 18 kl. 13:52

Tord Andersson: Klokt av Centern i Berg att släppa privatiseringsfrågan

Socialdemokraterna och Centern bildar nytt majoritetsstyre i Berg. Det som krävdes var att C....

DI - 17 dec 18 kl. 19:30

Centern är inget mittenparti

DEBATT. Centern, med partiledaren Annie Lööf, är berett att släppa fram Stefan Löfven (S) som statsminister för att minska SD:s politiska inflytande. Att i alla frågor, stora som små, utestänga ett parti i riksdagen från inflytande är ingen bra idé i en demokrati, skriver DN:s före detta politiska chefredaktör Svante Nycander..

Barometern - 30 sep 14 kl. 06:00

Persson vill släppa in Centerpartiet

Perssons nya gäng tar lite fastare form.
Hälften av de sex ”tunga” nämnderna ska få nya ordföranden. Centern ska få en av posterna.

Expressen - 08 dec 14 kl. 18:02

Löfven var beredd att släppa in FP och C

Statsminister Stefan Löfven var beredd att släppa in Centern och Folkpartiet i regeringen. Men motståndet mot ett samarbete var så kompakt att Löfven aldrig kom så långt att erbjuda några ministerposter, säger han nu. – Jag vill vara tydlig med att det gavs inga sådana erbjudanden av det enkla skälet att det besked vi fick var att det blir inget samarbete med regeringen om budgeten, säger Stefan Löfven..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Bred kritik mot regeringens förslag om förbud mot dieselbilar

Regeringen lovar i nya överenskommelsen med C och L att förbjuda nyförsäljning av bensin- och dieselbilar från 2030. Förslaget får bred kritik, från både bilbranschen och miljöorganisationer. Det slår undan benen för biodrivmedel som är en viktig del av lösningen menar bland andra Gröna Bilister..

SVT - 4 timmar sedan

Därför fortsätter han med graffiti

Han har ägnat sig åt graffiti sedan sina tidiga tonår. Tjugo år senare är han en stadgad tvåbarnsfar, men har inga planer på att sluta..

SVT - 5 timmar sedan

Olagligt klottrande minskar inte trots omfattande insatser

Det olagliga klottrandet är omfattande och har inte minskat trots stora samhällsinsatser. 2018 var på vissa håll det värsta året på länge. Trots nolltolerans, hårda straff och lagliga klotterväggar fortsätter klottret, eller graffitin, breda ut sig..

SVT - 8 timmar sedan

Hur skriver du X? Här är nya testet som delar användarna

Extra, sax, lax. Har du någonsin reflekterat över hur du skriver bokstaven X för hand? Frågan ställdes i ett inlägg på Twitter – och det visar sig att åsikterna är många..

SVT - 10 timmar sedan

Här är produkten som är Årets matbluff 2018

Upfields produkt Lätta original har utsetts till Årets matbluff 2018 – ett antipris som årligen ges ut av konsumentföreningen Äkta vara..

SVT - 10 timmar sedan

Så här undviker du att bli lurad i affären

Alldeles för många produkter har missvisande omslag, enligt Björn Bernhardson på Äkta Vara. Det är köttbuljong som aldrig närmat sig en bit kött, smultrondricka med knappt några smultron i och chokladglögg utan choklad..

SVT - 17 timmar sedan

Här provar SVT:s meteorolog att vinterbada

Vinterkylan är här på allvar och isarna har lagt sig på många platser. Men det hindrar ändå inte folk från att hacka upp isen och hoppa i vattnet..

SVT - 21 timmar sedan

Strejk bryter ut i flera svenska hamnar

Omkring 1 000 hamnarbetare väntas gå ut i strejk på onsdagen. Flera hamnar runt om i Sverige berörs. Och arbetsgivarna kommer att svara med lockout.

SVT - 20 timmar sedan

Historiskt låga nivåer – mindre alkohol och tobak bland barn

Allt färre skolungdomar röker och dricker alkohol, det visar en undersökning som Folkhälsomyndigheten gjort. Siffrorna har aldrig tidigare varit så låga som de är nu..

SVT - 21 timmar sedan

23 januari: Natten nyheterOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.