Sydsvenskan > IT

Thursday, 24 January, 04:08

Sydsvenskan - 12 jan 19 kl. 11:00

Kävlinge får ny pub i brittisk stilNyinflyttad engelsman väcker liv i insomnad restaurang med dart, quiz och fish and chips..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

2844 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kävlingefår ny , pubi , brittisk, stil
SvD - 02 dec 12 kl. 00:30

Restaurangkritik i brittisk stil slår allt

Gränslös formuleringsglädje..

Skånskan - 12 apr 18 kl. 04:00

Pub­lic ser­vi­ce spelar vik­tig roll

Sve­ri­ges Television hör till de fö­re­te­el­ser som svenska folket älskar att hata. Alla har syn­punkter på nya pro­gram. Och visst kan man ifrå­ga­sätta pro­gram som Sve­ri­ges fetaste hundar.

Västerbottens Folkblad - 11 feb 11 kl. 12:46

Ninja dolls goes brittisk pub

Sanna Ulfsparre, 11 februari 2011, 12.50 Samtidigt som den här låten av Ninja Dolls påminner mig om Sahara Hotnights, så ger den mig ett pockande begär efter en ordentlig traditionell pub-kväll á la brittiska öarna. Någonting med det hela påminner ?

Skånskan - 31 maj 18 kl. 04:00

Stärk pub­lic ser­vi­ce obe­ro­en­de

Te­lia för­hand­lar med Bon­ni­er­fö­re­ta­gen om att köpa TV4, egent­li­gen hela fö­re­tags­gruppen Bon­ni­er Broadcasting med ock­så andra ka­naler).
Efter­som staten är en stor­ä­ga­re i Te­lia med 37 pro­cent av ak­tierna blir det pro­blem. Staten är ju ock­så hu­vud­an­sva­rig för SVT.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

10 anledningar till att en pub är bättre än en nattklubb

Det finns mat!Alltså gammalt klassiskt fettdrypande pubkrubb. På en nattklubb kan du kanske få någon form av frysrätt för ett par hundra spänn.

Dagens PS - 04 okt 17 kl. 15:50

H&M-miljardären driver pub och bränner sprit

Äger Englands bästa pub och hotell, bränner gin och vodka i byn. I engelska Ramsbury är en av världens rikaste – svensken Stefan Persson – en kändis bland byborna. Mångmiljardären Stefan Persson, klädjätten H&M:s huvudägare och styrelseordförande, har sitt gods i det pittoreska lilla samhället och han är byns pubkung.

YLE - 17 nov 16 kl. 07:19

Spabolaget: Roxx Pub borde bort från Östra hamnen i Hangö

Bolaget Regatta Spa kräver att Hangö stad låter bli att ge Roxx Pub fem extra år i Östra hamnen. Hangö stad tog i går (16.11) emot ett rättelseyrkande där spabolaget kritiserar stadens beslut om ett fortsatt hyreskontrakt .

DalaDemokraten - 28 apr 17 kl. 07:46

Masarnas talang vann brittiska juniormästerskapen – i överlägsen stil

Masarnas Robert Lambert inledde den här veckan på bästa sätt.
På onsdagskvällen blev han brittisk juniormästare – i överlägsen stil..

Dalarnas tidningar - 28 apr 17 kl. 07:46

Masarnas talang vann brittiska juniormästerskapen – i överlägsen stil

Masarnas Robert Lambert inledde den här veckan på bästa sätt.
På onsdagskvällen blev han brittisk juniormästare – i överlägsen stil..

Nyan - 14 jan 19 kl. 13:22

Pub Niska öppnar i Vasa

I mars öppnar en ny Pub Niska. Den här gången i Vasa där man tar över Kaffehuset Augusts lokaler alldeles intill torget. Pub Niska, pizzakonceptet som Michael och Jenny Björklund, står bakom, öppnar en ny restaurang i Vasa, Österbotten i mars.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Genmodifierad apa klonad i Kina

En genmodifierad makakapa har för första gången i medicinskt syfte klonats till flera nya individer, uppger den statliga kinesiska nyhetsbyrån Nya Kina. Den genmodifierade apa som var mest benägen att drabbas av störningar i dygnsrytmen (cikadiska rytme.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Funktionsnedsatt våldtogs – födde barn

En sjuksköterska i amerikanska Arizona åtalas för att ha förgripit sig på en patient som beskrivs som gravt funktionsnedsatt, nästan i ett komaliknande tillstånd. Att patienten våldtagits upptäcktes först när hon fick värkar. – Det här gripandet var vi.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Cohen känner sig hotad av Trump

Donald Trumps förre advokat Michael Cohen skjuter upp det vittnesmål han skulle ha lämnat inför den amerikanska kongressen den 7 februari. Anledningen är att han känner sig hotad av presidenten. Cohen, som erkänt sig skyldig till att ha begått brott und.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Örebro vann utan poängkungen

Krisen bara växte i Örebro som radat upp fyra förluster – och fått poängkungen Aaron Palushaj skadad. Men mot Växjö klev landsmannen Nick Ebert fram och såg till att nästjumbon bröt trenden efter 4–2-segern hemma i Behrn arena. Mora, Örebro och Timrå är.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Bok på gång om svenska brädspelsklassiker

En bok om det svenska spelförlaget Alga kommer att släppas senare i år. Författare är Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson, som tillsammans driver bokförlaget Fandrake, ett förlag specialiserat på böcker i "coffee table"-storlek om allehanda nördiga för.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Baldwin döms till vård för ilskeutbrott

Skådespelaren Alec Baldwin har erkänt sig skyldig till trakasserier och döms till att gå i behandling för sin ilska efter ett uppmärksammat bråk på New Yorks gator i höstas, skriver The Wrap. Han får även betala en avgift på 120 dollar och måste skicka.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Mats Skogkär: Svårt att avtala fram uppfostran.

Möjligen har de skolansvariga under decennier bundit ris åt egen rygg..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Vackert, ilsket och melankoliskt från en het popveteran

Alexander Agrell hör 40-årsjubilerande Joe Jacksons nya..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Utebliven syskonförtur obehaglig överraskning för ung familj

Ingen garanti för att sönerna hamnar på samma förskola..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Gotland utan ström – igen

Hela Gotland har drabbats av ett strömavbrott, enligt energibolaget Geab. – Vi vet inte vad det beror på och kommer nu att starta upp vår reservkraft. Därefter får vi felsöka, säger Kalle Blomberg, tillförordnad elnätschef, till helagotland.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.