Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 24 January, 14:42

Trelleborgs Allehanda - 12 jan 19 kl. 09:00

Lokalvårdaren blev elevcoach på SSGDet började med en tjänst som lokalvårdare på Söderslättsgymnasiet för sju år sedan. Snart såg ansvariga på skolan Ulrika ”Ullis” Johanssons förmåga att få kontakt med ungdomarna – och anställde henne som elevcoach..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
SSG, Söderslättsgymnasiet, Ulrika Ullis Johanssons

Dela artikeln

429 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lokalvårdarenblev , elevcoach, SSG
NSD - 24 jan 13 kl. 06:00

Lokalvårdaren som blev klädföretagare

Hannele Taengsri, Boden, lämnar jobbet som lokalvårdare för att bli företagare i klädbranschen..

Expressen - 23 nov 16 kl. 13:39

Lokalvårdare besköts med kolsyrepistol

En person har skjutit med ett luft- eller kolsyrevapen mot en lokalvårdare i Vällingby. Enligt polisen krossades fönstret i samband med skottet – och lokalvårdaren fick glassplitter på sig..

Sydsvenskan - 16 okt 12 kl. 00:50

Städare anmälde chef för inlåsning

En lokalvårdare på städbolaget Sodexo har polisanmält sin chef för att denna ska ha låst in lokalvårdaren på kontoret på sjukhuset i Lund..

Sydsvenskan - 14 apr 15 kl. 07:34

Skoltjuvar försvann med ipads

På måndagskvällen larmades polisen till Rosentorpskolan i Vellinge, sedan en lokalvårdare noterat personer på skoltaket.  Lokalvårdaren såg sedan hur fem personer lämnade skolområdet i bil. På plats kunde polisen konstatera att tre klassrum och flera klädskåp brutits upp.

Ekonomistas - 01 dec 16 kl. 06:00

Varför är SD ett högerparti?

Från fackligt och socialdemokratiskt håll har det uttryckts indignation över att SD inte ställt sig bakom en del politiska förslag som anses gynna arbetarklassens intressen, senast igår då SD röstade emot regeringens förslag om arbetsrättsliga krav vid upphandling. Jag tror att denna indignation handlar mer om en slags konsumentupplysning än genuin upprördhet. Fackliga företrädare och S-politiker är övertygade om att SD är ett högerparti, men misstänker att väljare som gått från S till SD är av annan uppfattning.

SmålandsPosten - 07 nov 18 kl. 07:55

Länet: 18-åring bet och slog städare med sopskyffel

En 18-årig man blev arg på en lokalvårdare på ett boende och både bet och slog honom med en sopskyffel. 18-åringen döms nu till böter – lokalvårdaren ska få skadestånd..

Kristianstadsbladet - 12 okt 13 kl. 06:30

Kul och välkommet med pappans talan

Foto: Karin Törnblom
I den här monologföreställningen om papparollen får skådespelaren och komikern Henrik Hjelt gestalta allt från cool tuggummituggande manlig gynekolog till, något otippat, ett litet spädbarn.
Det är genialiskt. Med huvudet mellan handflatorna och liksom ansiktet pressat ut mellan dem, är han plötsligt bebisen på väg ut ur sin mammas mage som stannat upp och högljutt kommenterande tittar sig omkring så att allt är ok inför ankomsten.

Nya Wermlands Tidningen - 17 jun 14 kl. 06:00

Mera lättstädat uppskattas

Gardinerna försvann och de öppna hyllorna fick dörrar. Det är två av de direkt synliga resultaten på avdelningen Nyckelpigan på förskolan Junibacken, efter projektet för ökad städbarhet. – Det har blivit bättre, det tycker jag, säger lokalvårdaren Gun-Britt Jernberg..

Nerikes Allehanda - 10 sep 14 kl. 05:00

Hon kände igen sig i SD:s värderingar

Sist ut i NA:s artikelserie om nya namn i kommunpolitiken är 37-åriga, lokalvårdaren Virosa Viberg som i kommunvalet i Lindesberg ställer upp som Sverigedemokraternas första namn på valsedeln..

GöteborgsPosten - 13 feb 15 kl. 13:56

Förlöste Oskar på parkeringen

Babyn Oskar hade bråttom till världen och föddes på en p-plats vid Mölndals sjukhus. Lokalvårdaren Anette Gustafsson blev barnmorska på väg hem från jobbet..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Sjukhuschefen sträckte ut en hand till Trelleborgs näringsliv

Trelleborgs kommuns rykte är en svaghet för Trelleborgs lasarett. Det menar sjukhuschefen Marco Brizzi som på torsdagens näringslivsfrukost sträckte ut en hand till kommunen och företagarna för att tillsammans skapa en positivare bild av staden..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Ny på Söderslätt: Thomas Järvheden bejakar sina skånska rötter

På kvällarna är han miljardär, på dagarna njuter han av naturens rikedom. Komikern och musikern Thomas Järvheden trivs utmärkt både med sitt nya hus i Grönbytrakten, och sin första stora musikalroll i Nöjesteaterns ”Annie”. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Fler söker kommunens hjälp för att bli kvitt spelmissbruk

Förra året skärptes kraven på landets kommuner att hjälpa personer med spelmissbruk. I Trelleborg har man redan tidigare erbjudit behandling för spelberoende men kan nu se att fler ber om hjälp..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

TFF: Blomqvist klar för Gif Sundsvall

Nu är det klart. Alexander Blomqvist lämnar TFF för allsvenska Gif Sundsvall. TFF meddelar på sin hemsida att spelaren lämnar..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Åsa Bill har hamnat rätt

Åsa Bill, 1:e antikvarie på Trelleborgs museum, är etnolog i själ och hjärta. – Jag älskar mitt jobb, det är en stor del av min identitet, säger hon och konstaterar att relationen till museet nu pågått i halva livet och därmed är den längsta hon haft..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Bilbrand i Ystad. Krock i Vellinge. Singelolycka utanför Röke..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Klubb söker pengar av allmänheten för nödvändig renovering

Lilla Beddinge Bollklubb försöker nu ta hjälp av allmänheten för att ha råd med ett nytt duschrum på Thurevallen. ”Vi måste ha ett duschutrymme till så att killar och tjejer kan använda Thurevallen samtidigt”, säger ordförande Johan Lindwall..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Två bilar i krock

På torsdagsmorgonen ska två bilar ha krockat på Norra leden i Vellinge..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Låt inte arbetsmarknadsreformerna tolkas bort

Stefan Löfven och arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (båda S) kan komma att vattna ur vissa arbetsmarknadsreformer. Därför måste Centern och Liberalerna kämpa för att Januariöverenskommelsen blir mer än bara ord..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Bo Pellnäs: Brexit som läsebok för alla

Det finns många orsaker till att brittiska politiker kunde fösa nationen fram till den avgrund där en Brexit utan avtal med EU skulle placera Storbritannien. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.