DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 10:41

DI - 12 jan 19 kl. 08:19

Experten: Därför är SAS nya miljonsajt en sjunkbombEn webbplats för miljontals kronor kan rasa brutalt i Googles tuffa rankning. Enligt en kartläggning har SAS nya sajt tappat 30 procent av sin forna söktrafik. Orsaken är slarv och misstag, säger sökmotorexperten som pekar ut de vanligaste fällorna när företag bygger om hemsidan. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SAS, Googles

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExpertenDärför är , SASnya , miljonsajten , sjunkbomb
DI - 18 jul 18 kl. 11:15

Mats Lundstedt: NCC levererar en sjunkbomb

Byggjätten NCC levererade en ny sjunkbomb till sina aktieägare när halvårsrapporten släpptes på onsdagen.  Rörelseresultatet på 452 miljoner kronor i det andra kvartalet var drygt 20 procent lägre  än väntat och drygt 10 procent sämre än för samma period i fjol. Även den viktiga orderingången var något lägre än väntat..

Expressen - 31 okt 12 kl. 21:49

Experten: "Sänkta lönekostnader räddar inte SAS på sikt"

SAS måste få ner lönekostnaderna - men det räcker inte för att rädda företaget på sikt. Det menar Jan Ohlsson, chefredaktör för Travel Insider. - Då har du ändå inte kommit till pudelns kärna; vad som gör att SAS kan överleva på sikt, säger han..

Expressen - 12 nov 12 kl. 05:21

"Blir som att ge SAS konstgjord andning"

På måndag morgon väntas SAS offentliggöra ett besparingsprogram. Men experten Espen Andersen, Norwegian Business School, hävdar att det bara löser problemen kortsiktigt. - SAS har för stora problem för att det ska gå att rädda, säger Andersen till norska VG..

Expressen - 19 nov 12 kl. 20:32

Experten: Faran ännu inte över för SAS

Alla pilot- och kabinfack har skrivit på nya avtal för SAS framtid. Men ännu är inte faran över. ?

DI - 07 okt 15 kl. 14:02

Experten om SAS: "Bättre men inte bra"

Flygdata från september månad presenterades i dag av SAS. Ulf Petersson, börsexpert, ser ett lyft för flygmarknaden i stort även om SAS presterar sämre än konkurrenterna..

Expressen - 14 jun 16 kl. 00:51

Experten: Strejken kan knäcka SAS

Strejkdrabbade SAS var redan före konflikten i kris. Frågan är nu hur länge bolaget överlever. – Det sista SAS behöver är en strejk, säger flygexperten Jan Ohlsson..

DI - 30 jul 18 kl. 17:23

PR-experten sågar SAS: "Resenärerna lämnas i sticket"

Fram till skolstarten kan inställda SAS-flyg fortsätta drabba semesterfirare. Förklaringarna som bolaget kommer med underkänns av kommunikationsexperten Niclas Lövkvist. "De duckar för allvaret i situationen" säger han.

DI - 06 aug 18 kl. 13:00

Experten: Då får flygbolagen luft under vingarna

Många stora flygbolag har ett tufft år på börsen och SAS är inget undantag. Men enligt flyganalytikern Jacob Pedersen har investerarna varit för snabba med att trycka på säljknappen. "Att SAS-aktien handlas kring årslägsta i dag speglar inte alls var bolaget befinner sig", säger han.

BT - 18 nov 12 kl. 08:20

Ödesdag för SAS framtid

Vid SAS-förhandlingarna i Köpenhamn överlämnade pilotföreningarna i Sverige, Danmark och Norge natten till söndagen ett bud till bolaget. "Strax efter midnatt överlämnade pilotföreningarna ett bud till SAS som tillmötesgår SAS på alla de områden som efterfrågats, och som gör att förhandlingarna ska kunna avslutas på ett framgångsrikt sätt", säger Jens Lippestad, ordförande för de norska SAS-piloterna och pilotföreningarnas förhandlingsledare. Förhandlingarna i Köpenhamn inleddes i fredags och väntas pågå hela helgen.

Aftonbladet - 25 okt 12 kl. 02:24

Ekonomichef på Polisen har SAS exklusiva kort

Experten: Lyxförmånerna kan innebära mutbrott.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

24 gripna efter attackerna i Sri Lanka

Polisen i Sri Lanka har gripit 24 personer med anledning av söndagens attacker mot kyrkor och hotell där 290 människor dödades Omkring 500 är skadade, uppger en talesperson för polisen..

DI - 15 minuter sedan

Efter påskhelgen – räkna med köer på vägarna

Påskhelgen går mot sitt slut och på annandagen vänder många påskresenärer hemåt. Trafikverket manar bilister att ta det lugnt och räkna med köer. Hittills har påsktrafiken avlöpt lugnare än vanligt, enligt Trafikverket..

DI - 45 minuter sedan

Flygplatser inväntar ännu kompensation

Flera flygplatser väntar fortfarande på ekonomisk kompensation efter införandet av flygskatten, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DI - 45 minuter sedan

Ytterligare åtalspunkt för Nissans ex-ordförande

Biltillverkaren Nissans tidigare styrelseordförande Carlos Ghosn åtalas på måndagen på en fjärde punkt: trolöshet mot huvudman. Det rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

Seklets största bluffmakare fick eliten på fall

Elizabeth Holmes fick Silicon Valley att värdera hennes blodprovsbluff till till 90 miljarder. Billy ­McFarland sålde biljetter till Fyre-festivalen för 2,5 miljoner styck men gav bara en ostmacka och en dyblöt madrass i ett tält för pengarna. Paolo Macchiarini fick fria händer på KI, doppade plaststrupar i stamceller och alla opererade patienter dog..

DI - 1 timme sedan

Turkiets konsumentförtroende ökade i april

Turkiets konsumentförtroende ökade i april..

DI - 1 timme sedan

Svag uppgång i Tokyo

Tokyobörsen steg något under måndagen under en lugn dag, då många andra börser höll stängt..

DI - 1 timme sedan

”Ryktet skadar oss” – utvisningar får näringslivet att rasa

När ABB-ingenjören Ali Omumi utvisades från Sverige erbjöd bolaget honom arbete på nytt. Nu står hoppet till Migrationsdomstolen där fallet överprövas. Samtidigt kritiserar Almega regeringens slapphet när det gäller kompetensutvisningarna.

DI - 1 timme sedan

Zelenskyj blir Ukrainas president: ”full av upptåg och idéer”

En politiskt oprövad tv-komiker blir Ukrainas nästa president. Svenska Nicola Söderlund arbetar med att sälja tv-rättigheter i Europa och har träffat komikern Volodymyr Zelenskyj flera gånger. ”På ett sätt är det typiskt honom, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Expert: Attacken hårt slag mot turismen

Attackerna i Sri Lanka kommer att slå hårt mot den viktiga turistsektorn i landet, tror forskaren David Beirman. ”Det här kommer att vara en prövande tid för turismen”, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.