DN > Utrikes

Wednesday, 23 January, 04:55

DN - 12 jan 19 kl. 10:59

Centerpartister slår tillbaka mot M och KDAnnie Lööf har goda utsikter att få stöd för sin plan att släppa fram Stefan Löfven som statsminister. Det var tipset från centerpartister på väg in till partiets förtroenderåd på lördagsmorgonen. – Det är det enda rimliga efter att vi har försökt med allt annat, säger Centerkvinnornas Sofia Jarl..
Läs mer på DN
Läs mer om:
KD, Lööf, Stefan Löfven, Centerkvinnornas Sofia Jarl

Dela artikeln

66 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerpartisterslår tillbaka mot M och KD
Alliansfritt Sverige - 03 jan 11 kl. 22:12

Centerpartister tror Hanna blivit kapad, spekulerar i avgång och uteslutning

NOTIS. UNT rapporterar resultaten från Uppsalacenterns krismöte och följer upp med fler intervjuer av tunga Centerpartister. Resultatet är att det nu är osäkert om Hanna kan sitta kvar som kommunalråd.

Expressen - 30 sep 17 kl. 02:54

Centerpartister vill se Lööf som statsministerkandidat

Officiellt är det Moderaternas partiledare som presenteras som alliansens statsministerkandidat. Men nu höjer centerpartister rumtom i landet rösterna – för att i stället lyfta fram Annie Lööf. – Jag tror att alla centerpartister vill se Annie Lööf som nästa statminister, säger Carina Bengtsson, kommunalråd i Ljungby.

UNT - 23 jan 11 kl. 17:42

Centerpartister mötte Stefan Hanna

Vad har egentligen kommunalrådet Stefan Hanna (C) menat med de kontroversiella åsikter han lagt ut på sin blogg? Den frågan fick Uppsalas centerpartister tillfälle att ställa under ett medlemsmöte på söndagskvällen..

Vimmerby Tidning - 19 apr 12 kl. 08:51

130 centerpartister på stämma i Rimforsa

I lördags samlades 130 centerpartister till distriktsstämma på Liljeholmens Folkhögskola i Rimforsa.
Partiets 1:e vice partiordförande Anders W Jonsson höll ett anförande om bland annat grundläggande värderingar..

Jönköpingsnytt - 22 jan 13 kl. 17:02

Centerpartister i länet står bakom Annie Lööf

Centerpartiets har hamnat i blåsväder efter det ifrågasatta idéprogrammet och partiledaren Annie Lööf är pressad. Men på hemmaplan är stödet fortsatt stort. ?

DI - 30 sep 14 kl. 10:08

Centerpartister kör oftast för fort

Fyra av tio riksdagsledamöter har åkt dit för fortkörning. Värst är centerpartister och sverigedemokrater. Det skriver Aftonbladet..

YLE - 25 apr 15 kl. 06:12

Lännen Media: Centerpartister vill regera med SDP

En majoritet av Centerns partiaktiva vill hellre se socialdemokraterna än Samlingspartiet som regeringspartner. Det framgår av en enkät som har utförts av Lännen Media. Enkäten har besvarats av 1 700 kommunalpolitiker på olika håll i landet varav kring 450 var centerpartister.

SvD - 17 jan 16 kl. 19:38

Centerpartister: Låt Stockholm förbli öppet

När regeringen aviserade att det svenska systemet inte längre klarar av flyktingströmmen valde de att sätta systemen främst och stänga människor ute. Stockholmsregionen behöver invandring för att klara framtiden och vi kommer därför att försvara öppenheten, skriver centerpartister gemensamt..

SmålandsPosten - 23 aug 16 kl. 00:30

Centerpartister i samvetsnöd?

Måhända går många centerpartister fortfarande i ett glädjerus efter helgen då opinionsinstitutet Sifo utkorade partiet till sommarens vinnare. Det skall inte missunnas dem. Men på det stora hela finns ändå anledning att dra öronen åt sig..

Barometern - 11 nov 17 kl. 11:50

Centerpartister träffades på hotell: ”Viktigt med gemenskapen”

Under helgen samlades 60 centerpartister från länet på Hotell Post för att ha valupptakt. .

Expressen - 21 jan 18 kl. 15:59

Centerpartister låter som klimatförnekare

Ledande centerpartister ifrågasätter forskarnas varningar om köttkonsumtionens skadliga effekter på klimatet. Har alliansens gröna röst tystnat?.

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Smällar i Kista – bombgruppen på plats

En hög smäll har hörts vid ett flerfamiljshus i sydöstra delen av Kista. Nationella bombgruppen är på plats och polisen utreder allmänfarlig ödeläggelse. – Mycket talar för att det varit någon typ av explosion snarare än en sten som krossat rutorna, säger Anna Westberg presstalesperson vid polisregion Stockholm.

DN - 5 timmar sedan

Funktionsnedsatt flicka körd till fel bostad

En skoltaxi i Malmö lämnade av en nioårig funktionsnedsatt flicka som inte kan prata hemma hos fel föräldrar. Hennes föräldrar var utom sig av oro och först efter en timme kom flickan hem, skriver Sydsvenskan..

DN - 6 timmar sedan

Viralt ”hån” i USA omvärderas efter nya klipp

Hånade gymnasiepojkar en man ur den amerikanska ursprungsbefolkningen – eller försökte de lugna en spänd situation under ett besök i Washington DC? Händelsen som har skapat stora rubriker i USA har nu omvärderats..

DN - 6 timmar sedan

Smällar i Kista – bombgruppen på väg

Någon form av hög smäll har hörts i sydöstra delen av Kista. Polisens bombgrupp är på väg. – Vi har konstaterat en krossad ruta på ett bostadshus, säger Mikael Pettersson, RLC-befäl hos polisen..

DN - 7 timmar sedan

Nya problem fördröjer arbetet för att nå pojken i brunnen

Borrningsarbetet för att nå fram till den tvåårige pojke som föll ner i en djup brunn i Spanien gick under tisdagen in i ett avgörande skede, men stötte återigen på problem som nu fördröjer processen ytterligare..

DN - 7 timmar sedan

Kulturkommissionen: Tror Henrik Bromander på elallergi?

Spoilervarning! I 2019 års första avsnitt av DN Kulturs podcast Kulturkommissionen avhandlas Henrik Bromanders nya roman ”Högspänning”..

DN - 7 timmar sedan

Risk för fallande bostadspriser vid slopat ränteavdrag

Sänkta eller slopade ränteavdrag för bostäder har under de senaste åren regelbundet föreslagits för att komma till bukt med hushållens bolåneskulder. Men de goda argumenten är få och konsekvenserna kan bli stora, skriver Robert Boije, chefsekonom på SBAB på DN Debatt, och varnar för kraftigt fallande bostadspriser..

DN - 7 timmar sedan

Ronnie Hellströms guldbollar värderade under ”Antikrundan”

Vad är en Guldboll värd? Ronnie Hellström tog med sina två dyrgripar till SVT:s ”Antikrundan” för att få svar. Men han skulle aldrig sälja dem.

DN - 8 timmar sedan

Rekordmånga privatjet till Davos

Trots att klimatfrågan tar större plats än någonsin under årets ekonomiska toppmöte i Davos väljer många deltagare att flyga privatjet till den schweiziska orten, skriver The Guardian. Enligt experter handlar det om uppemot 1.500 plan..

DN - 8 timmar sedan

En belåten Bolsonaro klev upp på scenen i Davos

DAVOS. Donald Trump deltar inte på årets Världsekonomiska forum, vilket har gett Brasiliens nyvalde högerpopulistiska president en plats i rampljuset. I sitt tal i Davos valde Jair Bolsonaro samma tema som Trump gjorde förra året; att hans land ska bli mer näringslivsvänligt och öppnare för investeringar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.