Expressen > Nyheter

Friday, 19 April, 10:19

Expressen - 12 jan 19 kl. 07:00

Wictor blev inlåst på sitt rum – anmäls inte till IVOEfter att Wictor, 19, blev inlåst på sitt korttidsboende startade en utredning.Men nu har Funktionsstödsnämnden beslutat att inte göra någon anmälan till Inspektionen för vård och omsorg. – Wictor är väldigt glad och social, att se honom så här ledsen gör ont i hjärtat, säger Wictors mamma Ulrika Larsson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IVO, Wictor, Funktionsstödsnämnden, Inspektionen, Wictors, Ulrika Larsson

Dela artikeln

916 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wictorblev , inlåst, sitt, rum, anmälsinte till , IVO
NSD - 09 jan 13 kl. 17:30

Dottern hittade sin mor inlåst på sitt rum

En dag när det var stökigt på Bergbacka låste personalen in en äldre, demenssjuk kvinna. Hennes dotter sa åt personalen och hittade sin mamma ensam och orolig i ett mörkt rum. - De boende ska väl ändå inte låsas in, anser dottern till socialstyrelsen..

Kristianstadsbladet - 22 aug 17 kl. 00:01

Silver och guld till Wictor

Wictor Petersson tog hem både silver och guld på Nordiska juniormästerskapen. – Det blev en bra helg, så här när jag avslutade min juniorkarriär, sa Wictor, som gjorde sitt sista mästerskap som 19-årsjunior..

Kristianstadsbladet - 23 okt 13 kl. 09:10

Marinda och Wictor går från Hais till MAI

Friidrottssyskonen Petersson, Marinda och Wictor, från lilla Ynglingarum lämnar moderklubben Hässleholms AIS för Skånes främsta klubb ? Malmö AI.
Därmed utökar MAI sitt talangfulla unga friidrottsstall, sedan tidigare har det stått klart att ungdomsvärldsmästarinnan Iréne Eklund går till Malmöklubben.

Trelleborgs Allehanda - 17 apr 13 kl. 16:20

Gladiator-Wictor gaddade sig

Foto: Lars Thulin
Gladiatorvinnaren Wictor M Broder, brandman i Trelleborg, lovade i tävlingen att tatuera in den tvåa han burit på axeln.
På onsdagen höll han sitt löfte hos tatueraren Andreas Strand i Höllviken. Wictor vill visa alla utmanare ryggtavlan, och vilken plats de kommer att komma på.

Kristianstadsbladet - 02 jul 18 kl. 22:56

Jättestöt av Wictor Petersson: ”Jag vill till EM i Berlin”

Vilken inledning av finalen. Där det blev seger och ”nästpers” för Häglingesonen Wictor Pettersson. – Ja, jag fick på en riktigt bra stöt och kände att jag kunde trycka på hela vägen, sa Wictor, som är på jakt mot sitt första seniormästerskap..

YLE - 19 jun 16 kl. 21:57

Albanien besegrade Rumänien – se det historiska målet

Ett långt inlägg från höger av Ledian Memushaj hittade Armando Sadikus huvud några meter från det Rumänska målet och 1-0 i den 43:e matchminuten var ett faktum. Albanien gjorde därmed sitt första stortävlingsmål någonsin i sin första slutturnering i ett stort mästerskap. Dessutom var Albaniens 1-0 seger helt rättvis.

YLE - 06 maj 17 kl. 04:30

Sex inlägg på sociala medier som blev dyra i domstol – läs det här före du börjar skipa rättvisa på nätet

I finska domstolar behandlas varje år flera fall där någon har publicerat information som kränker någon annans privatliv. I de här fallen hänvisar gärningspersonen vanligen till yttrandefriheten eller säger att det rör sig om ett misstag. Gärningspersonen kan också försvara sig med att informationen har publicerats bara på en privat Facebooksida, i en Whatsappgrupp eller för en annars begränsad publik.

Sydsvenskan - 14 sep 15 kl. 04:00

Vi och de rumänska migranterna har gemensamma intressen

Den 4/9 publicerade Sydsvenskan den före detta moderata politikern Astrid Eréne Hallbergs öppna brev till Malmös rumänska migranter. Detta kom som ett svar på det brev som två av våra medlemmar hjälpt till att översätta å våra rumänska vänners vägnar.Genom att svara på Astrids Eréne Hallbergs brev vill vi tydliggöra vår ingång i den här frågan.

YA - 28 aug 14 kl. 09:11

Politiker skrev hotfullt inlägg

Fullmäktigeledamoten Lars Rosenqvist (SD) publicerade hotfulla och nedsättande kommentarer på ett Vit makt-forum. Kommentarerna skrevs i vredesmod, säger han i dag.
Det är tidningen Expo som publicerat några av de kommentarer som 2008 publicerades på internetforumet ”Nordisk” under signaturen ”S-hamns skins 4-ever.

Sydsvenskan - 07 maj 16 kl. 08:00

Elina Pahnke om polisen på sociala medier: ”Vi ser inga dagliga reflektioner i stil med 'Ännu en arbetsdag har nått sitt slut. Idag har vi registrerat romer'.”

”Röker du cannabis, snortar du kokain eller drogar dig med alkohol så riskerar du som ung att hamna i riskzonen för att bli offer eller gärningsman.” Den 15 januari 2016 skriver ”Polisen Helsingborg - Narkotika” ett inlägg om våldtäkt på Facebook. Widget: HtmlWidget - Polisens inlägg om narkotika och våldtäkt Inlägget avslutas med: ”Du blir dum av droger - stay smart!

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Tre man anhålla för mordförsök

Tre män har anhållits misstänkta för mordförsök utanför Kalix, skriver polisen på sin hemsida. En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus efter händelsen..

Expressen - 15 minuter sedan

Klimatdemonstrationerna i London har nått Heathrow

Nu tar klimatdemonstranterna i London nästa steg – och fortsätter sina protester på Heathrow.Polisen har fått grön ljus från regeringen att rycka in med ”full kraft”.– Jag fördömer alla demonstranter som bryter mot lagen, säger inrikesminister Sajid Javid enligt Sky News.

Expressen - 15 minuter sedan

JUST NU: En person skjuten av polis

En man har skjutits av polis i Malmö.Händelsen inträffade strax före klockan 09 på fredagen..

Expressen - 1 timme sedan

I dag gifter sig svenska Louise med sin malaysiske kronprins

I dag gifter sig Louise Johansson, 32, från Mjölby med sin malaysiska kronprins Tengku Muhammad Faiz Petra, 45.Över 300 gäster har vallfärdat till det historiska palatset Istana Balai Besar i staten Kelantans huvudstad Kotu Bahru för att delta under ceremonin..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Polisen har spärrat av efter grovt brott

En bostad i Lund har spärrats av efter ett misstänkt grovt brott.Larmet kom in tidigt på långfredagens morgon..

Expressen - 2 timmar sedan

Två anhållna för mordförsök på nattklubb

Två män har anhållits misstänkta för mordförsök – inne på en nattklubb på Södermalm i Stockholm.Offret har förts till sjukhus med ambulans, enligt polisen.– Vi uppmanar vittnen att höra av sig till polisen om de har sett något från den aktuella kvällen, säger jouråklagare.

Expressen - 1 timme sedan

Mariannes ilska: Regeringens pensionsförslag räcker inte till

Regeringens förslag om att höja bostadstillägget och garantipensionen är ett steg på rätt väg, menar Marianne Eriksson, vice ordförande i Tantpatrullen. Fast det duger inte. Helst vill hon ha ett helt nytt, mer rättvist pensionssystem som tar hänsyn till äldre kvinnors ekonomiska villkor.

Expressen - 1 timme sedan

Okänd man bröt sig in i 84-årig kvinnas sovrum

Strax efter klockan 01 fick polisen in ett samtal en 84-årig kvinna i Västervik som berättade att någon har trängt sig in i hennes bostad..

Expressen - 2 timmar sedan

Två gripna för mordförsök på nattklubb

Två män har gripits misstänkta för mordförsök – på en nattklubb på Södermalm i Stockholm.Offret har förts till sjukhus med ambulans, enligt polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Skåpbilarna är spritsmugglarnas nya vapen: ”Tar mycket resurser”

Spritsmugglarna har hittat nya vägar in till Sverige.De gamla spritbussarna är dumpade och ersatta med de betydligt mindre skåpbilarna.Samtidigt står Tullverket handfallna – med bara begränsade möjligheter att sätta stopp för smugglingen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.