Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 24 April, 00:11

Sydsvenskan - 11 jan 19 kl. 22:45

Kim kom loss och "Gud" frälste till slut: ”En lättnad”Med tre raka avslutningsmål ordnade Jim Gottfridsson den svenska segern mot Egypten..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Gud, Jim Gottfridsson, Egypten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kim, kom, lossoch , Gud, frälstetill , slutEn , lättnad
Helsingborgs Dagblad - 11 jan 19 kl. 22:45

Kim kom loss och "Gud" frälste till slut: ”En lättnad”

Med tre raka avslutningsmål ordnade Jim Gottfridsson den svenska segern mot Egypten..

Alingsås tidning - 02 sep 16 kl. 05:30

Kom loss-mässan spelar roll

Den fjärde Kom loss-mässan ska bli den största hittills – och nu märks positiva effekter i Alingsås av arbetet för tillgänglighet, hälsa och delaktighet för alla. – Nya föreningar har bildats och fler har riktade aktiviteter till personer med funktionsnedsättning, säger fritidskonsulent Claes Andreasson. Till exempel har numera Friskis och Svettis, AIF Gymnastik, Alingsås Hockey, Gerdskens BK, Alingsås golfklubb och flera studieförbund sådana aktiviteter, förutom pionjärerna Långareds Bois, AHK Wheelers och Kulturskolan.

Alingsås tidning - 09 sep 16 kl. 08:51

Rekordmånga på Kom loss-mässan

1 500 personer besökte föreningsmässan Kom loss i Estrad Alingsås på torsdagen, enligt uppgift från arrangörerna. Det är rekordmånga, nära 600 fler än förra året. – Det har varit en fantastisk dag med många härliga möten och aktiviteter.

Nerikes Allehanda - 07 nov 15 kl. 17:24

Hunden kom loss ur dräneringsröret

UPPDATERAD VERSION Hunden som fastnat i ett dräneringsrör kom loss av sig själv..

SN - 14 maj 12 kl. 15:52

Fartyg kom loss efter 17 timmar

Vid tretiden på måndagseftermiddagen kom fartyget Malta Cement loss från grundstötningen i Södertäljeleden vid Mörkö. Klicka här. Läs mer..

Posh24 - 20 apr 11 kl. 19:04

Lady Gaga säger att "Born This Way" kom från Gud och inte Madonna!

Lady Gaga vill att alla ska veta att hon är trött på att hela tiden få sin hitsingel "Born This Way" jämförd med Madonnas "Express Yourself"! I en nylig intervju så brast hon till och med ut i tårar då hon talade om det! Hon försvarade ursinnigt alla påståenden att hon stulit av Madonna och hon sa att hon helt enkelt inte skulle vara dum nog att släppa en kopierad sång eller göra en hyllning utan att tydligt visa det.

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 06:30

Svängigt "kvinno- party" kom loss till slut

Re:Orient, Moriskan, Malmö, 10/9
ESMA REDZEPOVA. Oh, vilket party! Men det tog väldigt lång tid för det att komma loss på allvar, en och en halv timme.

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 06:30

Svängigt "kvinnoparty" kom loss till slut


Oh, vilket party! Men det tog väldigt lång tid för det att komma loss på allvar, en och en halv timme. Esma Redzepova har kvar alla de kvaliteter vi redan fått uppleva i Malmö flera gånger: den stora, hesa, känsloutlevande rösten, parad med ett härligt traktorvibrato, och en varm, kärleksfull karisma.

SR - 13 okt 14 kl. 18:54

Den sene Turner kom loss vid 60

60 är ju det nya 30, och så var det det redan i mitten av 1800-talet, i alla fall för britternas store målare William Turner, töcknens och dimmornas mästare, som nu ägnas en stor utställning på Tate Britain i London. ”Late Turner – Painting set free” tar sin förjan 1835, när Turner fyllde 60, normalt en aktningsvärd ålder då de flesta konstnärer brukar ha sin intressantaste tid bakom sig, men inte William Turner som snarare släppte loss på gamla dar och bara blev mer och mer intressant under de 15 åren fram till sin sista utställning på Royal Academy 1850, året innan han dog. Karsten Thurfjell har sett utställningen ”Late Turner” som visas på Tate Britain i London till den 25 januari 2015..

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 18 kl. 20:07

Storpublik när grundstött lastfartyg till slut kom loss – får inte lämna Helsingborg

Under söndagseftermiddagen kunde fartyget som gått på grund utanför Råå till slut komma loss..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Weber lovar enigt EU inför valet

Tysken Manfred Weber, den kristdemokratiskt konservativa gruppen EPP:s toppnamn i EU-valet, lovade ett starkare och mer samlat EU när han inledde valspurten i grekiska Aten på onsdagen. – Jag inleder min kampanj i Aten eftersom demokratin grundlades här.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sällsynta saxofoner stulna i Italien

35 sällsynta saxofoner har stulits från den italienska saxofonsamlaren Attilio Berni. Instrumenten uppges vara värda motsvarande tre miljoner kronor totalt och ingår i en samling på omkring 600 saxofoner som tagit Berni 25 år att bygga upp. Vissa av de.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Damberg: Vi är bättre förberedda i år

Skogsbrandssäsongen har redan dragit i gång samtidigt som förra sommarens bränder finns i färskt minne. Men den här gången har staten sett till att förbereda sig, enligt inrikesminister Mikael Damberg (S). "Jag tänker på dem som drabbas med anledning av.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bildextra från storbranden i norra Skåne

Åbuamossen, belägen norr om Hässleholm, är en platserna som det brinner på..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Warberg tillbaka i SSL

Slog Hagunda med 4–3 i den avgörande matchen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fem gripna efter dramatiskt flygrån i Tirana

Fem personer har gripits misstänkta för inblandning i ett spektakulärt rån på startbanan på Tiranas flygplats för två veckor sedan. Det var den 9 april som en grupp maskerade och beväpnade gärningspersoner körde in en skåpbil på startbanan och stal milj.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Omfattande bränder i norra Skåne – boende evakueras

En mycket allvarlig skogsbrand rasar mellan Hästveda och Osby i Hässleholms kommun. Bostadshus har redan brunnit och räddningstjänsten har gått ut med ett VMA om att fler människor måste evakueras..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Stulen tavla värd 15 miljoner återfunnen

En tavla av den franske impressionisten Paul Signac har hittats i Ukraina. Tavlan, som är värderad till motsvarande 15,7 miljoner kronor, stals förra året från ett museum i Nancy i nordöstra Frankrike. Enligt den ukrainska polisen påträffades tavlan hem.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Källa: Biden bekräftar kandidatur på torsdag

Påstås vilja bli Demokraternas presidentkandidat i valet 2020..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Vaccin mot malaria testas i stor skala

För första gången på decennier inleds nu ett storskaligt försök att vaccinera mot malaria. I Malawi, Kenya och Ghana ska barn under två år skyddas mot den fruktade sjukdomen som varje år kräver nästan en halv miljon människors liv. Det nya vaccinet, som.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.