DI > Ekonomi

Tuesday, 22 January, 09:49

DI - 12 jan 19 kl. 08:19

Experten: Därför är SAS nya miljonsajt en sjunkbombEn webbplats för miljontals kronor kan rasa brutalt i Googles tuffa rankning. Enligt en kartläggning har SAS nya sajt tappat 30 procent av sin forna söktrafik. Orsaken är slarv och misstag, säger sökmotorexperten som pekar ut de vanligaste fällorna när företag bygger om hemsidan. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SAS, Googles

Dela artikeln

55 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExpertenDärför är , SASnya , miljonsajten , sjunkbomb
DI - 18 jul 18 kl. 11:15

Mats Lundstedt: NCC levererar en sjunkbomb

Byggjätten NCC levererade en ny sjunkbomb till sina aktieägare när halvårsrapporten släpptes på onsdagen.  Rörelseresultatet på 452 miljoner kronor i det andra kvartalet var drygt 20 procent lägre  än väntat och drygt 10 procent sämre än för samma period i fjol. Även den viktiga orderingången var något lägre än väntat..

Expressen - 31 okt 12 kl. 21:49

Experten: "Sänkta lönekostnader räddar inte SAS på sikt"

SAS måste få ner lönekostnaderna - men det räcker inte för att rädda företaget på sikt. Det menar Jan Ohlsson, chefredaktör för Travel Insider. - Då har du ändå inte kommit till pudelns kärna; vad som gör att SAS kan överleva på sikt, säger han..

Expressen - 12 nov 12 kl. 05:21

"Blir som att ge SAS konstgjord andning"

På måndag morgon väntas SAS offentliggöra ett besparingsprogram. Men experten Espen Andersen, Norwegian Business School, hävdar att det bara löser problemen kortsiktigt. - SAS har för stora problem för att det ska gå att rädda, säger Andersen till norska VG..

Expressen - 19 nov 12 kl. 20:32

Experten: Faran ännu inte över för SAS

Alla pilot- och kabinfack har skrivit på nya avtal för SAS framtid. Men ännu är inte faran över. ?

DI - 07 okt 15 kl. 14:02

Experten om SAS: "Bättre men inte bra"

Flygdata från september månad presenterades i dag av SAS. Ulf Petersson, börsexpert, ser ett lyft för flygmarknaden i stort även om SAS presterar sämre än konkurrenterna..

Expressen - 14 jun 16 kl. 00:51

Experten: Strejken kan knäcka SAS

Strejkdrabbade SAS var redan före konflikten i kris. Frågan är nu hur länge bolaget överlever. – Det sista SAS behöver är en strejk, säger flygexperten Jan Ohlsson..

DI - 30 jul 18 kl. 17:23

PR-experten sågar SAS: "Resenärerna lämnas i sticket"

Fram till skolstarten kan inställda SAS-flyg fortsätta drabba semesterfirare. Förklaringarna som bolaget kommer med underkänns av kommunikationsexperten Niclas Lövkvist. "De duckar för allvaret i situationen" säger han.

DI - 06 aug 18 kl. 13:00

Experten: Då får flygbolagen luft under vingarna

Många stora flygbolag har ett tufft år på börsen och SAS är inget undantag. Men enligt flyganalytikern Jacob Pedersen har investerarna varit för snabba med att trycka på säljknappen. "Att SAS-aktien handlas kring årslägsta i dag speglar inte alls var bolaget befinner sig", säger han.

Aftonbladet - 25 okt 12 kl. 02:24

Ekonomichef på Polisen har SAS exklusiva kort

Experten: Lyxförmånerna kan innebära mutbrott.

BT - 18 nov 12 kl. 08:20

Ödesdag för SAS framtid

Vid SAS-förhandlingarna i Köpenhamn överlämnade pilotföreningarna i Sverige, Danmark och Norge natten till söndagen ett bud till bolaget. "Strax efter midnatt överlämnade pilotföreningarna ett bud till SAS som tillmötesgår SAS på alla de områden som efterfrågats, och som gör att förhandlingarna ska kunna avslutas på ett framgångsrikt sätt", säger Jens Lippestad, ordförande för de norska SAS-piloterna och pilotföreningarnas förhandlingsledare. Förhandlingarna i Köpenhamn inleddes i fredags och väntas pågå hela helgen.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen vänder upp över nollan – Swedish Match leder uppgången

Efter att ha öppnat neråt vände Stockholmsbörsen upp strax över nollan vid 9.30-tiden. Swedish Match steg med 3,6 procent efter att ha köprekommenderats av Citi..

DI - 15 minuter sedan

SEB förutspår större löneökningar under 2020

En stark arbetsmarknad och högre inflationsförväntningar gör att avtalade löneökningarna i kommande avtalsrörelse 2020 växlar upp till 2,7 procent, från 2,2 procent i nuvarande avtal från 2017. .

DI - 15 minuter sedan

BHP tar smäll på 5,4 miljarder efter produktionsstörningar

Den brittisk-australiensiska gruvjätten BHP varnade på tisdagen för att den andra halvan av 2018 drabbats av ett antal produktionsstörningar som haft en "negativ påverkan" på omkring 600 miljoner dollar, motsvarande omkring 5,4 miljarder kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Plocka fem aktier som laddar för rapportrally

Ibland lönar det sig att köpa aktier innan kvartalssiffrorna presenteras. Här är fem bolag där chansen är god till extra fin utveckling på en hygglig rapport. .

DI - 30 minuter sedan

Norwegians konkurrent vinstvarnar – fallande biljettpriser tynger

Ryanair och Norwegians brittiska konkurrent Easyjet vinstvarnar. Sjunkande biljettpriser gör att vinsten per passagerarsäte faller med 5-10 procent under sexmånadersperioden som slutar i mars i år, skriver lågprisflygbolaget i ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Sandvik köper gruvutrustningsbolag med batteriteknik

Verkstadsbolaget Sandvik förvärvar privatägda Artisan Vehicle Systems, en tillverkare av batteridriven utrustning för underjordsgruvor, med bas i Kalifornien..

DI - 1 timme sedan

SEB tror bostadsmarknad får en ny körare nedåt i år

Det blir en ny nedgång för de svenska bostadspriserna med 3-4 procent i år..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen ser ut att öppna i rött

Stockholmsbörsen såg på tisdagen ut att börja med fortsatt sjunkande noteringar, sedan humöret sänkts av Internationella Valutafondens sänkta tillväxtprognoser på måndagen. .

DI - 1 timme sedan

Assa Abloy och Epiroc in på JP Morgans köplista

JP Morgans europeiska aktieanalysdel tar in Assa Abloy och Epiroc på sin månatliga lista över bankens bästa överviktsrekommendationer. .

DI - 1 timme sedan

Storbanken höjer Sandvik till köp: "Attraktiv värdering"

Nordea höjer rekommendationen för Sandvik till köp med en riktkurs på 160 kronor,  från tidigare behåll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.