Sydsvenskan > IT

Thursday, 17 January, 18:31

Liknande nyheter

Taggar: Lundabandet, Hedda, Hatar, älskaratt vara vi
Skånskan - 06 jun 18 kl. 06:00

”Hedda Hatar är prio ett nu”

Om en vecka tar de studenten. Och på torsdag spelar Lundabandet Hedda Hatar på Nemisscenen på Sweden Rock.
– Det här är absolut vår största spelning, säger Julia Jarl, bandets trummis.

Kristianstadsbladet - 07 jun 18 kl. 00:01

Hedda Hatar – inte … Hedda rockar

Runt hörnet: Studenten. Den kan firas … a) med en bal på slottet, b) på ett hårdrocksfält. Möjligheterna splittrar ett ungt band, men: Uppslutningen är 100 procent när Hedda Hatar kliver in på Rockklassikerscenen i Norje..

Kristianstadsbladet - 05 sep 18 kl. 12:00

Klubb Casa-premiär med Hedda Hatar

Länstidningen i Jämtland - 28 jan 16 kl. 06:02

Succéresultat! Hedda Bångman om syskonrivalitet och läskiga sjukdomen

– Jag älskar att träna och tävla, särskilt att tävla. Och vinna, jag älskar det! säger Hedda Bångman som just fått på sig överdragskläderna efter 10 jobbiga kilometer på Lindbäcksstadion..

ÖstersundsPosten - 28 jan 16 kl. 06:02

Succéresultat! Hedda Bångman om syskonrivalitet och läskiga sjukdomen

– Jag älskar att träna och tävla, särskilt att tävla. Och vinna, jag älskar det! säger Hedda Bångman som just fått på sig överdragskläderna efter 10 jobbiga kilometer på Lindbäcksstadion..

Posh24 - 21 dec 13 kl. 18:11

Kris Jenner om sorgen efter Khloe Kardashians skilsmässa: "Jag älskar fortfarande Lamar!"

Khloe Kardashian går igenom en tuff period efter separationen från hennes ex-make Lamar Odom, och realitystjärnans mamma Kris Jenner berättar nu att skilsmässan är krävande och tuff för hela familjen.

"Det Khloe går igenom är väldigt svårt, jag ska inte ljuga. Det är ocks en väldigt intressant period för henne då det är väldigt renande.

Skånskan - 22 mar 18 kl. 04:30

Avataren går i skolan åt Hedda

sösdala Träningen gjorde henne tröttare än vanligt och på kvällarna fick hon feber. Det skulle visa sig bero på en ovanlig form av leukemi. Ett år senare är Hedda Ekdahl, 12 år, cancerfri och trots att immunförsvaret inte tillåter det är hon redan tillbaka i skolbänken – tack vare avataren Hedda 2.

Expressen - 11 jul 13 kl. 19:18

Reimers: Vi är fler som älskar än som hatar

GÖTEBORG. Det är faktiskt inte främst ilska och besvikelse jag känner när jag tänker på de vidriga kommentarer som under dagen spridits som en löpeld. I stället känner jag saker som gemenskap, glädje och hopp.

Expressen - 12 dec 14 kl. 21:58

Franzén har fått nog: "Jag hatar målvakter"

Johan Franzén älskar att göra mål. Han älskar det så mycket att han har fått nog av alla som står i vägen för honom. – Jag hatar målvakter, säger han till Detroit Free press..

SN - 02 mar 15 kl. 13:29

TV: Cheerleading - sporten som man hatar eller älskar

– Man hatar det eller älskar det. Det finns inget mellanläge. Belinda Lindström Böö har hållit på med cheerleading i sju år och vet.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Antalet anmälda brott minskar rejält i Malmö

Enligt den preliminära statistiken är antalet anmälningar det lägsta på 17 år..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Flera partier saknade polistillstånd för valskyltar – och missade notan

Oppositionsrådet: ”Jag förväntar mig att alla som är samhällsbärare tar ansvar.”.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Theresa May avstår Davos

Den brittiska premiärministern Theresa May kommer inte att resa till schweiziska Davos nästa vecka, meddelar Mays kansli vid 10 Downing Street. Anledningen är brexitproblematiken på hemmaplan. – Hon kommer inte att åka till Davos .

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Stenson missade cuten med ett slag

Det är en bana han gillar och en turnering han traditionellt inleder tävlingssäsongen med. Men årets stopp i Abu Dhabi blev kort. Henrik Stenson missade kvalgränsen – med bara ett slag.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Elfsborg värvar från Trelleborg

Elfsborg förstärker truppen med Deniz Hümmet, meddelar den fotbollsallsvenska klubben på en presskonferens. Anfallaren, som också kan spela offensiv mittfältare, kommer närmast från Trelleborg och har skrivit under ett fyrårskontrakt. – Det kändes rätt.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ann Petrén gör en av huvudrollerna i Björn Runges Skåneaktuella mor- och dotterdrama

"Ett praktexempel på en havererad relation", säger hon om "Jag är en annan nu"..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Frank Andersson begravs i Trollhättan

Frank Andersson avled den 9 september, 62 år gammal, på grund av komplikationer efter en hjärtoperation. Sedan dess har brottarlegendarens anhöriga tvistat om var han ska begravas. I november gav Länsstyrelsen en av de anhöriga rätt att bestämma platsen.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Berlusconi ställer upp i EU-valet

Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi ställer upp i EU-valet i maj. – Vid min höga ålder har jag beslutat att resa till Europa, utifrån en känsla av ansvar, säger Berlusconi i ett tal i Quartu på Sardinien, rapporterar den italienska nyhet.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Städare hos polisen jobbade utan tillstånd

Personer utan arbets- och uppehållstillstånd har jobbat på Arlanda flygplats som städare i polisens lokal, som är ett skyddsklassat objekt. De tre städarna har enligt en poliskälla till Kvällsposten kunnat röra sig fritt innanför säkerhetskontrollen. De.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Vonn tia på träning inför comebacken

Lindsey Vonns comeback efter knäskadan från november flyttades fram efter snökaoset i S:t Anton förra helgen. Men i dimman i italienska Cortina var amerikanskan återigen i backen – där hon hade tionde snabbaste tid på träningen inför störtloppstävlingar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.