Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 19 April, 10:19

Jönköpingsnytt - 12 jan 19 kl. 08:41

Önskar koppeltvång efter attackernaEn Jönköpingsbo vill att kommunen ska införa koppeltvång i hela Liljeholmsparken i Jönköping. Bakgrunden är att änder i parken har attackerats av lösspringande hundar.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköpingsbo, Liljeholmsparken, Jönköping

Dela artikeln

213 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Önskar, koppeltvångefter , attackerna
Nyheter 24 - 20 jun 12 kl. 18:54

Breivik-vittnet: "Önskar han kunde bränna långsamt i helvetet"


På onsdagen hördes några av de sista vittnesmålen i rättegången mot terorristen Anders Behring Breivik. På torsdagen håller åklagarna sin slutplädering. OSLO.

YLE - 22 nov 15 kl. 05:17

Rädsla är radikaliseringens bränsle

Polisen, skolor och ungdomsorganisationer samarbetar tätare än någonsin för att fånga upp signaler från de unga som vittnar om radikalisering. Terrorberedskapen har höjts i hela Norden efter attackerna i Paris, och enligt Skyddspolisen har våldsam radikalisering blivit en realitet också här i Finland. Att peka ut potentiella terrorister är ändå en väldigt känslig fråga.

YLE - 25 maj 16 kl. 16:29

Asylsökande har misshandlats i Lahtis

Asylsökande vid flyktingförläggningen i Hennala i Lahtis har utsatts för våld. I vissa fall har misshandlade asylsökande förts till sjukhus för att skadorna krävt det. Det handlar om fem till tio misshandelsfall de senaste två veckorna, säger förläggningens chef Markku Heikkilä.

Kristianstadsbladet - 17 nov 12 kl. 22:45

Intensiva flygattacker mot Gaza

Israeliskt flyg bombade Hamas-högkvarter i Gaza, medan sirener åter ljöd i Tel Aviv i varning för raketer.Samtidigt som konflikten tycks trappas upp, kom Egyptens president med en liten ljusglimt.
Egyptens president Muhammad Mursi sade vid en presskonferens på lördagskvällen att hans regering hade varit i kontakt med båda sidorna och att det fanns "vissa indikationer" på att en vapenvila kan nås "snart".

TA - 13 aug 13 kl. 15:44

Länsstyrelsen vill att vargen skjuts

Länsstyrelsen har i dag skickat ett yttrande till Naturvårdsverket, där man under tre veckor önskar skyddsjakt på den varg som sedan förra helgen dödat 19 får vid tre angrepp i sydöstra Skåne.
Förra veckan avrådde länsstyrelsen om skyddsjakt med anledning att det inte var säkert att det rörde sig om samma varg vid de första två attackerna. Men nu har man vänt i frågan.

Kristianstadsbladet - 13 aug 13 kl. 15:39

Länsstyrelsen vill att vargen skjuts

Länsstyrelsen har i dag skickat ett yttrande till Naturvårdsverket, där man under tre veckor önskar skyddsjakt på den varg som sedan förra helgen dödat 19 får vid tre angrepp i sydöstra Skåne.
Förra veckan avrådde länsstyrelsen om skyddsjakt med anledning att det inte var säkert att det rörde sig om samma varg vid de första två attackerna. Men nu har man vänt i frågan.

YLE - 16 dec 16 kl. 16:22

Statliga IT-angrepp är vardag - var går gränsen för cyberkrig?

Cyberattacker där en stat ligger bakom blir allt vanligare och också allvarligare. Det senaste exemplet gäller USA som anklagar Ryssland för att ha försökt påverka det amerikanska presidentvalet. Marcus Murray på IT-säkerhetsföretaget Truesec har i drygt 15 års tid hjälpt myndigheter och stora företag att skydda sina datasystem.

YLE - 19 aug 17 kl. 17:25

President Niinistö vädjar till religiösa och ideologiska ledare om lugn och sans

President Sauli Niinistö varnar för att en allt mer hätsk debatt om invandring försvagar Finlands förmåga att bekämpa ondskefulla handlingar. I ett utlåtande med anledning av att attackerna i Åbo nu utreds som terrorism, säger Niinistö att händelserna visar att Finland - på gott och ont - är en del av resten av världen. Niinistö konstaterar att debatten om invandring har varit svår, närapå omöjlig redan före knivattackerna i Åbo.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

SMHI: Så blir påskvädret

Har du njutit av de senaste dagarnas solsken? Enligt SMHI håller solen och värmen i sig över påsken, även om temperaturen kan sjunka några grader i nästa vecka.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Parken faller ihop: ”En jävla soptipp”

Parken i Ekhagsravinen får hård kritik av boende i området och kommunen är väl medvetna om parkens skick. Nu planeras det för en upprustning.
– Det ser inte ett dugg roligt ut, säger Jörgen Olofsson, enhetschef över gata, skog och park, till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Råslätt föll på stopptid: "Helt otroligt"

Råslätt SK förlorade med 0-1 i torsdagskvällens bortamöte med Dalstorp. Matchens enda mål kom i den fjärde tilläggsminuten.
– Vi släppte in målet på ett fruktansvärt orutinerat sätt, säger tränaren Vladan Ladan.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Mullsjö höll undan och vann mot Habo

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Oavgjort för Waggeryd hemma mot Gislaved IS

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Jönköpingsbo döms efter dödsolycka

En manlig Jönköpingsbo anses ha orsakat en frontalkrock på Öland förra sommaren. Nu döms han av Kalmar tingsrätt till villkorlig dom och dagsböter.
.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Uddamålsförlust för Hallby mot Vrigstad

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Haga segrade mot Bredaryd Lanna på bortaplan

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Ställer ut favoritbilen: "En stor ära"

På långfredagen invigs årets motormässa på Elmia. Tiotusentals besökare väntas söka sig till Jönköping för den årliga motorfesten. Redan under torsdagsförmiddagen började utställarna förbereda sig.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Mullsjö utslaget efter stor dramatik

Mullsjö AIS förlorade med 3-4 i den femte semifinalen mot Falun och är utslaget ur SM-slutspelet.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.