Aftonbladet > Nyheter

Monday, 22 April, 10:14

Aftonbladet - 12 jan 19 kl. 02:23

Krigsveteranen Tulsi, 37, kandidat i primärvalen 2020
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Tulsi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krigsveteranen, Tulsi37 , kandidati , primärvalen, 2020
SvD - 16 dec 15 kl. 12:36

Läget inför primärvalen: Mardröm för Republikanerna

Årets sista republikanska tv-debatt förstärker bilden av en fastlåst situation inför primärvalen som går på tvärs med den partiet vill ha. Partiledningen vill inte ha Donald Trump som kandidat – men någon seriös utmanare till honom är svår att finna..

SmålandsPosten - 08 feb 16 kl. 21:04

Följ primärvalen i USA

USA:s Primärvalssäsong är nu i gång. Vid primärvalen ska Demokraterna och Republikanerna vaska fram sina presidentkandiadater som i höst ska kämpa om presidentposten. Klicka in och kolla TT:s interaktiva grafik om primärvalen..

SR - 01 feb 16 kl. 17:09

Primärvalen i Iowa - en dag som märks av

I natt svensk tid är det dags för första omgången av primärvalen. I Iowa märks den högtidliga primärvalsstämningen av. Korrespondent Agneta Furvik svarade på frågor direkt i Ekots kvart i fem sändning..

SVT - 29 jan 16 kl. 16:39

Primärvalen i USA - så går de till:

Tycker du att det amerikanska valsystemet är krångligt? Titta då på klippet ovan där SVT:s Rolf Fredriksson förklarar hur primärvalen fungerar..

SvD - 24 feb 16 kl. 11:16

”Superdelegater” kan ännu fälla Trump i primärvalen

Med Supertisdagen mindre än en vecka bort går primärvalen i USA in i ett avgörande skede. Men att bara titta på procent kan vara förvillande. – Ytterst handlar det om att vinna delegater och superdelegater.

Sydsvenskan - 17 mar 16 kl. 12:07

Hur primärvalen i USA går till

Delegater och superdelegater som kan strunta i väljarnas vilja. Hur går de amerikanska primärvalen egentligen till.

SR - 10 jun 18 kl. 15:45

Fler kvinnor än någonsin i amerikanska primärvalen

I USA är primärvalen igång inför höstens kongressval och aldrig tidigare har så många kvinnor ställt upp, det säger Amanda Hunter på projektet Gender Watch som mäter kvinnors roll i amerikansk politik..

SVT - 27 jun 18 kl. 12:32

Ocasio-Cortez, 28, slog veteranpolitikern i primärvalen

För bara några år sedan arbetade 28-åriga Alexandria Ocasio-Cortez som bartender och servitris för att försörja sin mamma. I går slog hon den demokratiska veteranen Joseph Crowley i primärvalen i New York. Hon är en del av den unga generation politiker som nu väntas driva Demokraterna vänsterut..

SR - 20 feb 16 kl. 22:29

Direktrapport: Följ primärvalen i USA

Kampen fortsätter om vem som ska bli republikanernas och demokraternas presidentkandidater i höstens amerikanska val. Nu avgörs vilken kandidat republikaner i South Carolina och demokrater i Nevada helst vill se. Ekot direktrapporterar hela natten..

SVT - 30 jan 16 kl. 14:34

Primärvalen i USA: Slutresultatet kan dröja länge

På måndagen börjar raden av nomineringsval (primärval) i USA. Det är möjligt att det dröjer fram till våren eller tidiga sommaren innan vi vet besked om vem som blir demokraternas och republikanernas presidentkandidater till valet den 8 november..

SvD - 30 jan 16 kl. 22:50

Guide: Detta behöver du veta inför primärvalen

Snön och kylan i de två första delstaterna, Iowa och New Hampshire, ingår i klassiska skildringar av den politiska valårscirkusen med kandidater, rådgivare, reklammakare, donatorer, kommentatorer och journalister. SvD:s Karin Henriksson guidar genom den amerikanska primärvalssäsongen fram till supertorsdagen den 1 mars..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.