Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 24 January, 14:48

Liknande nyheter

Taggar: Rånmot , bensinmack, sprangfrån , platsen
BT - 10 jul 13 kl. 07:36

Mopedister rånade vid bensinmack

Två personer blev i natt rånade på deras mopeder efter att två män hotat dem vid en bensinmack utanför Ulricehamn. Mopedisterna hade stannat vid macken för att tanka då två män, den ena i 40-årsåldern, hotade mopedisterna. Mopedisterna sprang då från platsen och de två männen satte sig på varsin moped och körde i väg.

GT - 16 maj 16 kl. 19:53

Maskerad rånare slog till mot bensinmack

En maskerad rånare har slagit till mot en Preem-mack i Lysekil. – Mannen hotade personalen med ett pistolliknande föremål och sprang från platsen, säger polisens presstalesman Jenny Widén. Polisen jagar nu rånaren med hundpatruller.

Sydsvenskan - 08 nov 17 kl. 18:14

Rånförsök mot bensinmack på Västra Hindbyvägen

En maskerad gärningsman sprang från platsen..

Skånskan - 07 dec 16 kl. 14:16

Anlade brand vid bensinmack – åtalas

Malmö En man i trettioårsåldern från Malmö åtalas för mordbrand och grov skadegörelse, bland annat då han tänt eld vid en bensinmack i höstas. ERWP.fif(0)På kvällen den 14 oktober gick 30-åringen förbi bensinmacken på Bellevuevägen i Malmö.

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 11 kl. 07:18

Rånade bensinmack med kofot

Två gärningsmän rånade i går kväll en bensinmack i stadsdelen Ättekulla i Helsingborg. Männen hotade personalen med en kofot. De kom över en plåtlåda med en fiskekortskassa och försvann springande från platsen.

Nyheter 24 - 22 aug 11 kl. 09:54

Gängen strider om Malmö: "Sprang från avrättningen"


Tre män lämnade gatuköket springande när den fjärde blev avrättad. MALMÖ. Natten till måndag släpptes de tre personer som misstänktes för det brutala mordet på en man i 20-årsåldern på Lönngatan mitt i centrala Malmö.

UNT - 05 sep 11 kl. 05:54

Knivskuren vid bensinmack

En man blev sent på i går knivskuren i benet utanför en bensinmack i Halmstad. Efter knivhugget sågs tre personer lämna platsen i bil. Den knivskurne har förhörts av polisen, men inte velat lämna så många uppgifter.

Sydsvenskan - 12 jan 12 kl. 21:40

Man knivrånade bensinmack

Foto: Lars Brundin
En knivbeväpnad man rånade på torsdagskvällen en bensinmack på Nordanväg i Kävlinge.
Rånet inträffade vid 21-tiden. Rånaren ska ha fått med sig någonting, oklart vad och hur mycket.

Magazin24 - 16 okt 12 kl. 09:05

Förare sprang från olycksplats

Under natten mot tisdag inträffade en trafikolycka på E18, vid Eriksbergsmotet i Hallstahammar. Föraren till en av bilarna sprang efter olyckan från platsen. Olyckan inträffade omkring klockan 04.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Väpnat rån mot bensinmack

En bensinmack i Borlänge utsattes för ett väpnat rån under onsdagskvällen. Två män, varav minst en var beväpnad med yxa, slog till strax efter 22.Det är fortfarande oklart om de två fick med sig något byte.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Vildsvinen chockade Elin: "Det kom fler och fler"

När Elin var på väg hem till sin gård utanför Huskvarna stötte hon på något ovanligt. Uppe på vägen sprang ett tiotal vildsvinskultingar. Och de verkade inte speciellt skygga, tvärtom.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

HV-centern mot rekordnotering

Joakim Andersson värvades till HV71 från Örebro inför årets säsong. Centern har varvat bra och stabila insatser med varandra och är bara två poäng från sin personliga rekordnotering i SHL.
– Jag är väl rätt bra på att hitta passningar, säger han till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Kliv in - och få en utländsk känsla

I ett medborgarförslag föreslås det att Jönköpings kommun ska verka för att entréer i flerbostadshus blir rymligare och trevligare på samma sätt som man ser utomlands. Stadsbyggnadskontoret håller med om att det vore önskvärt med trevligare utformade och inredda entrélobbys i nybyggda flerbostadshus.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Cyklar för 50.000 stals från butik

Butiken Torpa cykelservice har drabbats av inbrott under natten till torsdagen. Två elcyklar till ett sammanlagt värde av cirka 50 000 kronor har stulits.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Trafikolycka vid skola - flera bilar inblandade

En trafikolycka inträffade under morgonen i Huskvarna.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

10-åring rånades vid busshållplats

En 10-årig pojke utsattes för ett rån vid en busshållplats i närheten av Circle K-macken på Kortebovägen i Jönköping på onsdagseftermiddag.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Ny sprängning i Värnamo i natt

För andra gången den här veckan har det inträffat en sprängning i Värnamo kommun.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Polisjakt efter stulen bil – en gripen

En man i 25-årsåldern greps under natten till torsdagen sedan han vägrat att stanna vid en poliskontroll på Torsvik. Polisen tog upp jakten på bilen och fick stopp på den vid Öggestorps kyrka. Mannen är nu misstänkt för flera brott.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Nöjesminuten – vi uppdaterar dig

Håll ut! Snart är det löning och vi vet vad du kan göra lagom till den kommer.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Bostäder kan byggas i friluftsområde

Ett friluftsområde vid Ulvstorpasjön utredas om den är lämplig för att bygga bostäder på. Om allt går enligt planerna väntas stadsbyggnadsnämnden besluta om samråd för detaljplanen på torsdag.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.