Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 21 April, 10:12

Sydsvenskan - 12 jan 19 kl. 07:00

Fotopris flyttar in på DunkersSwedish Photography Award by Sandeng delas 2019 ut i Helsingborg..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Dunkers, Photography Award, Sandeng, Helsingborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotopris, flyttarin på , Dunkers
Helsingborgs Dagblad - 12 jan 19 kl. 07:00

Fotopris flyttar in på Dunkers

Swedish Photography Award by Sandeng delas 2019 ut i Helsingborg..

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 14 kl. 15:38

Jourhavande poet flyttar in på Dunkers

Jourhavande poet flyttar in på Dunkers 8-12 april för att hjälpa alla unga som vill utveckla sitt skrivande.

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 14 kl. 14:56

Flyktingläger flyttar in på Dunkers

Ett flyktingläger flyttar in i Dunkers kulturhus i dag, när det är vernissage på videokonstnärerna Peter Norrmans och Anders Birgerssons filminstallation "I Am Here"..

Trelleborgs Allehanda - 25 okt 13 kl. 11:35

Trio slåss om TT:s stora fotopris


En trio gör upp om TT:s stora fotopris på 100 000 kronor. Det står mellan Hannah Modigh, Martin von Krogh och Trinidad Carrillo.Hannah Modigh är nominerad för sin "The milky way" som handlar om tiden mellan att vara barn och vuxen, medan Martin von Krogh ställer upp med "Att leva med mörkret".

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 07:20

TT:s fotopris till Hannah Modigh


Med en bildsvit om tiden mellan att vara barn och vuxen får Hannah Modigh TT:s stora fotopris. För projektet "The Milky Way" fick hon på tisdagskvällen ta emot priset på 100 000 kronor på Rival i Stockholm."Det finns ingen början eller slut på berättelsen utan den går i loopar för det handlar inte om just dessa ungdomar, de växer upp, utan om en känsla som alla måste eller redan har gått igenom", kommenterar Hannah Modig sitt bidrag i ett pressmeddelande.

Trelleborgs Allehanda - 27 nov 13 kl. 07:20

TT:s fotopris till Hannah Modigh


Med en bildsvit om tiden mellan att vara barn och vuxen får Hannah Modigh TT:s stora fotopris. För projektet "The Milky Way" fick hon på tisdagskvällen ta emot priset på 100 000 kronor på Rival i Stockholm."Det finns ingen början eller slut på berättelsen utan den går i loopar för det handlar inte om just dessa ungdomar, de växer upp, utan om en känsla som alla måste eller redan har gått igenom", kommenterar Hannah Modig sitt bidrag i ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 09 dec 11 kl. 06:30

Utställningen för dyr för Dunkers

Arkiv: Magnus af Geijerstam
Efter ett års förberedelser ställde Dunkers kulturhus i veckan in nästa års planerade huvudutställning. Pengarna räcker inte.
I ett år har den danska konstnären Kirsten Justesen arbetat med ?

Skånskan - 18 jul 18 kl. 14:00

Drömjobb på Dunkers

TILLFÖRSIKT. – Mitt drömjobb! säger Gunilla Lewerentz, som i höst ska ta över som verksamhetschef på Dunkers kulturhus i Helsingborg.

Sydsvenskan - 08 nov 11 kl. 06:30

Besöksras på Dunkers oroar

Besökarna sviker utställningarna på Dunkers kulturhus. Nytillträdda chefen Katti Hoflin kallar situationen "väldigt, väldigt allvarlig".
Till och med september i år har Dunkers kulturhus i Helsingborg lockat drygt 13 000 personer till sina utställningar.

Sydsvenskan - 19 okt 11 kl. 20:03

Tre nominerade till fotopris

Juryn för Scanpix stora fotopris har nominerats. Segraren får 100 000 kronor.
De är: Lina Haskel, Martin Bogren och Åke Ericson.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Lågt valdeltagande väntas i Nordmakedonien

Nordmakedonien går till val för att utse en ny president för första gången sedan landet bytte namn i höstas. Det finns farhågor för att valdeltagandet ska bli så lågt att valet blir ogiltigt. Trots att presidenten innehar främst en ceremoniell post utan.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

”GoT”-stjärnan om depressionen

Den brittiska "Game of thrones"-stjärnan Sophie Turner berättar nu att hon lidit av depressioner sedan 17-årsåldern. I en intervju med tv-psykologen Dr Phil, som refereras av CNN, säger nu 23-åriga Turner att kritiken mot henne i rollen som Sansa Stark.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Stort tapp i flygtrafiken i norr

Flygplatserna i landets fyra nordligaste län har tappat 50 000 resenärer under årets första kvartal jämfört med samma period förra året, rapporterar P4 Västerbotten. På några flygplatser ökar antalet passagerare marginellt, men i stort märks en tydlig n.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Arga drömmar kartlagda

Är du arg på kvällen? Då är risken stor att du även kommer att drömma ilskt. En ny studie är drömvärldens känsloliv på spåren.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kevin Abstract inspireras av Lana Del Rey

Kevin Abstract släpper nytt album nästa vecka. Den amerikanske rapparen avslöjade själv nyheten på Twitter, vilket kom som en överraskning för fansen med tanke på att han nyligen släppte två ep. "Arizona baby", som albumet heter, släpps den 25 april.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Efter 48 år – nu blir Tim svensk

Kärleken tog honom till Sverige. Men det var brexit som gjorde honom till svensk. – Nu ramlar engelsmännen över varandra för att få svenskt medborgarskap, säger Tim Crosfield.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Zelenskyj ser ut att skrälla i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval. Vallokalerna har öppnat i Ukraina i andra omgången av presidentvalet. Den senaste o.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Flyktingarnas ankomst till Veberöd utmaning för engagerade bybor

Allt fler flyttar in – engagerade gör snabba utryckningar..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ny modell halverade matsvinnet

Göteborgs stad har på två år halverat sitt matsvinn. Nu vill Livsmedelsverket sprida stadens lyckade arbetsmetoder till kök i hela landet, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Nyckeln till framgång är enligt Livsmedelsverket menyplanering, att mäta exakt va.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Torsken har ingen röst. Ge den en i EU.

Skyll inte på sälen. Följ en tuffare fiskepolitik i EU..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.