Skånskan > Opinion

Wednesday, 23 January, 04:35

Skånskan - 12 jan 19 kl. 07:55

Två misstänkta efter nattlig misshandelTvå män i 30- respektive 40-årsåldern misstänks för misshandel efter ett bråk i Staffanstorp under natten mot lördagen.
En kvinna fördes till sjukhus för kontroll.Förspelet och utvecklingen av misshandeln är inte utrett, men polisen larmades till Storgatan för ett bråk i anslutning till en restaurang vid 02-tiden natten till lördagen. – Efter kontroller och att vi pratat med inblandade upprättas tre polisanmälningar, konstaterar Kim Hild, presstalesperson på Skånepolisen. En man i 40-årsåldern misstänks för två fall av misshandel av normalgraden då han utdelat knytnävsslag mot såväl en jämnårig kvinna som en tio år yngre man.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Staffanstorp, Storgatan, Kim Hild, Skånepolisen, Kristin Sjöstrand, Lund

Dela artikeln

31 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, misstänktaefter , nattlig, misshandel
YLE - 05 sep 17 kl. 18:54

Vittnen berättar om det fysiska våldet på G1-avdelning – misstänkta vårdare nekar till brott

Egentliga Finlands tingsrätt behandlar på tisdagen åtalen mot tre manliga vårdare vid äldrepsykatrin vid sjukhuset i Kuppis i Åbo. Vårdarna nekar till brott. Åklagaren väckte i våras åtal för vanvård och bland annat grov misshandel som riktat sig mot patienter på Kuppis sjukhus avdelning G1 åren 2009 och 2013.

Dalarnas tidningar - 22 aug 13 kl. 05:55

Två greps efter nattlig misshandel

Två utländska medborgare har gripits och en av dem anhållits misstänkta för bland annat grov misshandel..

UT - 19 aug 14 kl. 09:39

Två misstänkta för grov misshandel i Villastaden

Två personer är nu misstänkta för grov misshandel av den man som hittades skadad i Villastan sent på fredagskvällen. Två män i 30-årsåldern från Ulricehamn sitter nu frihetsberövade och är alltså misstänkta för grov misshandel. Det var strax innan tolv natten till lördagen som en man hittades i Villastan.

BT - 27 okt 14 kl. 17:31

Misstänkta för babymisshandel - igen

Ett föräldrapar i nordvästra Skåne misstänks för att vid två tillfällen på kort tid ha misshandlat sitt några månader gamla spädbarn. I augusti fördes barnet till en vårdcentral med svåra skallskador, varpå läkare fattade misstankar. De båda föräldrarna häktades misstänkta för misshandel och barnet omhändertogs av kommunen.

Kristianstadsbladet - 27 okt 14 kl. 17:31

Misstänkta för babymisshandel - igen


Ett föräldrapar i nordvästra Skåne misstänks för att vid två tillfällen på kort tid ha misshandlat sitt några månader gamla spädbarn. I augusti fördes barnet till en vårdcentral med svåra skallskador, varpå läkare fattade misstankar. De båda föräldrarna häktades misstänkta för misshandel och barnet omhändertogs av kommunen.

Nyan - 16 jan 17 kl. 15:21

Två misstänkta för hemfridsbrott och misshandel

Två personer trängde sig in i en bostad och misshandlade en person under lördagskvällen. Efter misshandeln lämnade de två personerna platsen. Efter en riktad insats lyckades polisen gripa de misstänkta personerna.

Sydsvenskan - 29 maj 15 kl. 19:02

Föräldrar misstänkta för misshandel

Föräldrarna till ett spädbarn är misstänkta för att ha misshandlat barnet. Misstankarna uppstod när föräldrarna, som är bosatta i Landskrona, sökte läkarvård för barnet tidigare i veckan skriver hd.se.

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 15 kl. 19:02

Föräldrar misstänkta för misshandel

Föräldrarna till ett spädbarn är misstänkta för att ha misshandlat barnet. Misstankarna uppstod när föräldrarna, som är bosatta i Landskrona, sökte läkarvård för barnet tidigare i veckan skriver hd.se.

Kristianstadsbladet - 22 jul 12 kl. 14:12

De misstänkta har släppts

Foto: Malin Palm
De båda personer som har suttit anhållna misstänkta för grov misshandel, efter fredagens bråk i Sösdala, har nu släppts.
Enligt vittnen blev en 49-årig man slagen i huvudet med en yxa under fredagskvällen, när en fest urartade i ett villakvarter i Sösdala. En 55-årig man greps direkt när polisen kom till platsen, och anhölls under lördagen.

Sydsvenskan - 17 jan 14 kl. 06:30

Pojkar misstänkta för misshandel och hot

Polis kallades i onsdags eftermiddag till skogsområdet nedanför vattentornet i Eslöv. Detta sedan två pojkar bråkat med en tredje.De två pojkarna ska ha misshandlat, hotat och frihetsberövat den tredje pojken.

Dalarnas tidningar - 28 jan 16 kl. 11:34

Två anhållna misstänkta för misshandel

En händelse i början på förra veckan har nu lett fram till att två män anhållits misstänkta för misshandel. I en lägenhet på Högberget ska de båda männen ha gett sig på en man slagit honom. De båda anhållna är också misstänkta för övergrepp i rättssak.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Vårdare hotad med kniv och järnrör

MALMÖ Efter att ha blivit hotade med kniv, stol och järnrör av en anhörig kommer inte personal från ett assistansföretag att göra flera besök hos en person som behöver hjälp.
Företagets skyddsombud har utfärdat ett förbud enligt arbetsmiljölagen.Det aktuella företaget hjälper brukaren som bor i en lägenhet.

Skånskan - 8 timmar sedan

Mållöst efter första perioden

ISHOCKEY Första perioden mellan Malmö Redhawks och gästande Djurgården slutade mållös, 0-0.– Ganska jämn och hård match med mycket speed och många målchanser. Kul att spela.

Skånskan - 10 timmar sedan

Religion inget skäl få annan mat

Skurup Specialkost av religiösa skäl ska inte erbjudas i Skurups skolor och förskolor.
– Överlag är det en rättviseaspekt, vi ska ha ett animaliskt alternativ och ett vegetariskt, inget tredje önskemål om vad man vill äta, säger kommunstyrelsens ordförande Johan Bolinder (M).Det är snart dags att revidera kommunens mat- och måltidsplan som har bearbetats under förra mandatperioden.

Skånskan - 9 timmar sedan

Högstadieungdomar i kommunen bär kniv

Skurup Polisen har tagit ungdomar så unga som 13 år på byn som bär kniv.
– Vi har sett fler brott mot knivlagen sen jul-lovets början och framåt, säger kommunpolis Sara Schön som vill varna för konsekvenserna av att beväpna sig.– Det är ett brott att bära kniv på allmän plats.

Skånskan - 9 timmar sedan

Skola får beröm efter granskning

eslöv Nya Östra skolan får tummen upp i en granskning som Skolinspektionen gjort.Skolan är en av 30 som valts ut till granskningen, där Skolinspektionen vill se att utbildningen vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Slutsatsen är att det fungerar väl.

Skånskan - 9 timmar sedan

Sjöbohem: Vi jobbar så fort vi kan

Sjöbo Morgan Johnsson, vd för Sjöbohem, tycker att det är konstigt att räddningstjänsten hotar med ett föreläggande när de fått förlängd tid att utreda trapplösningen.
– Vi måste ju först utreda om den lösningen som de säger går att göra.Morgan Johnsson är också förvånad över att räddningstjänsten anger exakt hur de ska lösa problemet.

Skånskan - 9 timmar sedan

Lektionssalar stängs om inte åtgärder görs

Sjöbo Sjöbohem har fortfarande inte ordnat säkrare utrymningsvägar från slöjdsalarna på Emanuelskolan.
Nu går Sydöstra Skånes räddningstjänstförbund vidare med ett föreläggande.
– Gör man inte åtgärderna får lokalerna inte användas, säger brandinspektören Claes Jeppsson.

Skånskan - 12 timmar sedan

Mindre hus på 58 kvadratmeter i Hörby har fått ny ägare

Hörby Fastigheten på adressen Fulltofta 4124 i Hörby har fått en ny ägare. Köpare är Viktor Lunderot, 19 år, från Hurva, och säljare är Andreas Nilsson. Köpet blev klart i december 2018 och priset blev 1 350 000 kronor.

Skånskan - 12 timmar sedan

Bil tillbucklad på parkering

SVALÖV En bilägare på Södervångsgatan i Svalöv blev inte så glad när han kom ut för att köra iväg.
Där visade det sig att någon mindre nogräknad person inte sett upp tillräckligt.
Backat in i en den drabbade förarens bil som innebar både rejäla bucklor och lackskador i plåten.

Skånskan - 12 timmar sedan

Backspegel blev förstörd

KÅGERÖD En bilist har polisanmält att han fått sin bil förstörd.
Det handlar om en kvaddad backspegel som förstördes i samband med möte med en annan bil.
Händelsen inträffade på väg 1210 utanför Kågeröd när de båda bilarna skulle passera varandra.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.