Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 23 January, 03:58

Blekinge Läns tidning - 12 jan 19 kl. 06:00

P-avgifter måste förbjudas i KarlskronaEfter domen mot Stockholms stad vill Peter Öjerskog att Transportstyrelsen förbjuder Karlskrona kommun att ta ut ut p-avgift på gator och torg på Trossö, Björkholmen och Pottholmen..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Karlskrona, Stockholms, Peter Öjerskog, Transportstyrelsen, Trossö, Pottholmen

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: P-avgiftermåste , förbjudasi , Karlskrona
Sydöstran - 09 jan 19 kl. 11:52

Överklagar: Vill förbjuda p-avgifter i Karlskrona

Karlskronaprofilen Peter Öjerskog vill stoppa parkeringsavgifterna i Karlskrona – nu har han överklagat till Transportstyrelsen, som nyligen gav rätt till en man i Bromma som lyckades stoppa p-avgifter på 289 gator..

Sydöstran - 25 mar 11 kl. 03:00

Fritidspersonal vill ha kvar avgifter ?Många tycker att det är bra och är tacksamma för att barnen kan göra de här sakerna utan att det kostar så mycket.?

KARLSKRONA Nolltolerans för all form av avgifter oroar personalen på Östra Torpskolans fritidshem.
? Små avgifter behövs för att vi ska kunna ge barnen en extra guldkant på loven..

Sydöstran - 18 sep 17 kl. 16:19

P-avgifter fördubblas vid sjukhuset

Parkeringsavgifterna vid sjukhusområdena i Karlskrona och Karlshamn ska de bli dubbelt så dyra..

Blekinge Läns tidning - 14 mar 18 kl. 14:00

Fler P-avgifter inte bra för city

Med anledning av artiklarna om p-avgifterna: Detta är inte någon positiv reklam för Karlskrona kommun. .

Blekinge Läns tidning - 09 jan 19 kl. 15:56

Delade meningar gällande p-avgifter

Transportstyrelsen stoppade nyligen Stockholms stad att ta ut parkeringsavgifter i Bromma. Nu vill Peter Öjerskog se samma åtgärd i centrala Karlskrona. Kommunen håller inte med.

YLE - 19 mar 15 kl. 09:04

Småföretagen ska lyfta Finland

Mindre byråkrati och avgifter för småföretagen. Bland annat det ska få Finland på fötter igen, säger de västnyländska Centerkandidaterna i Yles videor i valgalleriet. Gallupledaren Centern är inget särskilt starkt parti i Västnyland och det märks också på antalet kandidater i riksdagsvalet med Lojo, Ingå, Sjundeå, Raseborg och Hangö som hemort.

Barometern - 21 aug 13 kl. 08:23

Piraterna utanför Öland

Femton månader (!) efter det att isbrytaren Nordica bordades av Greenpeaceaktivister utanför Öland kommer nu det rättsliga efterspelet i Blekinge tingsrätt mot de aktivister som tog sig ombord klockan fyra på morgonen. Någon djupare självrannsakan har fallet inte lett till i den delen av miljörörelsen som tillämpar civil olydnad.

Barometern - 21 aug 13 kl. 08:23

Piraterna utanför Öland

Femton månader (!) efter det att isbrytaren Nordica bordades av Greenpeaceaktivister utanför Öland kommer nu det rättsliga efterspelet i Blekinge tingsrätt mot de aktivister som tog sig ombord klockan fyra på morgonen. Någon djupare självrannsakan har fallet inte lett till i den delen av miljörörelsen som tillämpar civil olydnad.

Mobil - 12 sep 13 kl. 11:34

Förslag: Roamingavgifter förbjuds i EU

Mobiloperatörerna borde förbjudas att ta ut roaming-avgifter för mobiltrafik i mellan EU-länder, skriver EU-kommissionen i ett nytt förslag. Men om förslaget går igenom träder det i kraft först 2016..

SR - 10 dec 13 kl. 03:00

Stopp för statsbidrag till riksinternatskolorna

Regeringen föreslår nu att de tre riksinternatskolorna Lundsbergs skola, Grennaskolan och Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket ska förlora sina särskilda statsbidrag och att skolorna ska förbjudas att ta ut avgifter av eleverna..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Bezos företag skjuter upp rymdfarkost

I eftermiddag är det dags för den tionde uppskjutningen av Amazongrundaren Jeff Bezos rymdföretag Blue Origin. Den obemannade New Shepard ska skjutas upp från Texas, USA. Ombord finns forskningsexperiment från den amerikanska rymdstyrelsen Nasa.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ingemar från Karlskrona överlevde den svåra flygolyckan

15 människor dog i flygolyckan utanför Los Angeles i januari för 50 år sedan. Det är en av de värre SAS-krascherna i historien. Men en passagerare från Blekinge överlevde..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

88-åring misstänks ha kidnappats

En 88-årig kvinna misstänks ha förts bort av kidnappare i österrikiska Eisenstadt, uppger polis. Kvinnan gick längs med gatan med sin sjuksköterska när två svarta limousiner dök upp bredvid henne, och två personer fick kvinnan att kliva in, innan de körde i väg.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

En vandrande vän vänder åter

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sånggrupp redo för jubileumskonsert

Sånggruppen Crimond firar att de har funnits i 40 år och håller därför en jubileumskonsert i S;t Nicolai kyrka söndagen den 27 januari..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Subarus fabrik står stilla

Den japanska biltillverkaren Subarus största fabrik står stilla. Fabriken i Japan står för 60 procent av den globala tillverkningen, och produktionen stoppades för en vecka sedan då man upptäckt ett fel i en komponent som tillverkas av en underleverantör.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Överlägsen Osaka klar för semifinal

Naomi Osaka är klar för semifinal i Australian Open. I sin kvartsfinal besegrade japanskan ukrainskan Elina Svitolina med klara 6-4, 6-1. Svitolina hängde med den fjärdeseedade japanskan i sina två första servegame, men hade sedan inte mycket att säga till om.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Chris Brown nekar till våldtäkt

Den amerikanske sångaren Chris Brown nekar via sitt Instagramkonto till anklagelserna om att ha våldtagit en kvinna i Paris. "Jag vill vara väldigt tydlig.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Oklart vad som orsakat Kistaexplosion

Polisen har ännu inte en klar bild av vad som explosionen i Kista i nordvästra Stockholm på tisdagskvällen. Nationella bombskyddet och polisens tekniker undersöker platsen men visste vid 01. 00 inte vad som låg bakom explosionen, som skedde inne i en pizzeria.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Pompeo tror på Nordkoreaframsteg

USA:s utrikesminister Mike Pompeo säger att det är "väldans mycket jobb kvar" för att nå en kärnvapennedrustning av Nordkorea. Han förväntar sig dock framsteg i slutet av februari, när ett andra toppmöte mellan Nordkorea och USA väntas hållas.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.