Expressen > Nyheter

Thursday, 24 January, 13:27

Expressen - 12 jan 19 kl. 07:00

Wictor blev inlåst på sitt rum – anmäls inte till IVOEfter att Wictor, 19, blev inlåst på sitt korttidsboende startade en utredning.Men nu har Funktionsstödsnämnden beslutat att inte göra någon anmälan till Inspektionen för vård och omsorg. – Wictor är väldigt glad och social, att se honom så här ledsen gör ont i hjärtat, säger Wictors mamma Ulrika Larsson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IVO, Wictor, Funktionsstödsnämnden, Inspektionen, Wictors, Ulrika Larsson

Dela artikeln

909 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wictorblev , inlåst, sitt, rum, anmälsinte till , IVO
NSD - 09 jan 13 kl. 17:30

Dottern hittade sin mor inlåst på sitt rum

En dag när det var stökigt på Bergbacka låste personalen in en äldre, demenssjuk kvinna. Hennes dotter sa åt personalen och hittade sin mamma ensam och orolig i ett mörkt rum. - De boende ska väl ändå inte låsas in, anser dottern till socialstyrelsen..

Kristianstadsbladet - 22 aug 17 kl. 00:01

Silver och guld till Wictor

Wictor Petersson tog hem både silver och guld på Nordiska juniormästerskapen. – Det blev en bra helg, så här när jag avslutade min juniorkarriär, sa Wictor, som gjorde sitt sista mästerskap som 19-årsjunior..

Kristianstadsbladet - 23 okt 13 kl. 09:10

Marinda och Wictor går från Hais till MAI

Friidrottssyskonen Petersson, Marinda och Wictor, från lilla Ynglingarum lämnar moderklubben Hässleholms AIS för Skånes främsta klubb ? Malmö AI.
Därmed utökar MAI sitt talangfulla unga friidrottsstall, sedan tidigare har det stått klart att ungdomsvärldsmästarinnan Iréne Eklund går till Malmöklubben.

Trelleborgs Allehanda - 17 apr 13 kl. 16:20

Gladiator-Wictor gaddade sig

Foto: Lars Thulin
Gladiatorvinnaren Wictor M Broder, brandman i Trelleborg, lovade i tävlingen att tatuera in den tvåa han burit på axeln.
På onsdagen höll han sitt löfte hos tatueraren Andreas Strand i Höllviken. Wictor vill visa alla utmanare ryggtavlan, och vilken plats de kommer att komma på.

Kristianstadsbladet - 02 jul 18 kl. 22:56

Jättestöt av Wictor Petersson: ”Jag vill till EM i Berlin”

Vilken inledning av finalen. Där det blev seger och ”nästpers” för Häglingesonen Wictor Pettersson. – Ja, jag fick på en riktigt bra stöt och kände att jag kunde trycka på hela vägen, sa Wictor, som är på jakt mot sitt första seniormästerskap..

YLE - 19 jun 16 kl. 21:57

Albanien besegrade Rumänien – se det historiska målet

Ett långt inlägg från höger av Ledian Memushaj hittade Armando Sadikus huvud några meter från det Rumänska målet och 1-0 i den 43:e matchminuten var ett faktum. Albanien gjorde därmed sitt första stortävlingsmål någonsin i sin första slutturnering i ett stort mästerskap. Dessutom var Albaniens 1-0 seger helt rättvis.

YLE - 06 maj 17 kl. 04:30

Sex inlägg på sociala medier som blev dyra i domstol – läs det här före du börjar skipa rättvisa på nätet

I finska domstolar behandlas varje år flera fall där någon har publicerat information som kränker någon annans privatliv. I de här fallen hänvisar gärningspersonen vanligen till yttrandefriheten eller säger att det rör sig om ett misstag. Gärningspersonen kan också försvara sig med att informationen har publicerats bara på en privat Facebooksida, i en Whatsappgrupp eller för en annars begränsad publik.

Sydsvenskan - 14 sep 15 kl. 04:00

Vi och de rumänska migranterna har gemensamma intressen

Den 4/9 publicerade Sydsvenskan den före detta moderata politikern Astrid Eréne Hallbergs öppna brev till Malmös rumänska migranter. Detta kom som ett svar på det brev som två av våra medlemmar hjälpt till att översätta å våra rumänska vänners vägnar.Genom att svara på Astrids Eréne Hallbergs brev vill vi tydliggöra vår ingång i den här frågan.

YA - 28 aug 14 kl. 09:11

Politiker skrev hotfullt inlägg

Fullmäktigeledamoten Lars Rosenqvist (SD) publicerade hotfulla och nedsättande kommentarer på ett Vit makt-forum. Kommentarerna skrevs i vredesmod, säger han i dag.
Det är tidningen Expo som publicerat några av de kommentarer som 2008 publicerades på internetforumet ”Nordisk” under signaturen ”S-hamns skins 4-ever.

Sydsvenskan - 07 maj 16 kl. 08:00

Elina Pahnke om polisen på sociala medier: ”Vi ser inga dagliga reflektioner i stil med 'Ännu en arbetsdag har nått sitt slut. Idag har vi registrerat romer'.”

”Röker du cannabis, snortar du kokain eller drogar dig med alkohol så riskerar du som ung att hamna i riskzonen för att bli offer eller gärningsman.” Den 15 januari 2016 skriver ”Polisen Helsingborg - Narkotika” ett inlägg om våldtäkt på Facebook. Widget: HtmlWidget - Polisens inlägg om narkotika och våldtäkt Inlägget avslutas med: ”Du blir dum av droger - stay smart!

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Per Bolund vill ta över efter Gustav Fridolin

Per Bolund kandiderar till att bli språkrör efter Gustav Fridolin, rapporterar DN.Han hänvisar till Greta Thunberg.– När hon säger till alla vuxna att det är dags att ta ansvar, säger han till DN..

Expressen - 15 minuter sedan

Enkelt blodprov kan avslöja Alzheimers – 16 år i förväg

Ett enkelt blodprov kan avslöja om man riskerar att få Alzheimers sjukdom så långt som 16 år innan första symptomen.Det visar en ny tysk-amerikansk forskarstudie som publiceras i Nature Medicine.– Att kunna börja behandla mycket tidigare är betydelsefullt, säger Bengt Winblad, demensforskare och professor i geriatrik på Karolinska institutet.

Expressen - 30 minuter sedan

Bilen fattade eld – långa köer på E18

En bil började brinna våldsamt på E18 i Kista norr om Stockholm.Långa köer bildades medan räddningstjänsten försökte släcka bilbranden.– Inga personskador rapporteras från platsen, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Stockholmspolisen..

Expressen - 1 timme sedan

Man har fallit tio meter från tak – ambulans på plats

En man uppges ha ramlat ner från ett högt tak på en byggarbetsplats i södra Bohuslän.– Det ska vara upp till ett tio meter högt fall. Ambulansen är på plats, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst..

Expressen - 1 timme sedan

Flicka i olycka på Ekohallens parkering

Polisen larmades vid 11.30-tiden om en olycka på Ekohallens parkering i Malmö.Enligt polisen rör det sig om en flicka som blivit påkörd av en bil..

Expressen - 1 timme sedan

Bolaget ”brygger” läder i labb – stöds av Zuckerberg

Företaget Modern Meadow odlar läder i labb – utan att några djur har kommit till skada.Det kallas ”Zoa bioläder” och skapas av jäst.Bolaget har stöd av en rad tunga namn, bland annat Facebooks grundare Mark Zuckerberg..

Expressen - 1 timme sedan

I dag möter överlevarna från Stora Bält-olyckan sina räddare

54 överlevande från olyckståget på Stora Bält-bron möter i dag räddningsteamet.De ska få veta mer om vad som egentligen hände.Mötet är stängt, men efteråt håller Fyns polis en presskonferens..

Expressen - 1 timme sedan

Man klämd vid arbetsplatsolycka i Karlskrona

Polis och ambulans är på väg till en arbetsplatsolycka i Karlskrona.En person ska ha blivit klämd..

Expressen - 1 timme sedan

Tidigare fall där föräldrar mördat sina barn i Sverige

Polisen misstänker att en idrottsman i Sala kommun mördat sina två barn för att sedan ta sitt eget liv.Tidigare har Sverige skakats av flera fall där föräldrar dödat sina barn.Motiven och anledningarna har varit flera: Barnens sjukdomar, psykisk sjukdom, kontrollbehov..

Expressen - 1 timme sedan

Isabella Löwengrip gör en kollektion för Ellos

Sedan tidigare samarbetar Isabella Löwengrip med Ellos.I år släpper hon också, via Stylein, en kollektion för modebolaget.”Som jag längtar”, skriver affärskvinnan på sin blogg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.