Sydsvenskan > IT

Sunday, 21 April, 08:49

Sydsvenskan - 12 jan 19 kl. 10:36

Semesterresor med flyg är ett extremt känsligt ämne”Jag väljer flygfritt 2019 och framöver”, det skriver Marika Rasmusson..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Marika Rasmusson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Semesterresormed , flygär ett , extremt, känsligt, ämne
Helsingborgs Dagblad - 12 jan 19 kl. 10:36

Semesterresor med flyg är ett extremt känsligt ämne

”Jag väljer flygfritt 2019 och framöver”, det skriver Marika Rasmusson..

Sydsvenskan - 29 maj 13 kl. 06:30

Extremt känsligt läge gör derbyt till en ödesmatch

Tidigt på säsongen ? men trots det något av en ödesmatch. I efterhand kan matchen mellan MFF och HIF ikväll komma att ses som den stora brytpunkten där säsongen avgjordes..

Aftonbladet - 02 jul 15 kl. 21:49

Svenskens film kritiseras: ”Extremt okänsligt”

Trailern släpptes bara dagar innan årsdagen för London-attentaten.

YLE - 19 jan 15 kl. 11:56

Haglund förnekar oenighet om flygövning

Försvarsminister Carl Haglund (sfp) tillbakavisar tidningspåståenden om finländsk oenighet gällande en militär flygövning i Estland i vår. Initiativet till övningen har kommit från USA, vilket kan vara känsligt i det säkerhetspolitiska läget. Tillsvidare har det enligt Haglund inte ens kommit en inbjudan till manövern.

UT - 01 mar 14 kl. 08:27

"Det är integritetskänsligt att bli filmad i den åldern"

Datainspektionen och Skolverket ser med skepsis på Stenbocksskolans planer.
– Det är något man ska vara extremt försiktig med, säger Ulrika Harnesk, jurist. Nyckelordet är integritet.

Eurosport - 19 okt 14 kl. 13:14

Serena slår tillbaka mot förbundsbasens hån: ”Extremt sexistiskt och rasistiskt”

Serena Williams, som går in i WTA-slutspelet i Singapore nästa vecka, är mycket upprörd över den ryske förbundsbasen Shamil Tarpischevs kommentarer. ”Jag tycker att det han sa var väldigt okänsligt och extremt sexistiskt”, sa Williams när hon frågades ut om saken på söndagen..

Sydsvenskan - 23 okt 12 kl. 06:30

Syriskt kaos hotar smitta Libanon

Libanon dras allt djupare in i konflikten i Syrien. Nu fruktar många ett nytt sekteristiskt inbördeskrig, likt den blodiga mardröm som härjade landet 1975?1990.

Kristianstadsbladet - 22 aug 13 kl. 11:39

Mubarak släpps ur fängelset


Egyptens störtade president Hosni Mubarak väntas i dag bli släppt från fängelset i Kairo där han sitter häktad i väntan på rättegång. Mubarak är åtalad för korruption och för delaktighet i hundratals dödsskjutningar under upproret mot honom 2011. Någon egentlig frihet kommer det troligtvis inte bli för den förre diktatorn.

BT - 22 aug 13 kl. 11:42

Mubarak släpps ur fängelset

Egyptens störtade president Hosni Mubarak väntas i dag bli släppt från fängelset i Kairo där han sitter häktad i väntan på rättegång. Mubarak är åtalad för korruption och för delaktighet i hundratals dödsskjutningar under upproret mot honom 2011. Någon egentlig frihet kommer det troligtvis inte bli för den förre diktatorn.

TA - 22 aug 13 kl. 15:42

Mubarak släpps ur fängelset

En helikopter har landat utanför Torafängelset i Kairo för att föra Egyptens störtade president Hosni Mubarak till husarrest. En åklagare har gett skriftlig order om att Mubarak ska släppas ur fängelset.
Mubarak är åtalad för korruption och för delaktighet i hundratals dödsskjutningar under upproret mot honom 2011.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Det saknas belägg för att flyttkedjor hjälper personer med låga inkomster in på bostadsmarknaden.”

Martin Grander och Tapio Salonen, Malmö universitet..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Vad vill Liberalerna?

Det vilar något tragiskt över det liberala förfallet. Ett parti som medverkade till den allmänna och lika rösträttens genombrott för hundra år sedan skulle antagligen ha förpassats ut ur riksdagen om det varit val idag..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Anlade hus till havs – kan få dödsstraff

En amerikansk medborgare och hans thailändska flickvän hade en tanke om att bo i ett flytande hus ute till havs utanför Thailands kust. Det gillade inte myndigheterna i landet och paret riskerar nu att dömas till döden. Paret, som nu eftersöks att polis.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Tripolis flygplats stängd

Raket- och artillerield samt ett flertal explosioner har under tidiga natten mot söndag hörts i Libyens huvudstad Tripoli. Strider mellan regeringstrupper och krigsherren Khalifa Haftars Libyens nationella armé pågick under hela lördagen. Vid midnatt st.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nya samtal om maktskifte i Sudan

Det styrande militärrådet i Sudan har kommit överens med den stora proteströrelsen i landet om att fortsätta förhandla om en övergång till civilt styre. – Vi har enats om att försöka nå en lösning som båda sidor är nöjda med, så att ett fredligt maktöve.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Rosenbergs konstgräskritik: ”Svensk fotboll på väg åt fel håll”

Kallade konstgräset för ett skämt och situationen i allsvenskan för absurd..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Färgad nummerplåt kan rädda liv

Brinnande gasfordon kan innebära livsfara för brandkårspersonal, då gastanken kan explodera. Även brinnande elbilar innebär en stor risk, på grund av gasutvecklingen. Nu vill Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att registreringsskyltarna färgsät.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Åttonde raka ligatiteln för Juventus

Tidigare under lördagen firade Juventus damer ligatiteln i Serie A. Nu kan klubbens herrlag göra det samma – för åttonde säsongen i rad. Dagens 2–1-seger hemma mot Fiorentina innebär att "Den gamla damen" är ointagliga 20 poäng före tvåan Napoli som har.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Backlund tackar nej till VM

I fjol ledde han som lagkapten Tre Kronor till VM-guld i Danmark. I år däremot blir det inget deltagande i mästerskapet för Mikael Backlund. För SVT bekräftar 30-åringen att han har tackat nej eftersom han och hans fru ska bli föräldrar.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Livlig debatt om återuppbyggnaden väntas

Några vill använda stål och betong – andra vill att Notre-Dame ska återuppbyggas med gamla tekniker. Nu är det dags för de olika falangerna att drabba samman. – Just nu finns inga sanningar, det är nu alla ska debattera, säger slottsarkitekten Jacob Hid.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.