SVT > Inrikes

Sunday, 21 April, 10:18

SVT - 12 jan 19 kl. 10:58

Här möts Centern – efter beskedet om att släppa fram LöfvenEn efter en gick centerföreträdare som Eskil Erlandsson och Hanna Wigh in på mötet på Malmskillnadsgatan i Stockholm för att ta ställning till den överenskommelse som partiet gjort för att i slutändan släppa fram Stefan Löfven som statsminister. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Centern, Löfven, Eskil Erlandsson, Hanna Wigh, Malmskillnadsgatan, Stockholm, Stefan Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här möts, Centernefter , beskedetom att , släppafram , Löfven
Alliansfritt Sverige - 19 aug 14 kl. 17:12

Moderaterna – nu otydligare än Centern

Just nu råder stor förvirring om moderaternas besked i regeringsfrågan. I juli förra året sa Fredrik Reinfeldt till Expressen: Om de rödgröna tillsammans blir större än alliansens fyra partier, då är vi beredda att släppa fram dem till makten för att på det sättet säkerställa att vi isolerar Sverigedemokraterna från inflytande. Det är väldigt tydligt: de rödgröna finns och om de blir större i valet ska Reinfeldt släppa fram dem till makten och inte använda Sverigdemokraterna för att blockera.

HBL - 10 mar 15 kl. 14:02

Centern vill rensa i avdragen

I utbyte mot ett större inkomstskatteavdrag vill Centern gallra bort andra avdrag för både hushåll och företag.Omkring tvåhundra euro mer per år beräknar Centern att ett större inkomstskatteavdrag skulle ge dem som har inkomster på under 40 000 per år, därefter skulle effekten avta. Bakgrund Centerns skatter Centern vill ge skattelättnader i nedre ändan av skatteskalan för 450 miljoner euro, och ett företagaravdrag för enskilda företagare eller yrkesutövare för 120 miljoner.

YLE - 16 aug 15 kl. 08:00

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

YLE - 17 aug 15 kl. 13:18

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

Dagens PS - 29 nov 18 kl. 10:22

Ledarkollen: Vanskligt, Centern!

Förutom G20-mötet handlar ledarkollen i dag om det politiska skeendet i Sverige. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  G20-möte på gång Dagens Industri skriver om det stundade G20-mötet: ”På fredag möts ledarna för G20-länderna i Argentina, och tanken är att Donald Trump och Xi Jinping ska hålla enskilda överläggningar vid sidan av de ordinarie för att finna en lösning på handelskriget mellan USA och Kina.

Alliansfritt Sverige - 16 apr 13 kl. 20:59

Moderaterna bryter klimatlöfte, Centern till attack


MILJÖINSATS. Idag röstade EU-parlamentet om att frysa utsläpprätterna. Avsikten med förslaget var att driva upp kostnaderna för att släppa ut växthusgaser, och därmed tvinga företag att satsa på mer miljövänligt.

Barometern - 30 sep 14 kl. 06:00

Persson vill släppa in Centerpartiet

Perssons nya gäng tar lite fastare form.
Hälften av de sex ”tunga” nämnderna ska få nya ordföranden. Centern ska få en av posterna.

Expressen - 08 dec 14 kl. 18:02

Löfven var beredd att släppa in FP och C

Statsminister Stefan Löfven var beredd att släppa in Centern och Folkpartiet i regeringen. Men motståndet mot ett samarbete var så kompakt att Löfven aldrig kom så långt att erbjuda några ministerposter, säger han nu. – Jag vill vara tydlig med att det gavs inga sådana erbjudanden av det enkla skälet att det besked vi fick var att det blir inget samarbete med regeringen om budgeten, säger Stefan Löfven..

Länstidningen i Jämtland - 16 okt 18 kl. 13:52

Tord Andersson: Klokt av Centern i Berg att släppa privatiseringsfrågan

Socialdemokraterna och Centern bildar nytt majoritetsstyre i Berg. Det som krävdes var att C....

Skånskan - 27 nov 18 kl. 14:36

C kan (eventuellt) tänka sig släppa fram S

Politik ... men det kommer med en kravlista som innehåller bland annat lägre skatter och förändrad arbetsrätt.
Det säger Annie Lööf till Dagens Nyheter.

Fler nyheter från SVT

SVT - 13 timmar sedan

Därför har påsken inget eget sound

Just musik är två betydande delar av många högtider och traditionsfiranden. Men påsken – har den egentligen något sound? SVT:s reporter Malin Johansson gick till botten med vilken musik som egentligen tillhör påsken..

SVT - 15 timmar sedan

MSB: Så ska ny färg på registreringsskyltar rädda liv

För en dryg månad sedan exploderade en gasdriven buss i centrala Stockholm och vi fick då en uppfattning om styrkan av förödelsen när en gastank exploderar. Trots det kan en mycket värre olycka hända när som helst inne i ett helt vanligt parkeringsgarage..

SVT - 17 timmar sedan

Häktade Ecuador-svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den svensk som häktats i Ecuador misstänkt för dataintrång kräver att Sveriges regering agerar. I ett öppet brev till UD anklagar de Ecuadors regering för flera lagöverträdelser och brott mot mänskliga rättigheter i samband med gripandet av sonen. – UD har tagit emot dessa uppgifter som vi ser allvarligt på, uppger Diana Qudhaib på UD..

SVT - 19 timmar sedan

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - Igår: 10:00

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - Igår: 09:23

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - Igår: 08:26

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - Igår: 06:52

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - Igår: 21:41

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..

SVT - Igår: 21:08

Så hygieniskt är lösgodiset i ditt påskägg

Påsken är en riktig godishögtid då försäljningen skjuter i höjden. Många väljer att fylla påskäggen med lösgodis – men hur står det egentligen till med hygienen och smittorisken i självplockshyllorna? Enligt mikrobiologen är torrt och sockerrikt ledorden som garanterar ett fräscht lösgodis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.