DN > Inrikes

Thursday, 24 January, 04:04

DN - 12 jan 19 kl. 05:30

Katarina Wennstam: Jag blev stämplad som horaÄnda sedan hon blev utsatt för ryktesspridning i tonåren har författaren Katarina Wennstam brunnit för jämställdhetsfrågor. ”Jag tror att vi behöver lära unga tjejer att säga nej till sex – men att det faktiskt också är helt okej att säga ja till sex”, säger hon. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Wennstam, Katarina Wennstam

Dela artikeln

250 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katarina, WennstamJag blev , stämpladsom , hora
Expressen - 18 feb 15 kl. 20:44

Katarina Wennstam fick öknamn i skolan

Katarina Wennstam hade en tuff skolgång - och stämplades med flera öknamn. I "Deckarna" berättar hon om misshandeln och påhoppen. – Hon bara matar slag, börjar misshandla mig, och de andra står och skanderar: "hora", säger Wennstam i programmet..

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

Viktors val: Kulturministern – inte som alla andra

Om resten av Sverige var som kulturvärlden så hade Anders Ygeman fått avgå för att han inte är elektriker. Äntligen onsdag, med Sveriges ledande samhällsmagasin..

DN - 8 timmar sedan

Monsén bröt finger men tror på VM-start

Fruktade Hahnenkammrennen fortsätter att skörda offer redan innan det klassiska störtloppet körts. Senast att råka illa ut: Svenske talangen Felix Monsén, 24, bröt vänster lillfinger under träningsåket..

DN - 8 timmar sedan

Norge krossade Ungern – detta gäller för att Sverige ska gå vidare

Norge krossade Ungern med 35-26 i sin sista match i mellanrundan i VM. Det innebär att Sverige måste vinna över Danmark senare i kväll med tre mål för att gå till en VM-semifinal..

DN - 9 timmar sedan

Vackert och tänkvärt på Stockholms gallerier

Stockholms gallerier har öppnat vårsäsongen. Sebastian Johan och Birgitta Rubin gör fyra nedslag bland mentala rum och tidstypiska mätningar..

DN - 9 timmar sedan

Den föränderliga konstmaskinen Ernst Billgren

Målaren Ernst Billgren är tillbaka med dystopiska dagdrömmar blandat med rävar, ekorrar och änder. Ingen nyckelutställning men fartfyllt och underhållande, tycker Sebastian Johans..

DN - 9 timmar sedan

Hovet gapade tomt när Djurgården föll i matinématch

Dålig is som resulterade i en uppskjuten match. Det var allt som behövdes för att skapa problem i det redan tajta SDHL-schemat. Lösningen blev den ovanliga matchstarten klockan halv fyra på en onsdagseftermiddag.

DN - 10 timmar sedan

Säkerhetsskyddschefen larmade Säpo om brister på Svenska kraftnät

Svenska kraftnäts dåvarande säkerhetsskyddschef Alireza Hafezi varnade redan i maj förra året Säpo för luckor i myndighetens säkerhetsarbete. Hans bedömning: bristerna kunde få allvarliga konsekvenser för verksamheten, samhället och Sveriges säkerhet. – Jag upplevde att det var svårt att få gehör internt så jag ville att vår tillsynsmyndighet skulle få kännedom om vad som var på gång, säger han till DN..

DN - 10 timmar sedan

Två personer saknas efter isolycka

Fem personer har gått genom isen i höjd med Långsand utanför Skutskär..

DN - 11 timmar sedan

40-tal hästar döda vid uttorkat vattenhål – extremhetta plågar Australien

Ett 40-tal vilda hästar har hittats döda nära Santa Teresa i centrala Australien. Orsaken ska vara det extrema vädret där temperaturen legat på över 40 grader tolv dagar i sträck, rapporterar The Guardian. .

DN - 11 timmar sedan

Östlund vidare till EM-final i Minsk trots miss

Anita Östlund tog sig till final i konståknings-EM i Minsk. Men hon var ändå inte helt nöjd efter onsdagens korta program där hon slutade på 17:e plats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.