Aftonbladet > Nyheter

Monday, 22 April, 23:58

Aftonbladet - 11 jan 19 kl. 23:53

Två till sjukhus efter skottlossning – stor polisinsats
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåtill , sjukhusefter , skottlossning, stor, polisinsats
GT - 13 jan 18 kl. 18:04

Skottlossning – stor polisinsats

På lördagskvällen har det varit skottlossning på Hisingen i Göteborg. En stor polisinsats pågår. .

GT - 03 nov 18 kl. 23:33

Larm om skottlossning – stor polisinsats

Det råder en stor polisinsats i Mölnlycke utanför Göteborg.Flera polispatruller har setts vid flera utfarter till orten, enligt uppgifter till GT.Enligt GP handlar det om en misstänkt skottlossning och minst en person ska vara skadad..

GöteborgsPosten - 06 maj 18 kl. 00:31

Larm om skottlossning – stor polisinsats i Frölunda

Polisen är på plats i Frölunda efter att flera larm om skottlossning kommit in sent under lördagskvällen. Men polisen har än så länge inte hittat något som tyder på att det varit skottlossning..

GöteborgsPosten - 09 feb 17 kl. 18:26

Misstänkt skottlossning - stor polisinsats

Flera vittnen uppger för polisen att man hört skott i ett område i Sigtuna. Polisen har larmat ut flera patruller och polishelikopter till platsen. - Man har uppfattat det här som en skottlossning, säger Carina Skagelind vid polisen i Stockholm..

Expressen - 10 jul 18 kl. 01:02

Larm om skottlossning – stor insats på platsen

Vid midnatt fick polisen i Malmö ett larm om skottlossning. Enligt inringare sköts det i området Sorgenfri. – Vi jobbar där för fullt och reder ut vad som hänt.

Expressen - 23 jan 17 kl. 22:20

Poliser till sjukhus efter stor insats

Två poliser har förts till sjukhus efter en stor polisinsats vid en lägenhet i Örebro, rapporterar Nerikes Allehanda. – Det verkar som polis har kommit till platsen och avbrutit något, och sedan blivit väldigt ansatta, säger Johan Wallenius, befäl på regionledningscentralen i Örebro till NA. Nu är en person gripen samtidigt som en person förskansat sig i en lägenhet..

Expressen - 17 maj 15 kl. 03:14

Tre till sjukhus efter stor trafikolycka

Åtta personer var inblandade i en trafikolycka på E65 vid Ystad natten mot söndagen. - Tre personer är förda till sjukhus med lättare skador, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid räddningstjänsten Syd..

DN - 15 feb 17 kl. 08:13

14 till sjukhus efter stor olycka på Öresundsbron

Efter två olyckor på Öresundsbron under onsdagsmorgonen har 14 personer förts till sjukhus, varav fyra med allvarliga skador. – Det var ett flertal bilar inblandade och flera skadade. Räddningstjänst, ambulans och polis var på plats, säger Stephan Söderholm, pressinformatör på polisens ledningscentral Syd..

Expressen - 14 mar 17 kl. 08:17

JUST NU: Fem till sjukhus efter stor olycka

Två bilar krockade strax utanför Växjö.Flera ambulanser och räddningsfordon skickades till olycksplatsen.–  Fem personer fördes till sjukhus.

Sydsvenskan - 21 jan 18 kl. 00:12

Sex till sjukhus vid stor höghusbrand

Det brinner i en lägenhet i ett höghus i Rågsved i södra Stockholm. Sex personer har förts till sjukhus, enligt SOS Alarm. – Det är en mycket omfattande brand.

GöteborgsPosten - 21 jan 18 kl. 00:48

Sex till sjukhus vid stor höghusbrand

Det brinner i en lägenhet i ett höghus i Rågsved i södra Stockholm. Sex personer har förts till sjukhus, enligt SOS Alarm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.