Aftonbladet > Nyheter

Monday, 22 April, 10:23

Aftonbladet - 12 jan 19 kl. 08:26

Väljarnas ord: Besvikelse, misstro och uppgivenhet
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väljarnas, ord, Besvikelse, misstrooch , uppgivenhet
YLE - 19 mar 16 kl. 09:04

Väljarnas populistiska hämnd?

Populism behöver inte vara negativt, och det är inte enbart vänster- eller högerextremism. Men åtminstone internationalism, optimism och medmänsklighet är i motvind när de nya partierna får makten, om de vill ta den. Bengt Lindroths nya bok om populism och nationalism ger en viktig bakgrund till ett svårbegripligt fenomen.

Expressen - 1 timme sedan

”Moderaterna har varit min största besvikelse”

BRYSSEL. Hon är ”den udda fågeln” som aldrig släpptes in i värmen.  Så upplever i alla fall Anna Maria Corazza Bildt sina över 15 år inom Moderaterna, som avslutades med att hon petades från partiets EU-lista.

YLE - 23 sep 14 kl. 09:05

Barbro Teir: Facket vill skapa misstro

Det jäser bland journalisterna på Hufvudstadsbladet, mitt under pågående samarbetsförhandlingar. Då Finlands svenska publicistförbund i går kväll ordnade en debatt om den finlandssvenska journalistikens och KSF Medias framtid uteblev Hbl-journalisterna, på uppmaning av sin fackavdelning. Facket anser att ledningen har uttalat sig hotfullt mot dem som kritiserar den nya utvecklingen inom KSF, och att kritikerna har belagts med munkavle.

Dagen - 29 jul 11 kl. 03:00

"Släpp fram tvivel och misstro"

-Tvivel och misstro ska inte tryckas ner eller gömmas undan, det ska släppas fram. Det är vägen till tro, sa Stefan Gustavsson. -Ärlighet är viktigt, att man säger som det är.

Kristianstadsbladet - 04 aug 14 kl. 09:43

Underskattar väljarnas klokhet och förtroende


Med väljarnas förtroende och mandat i Östra Göinge, säger Sverigedemokraterna upp avtalet om asylmottagning med Migrationsverket.Vi sverigedemokrater, står stabilt kvar på samma inställning som tidigare, vilket innebär att livsnödvändig hjälp ska ske där behoven är som störst.Det gäller framförallt de kvinnor, barn och gamla, som i dag lever bland ruiner och sönderskjutna byggnader, som får fly till nödtorftiga tältläger i grannländerna till Syrien.

Politologerna - 03 sep 14 kl. 23:11

Hur starkt är väljarnas ansvarsutkrävande i kommunerna och landstingen?

Vi ägnar förhållandevis mycket utrymme åt att diskutera olika former av medborgerligt deltagande vid sidan om de representativa kanalerna i syfte att stärka deltagandet mellan de allmänna valen  (såsom e-demokratiexperiment, direktdemokratiska inslag [folkomröstningar, t.ex.], deltagardemokratiska innovationer och medborgardialoger).

Sydsvenskan - 04 aug 17 kl. 15:05

David Ahlin: Dödläget i politiken urholkar väljarnas förtroende.

När många oroar sig för framtiden får ökad misstro mot politiker snabbt konsekvenser..

Helsingborgs Dagblad - 04 aug 17 kl. 15:05

Dödläget i politiken urholkar väljarnas förtroende.

När många oroar sig för framtiden får ökad misstro mot politiker snabbt konsekvenser..

Dalarnas tidningar - 04 apr 18 kl. 14:30

Tappade biljetten till SHL – Leksandstränarens första ord efter den tunga förlusten: "En enorm besvikelse"

Tomhet och besvikelse. Det är två ord som beskriver Leksandstränarens tillvaro, en dag efter den tunga förlusten. – Jag lider enormt mycket med grabbarna som ville det här enormt mycket, säger Leif Carlsson..

YLE - 13 aug 14 kl. 07:30

Stor besvikelse efter poänglöst VM

De finska spelarna och ledarna försökte inte dölja sin besvikelse efter den sista gruppspelsmatchen vid U20-VM i Kanada. Ingen hade tänkt sig noll poäng och tre förluster. Ria Öling spelade 73 minuter i förlusten mot Ghana och medgav själv att hon och laget blev trötta mot slutet av matchen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.