Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 22 January, 09:23

Liknande nyheter

Taggar: Kim, kom, lossoch , Gud, frälstetill , slutEn , lättnad
Helsingborgs Dagblad - 11 jan 19 kl. 22:45

Kim kom loss och "Gud" frälste till slut: ”En lättnad”

Med tre raka avslutningsmål ordnade Jim Gottfridsson den svenska segern mot Egypten..

Alingsås tidning - 02 sep 16 kl. 05:30

Kom loss-mässan spelar roll

Den fjärde Kom loss-mässan ska bli den största hittills – och nu märks positiva effekter i Alingsås av arbetet för tillgänglighet, hälsa och delaktighet för alla. – Nya föreningar har bildats och fler har riktade aktiviteter till personer med funktionsnedsättning, säger fritidskonsulent Claes Andreasson. Till exempel har numera Friskis och Svettis, AIF Gymnastik, Alingsås Hockey, Gerdskens BK, Alingsås golfklubb och flera studieförbund sådana aktiviteter, förutom pionjärerna Långareds Bois, AHK Wheelers och Kulturskolan.

Alingsås tidning - 09 sep 16 kl. 08:51

Rekordmånga på Kom loss-mässan

1 500 personer besökte föreningsmässan Kom loss i Estrad Alingsås på torsdagen, enligt uppgift från arrangörerna. Det är rekordmånga, nära 600 fler än förra året. – Det har varit en fantastisk dag med många härliga möten och aktiviteter.

Nerikes Allehanda - 07 nov 15 kl. 17:24

Hunden kom loss ur dräneringsröret

UPPDATERAD VERSION Hunden som fastnat i ett dräneringsrör kom loss av sig själv..

SN - 14 maj 12 kl. 15:52

Fartyg kom loss efter 17 timmar

Vid tretiden på måndagseftermiddagen kom fartyget Malta Cement loss från grundstötningen i Södertäljeleden vid Mörkö. Klicka här. Läs mer..

Posh24 - 20 apr 11 kl. 19:04

Lady Gaga säger att "Born This Way" kom från Gud och inte Madonna!

Lady Gaga vill att alla ska veta att hon är trött på att hela tiden få sin hitsingel "Born This Way" jämförd med Madonnas "Express Yourself"! I en nylig intervju så brast hon till och med ut i tårar då hon talade om det! Hon försvarade ursinnigt alla påståenden att hon stulit av Madonna och hon sa att hon helt enkelt inte skulle vara dum nog att släppa en kopierad sång eller göra en hyllning utan att tydligt visa det.

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 06:30

Svängigt "kvinno- party" kom loss till slut

Re:Orient, Moriskan, Malmö, 10/9
ESMA REDZEPOVA. Oh, vilket party! Men det tog väldigt lång tid för det att komma loss på allvar, en och en halv timme.

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 06:30

Svängigt "kvinnoparty" kom loss till slut


Oh, vilket party! Men det tog väldigt lång tid för det att komma loss på allvar, en och en halv timme. Esma Redzepova har kvar alla de kvaliteter vi redan fått uppleva i Malmö flera gånger: den stora, hesa, känsloutlevande rösten, parad med ett härligt traktorvibrato, och en varm, kärleksfull karisma.

SR - 13 okt 14 kl. 18:54

Den sene Turner kom loss vid 60

60 är ju det nya 30, och så var det det redan i mitten av 1800-talet, i alla fall för britternas store målare William Turner, töcknens och dimmornas mästare, som nu ägnas en stor utställning på Tate Britain i London. ”Late Turner – Painting set free” tar sin förjan 1835, när Turner fyllde 60, normalt en aktningsvärd ålder då de flesta konstnärer brukar ha sin intressantaste tid bakom sig, men inte William Turner som snarare släppte loss på gamla dar och bara blev mer och mer intressant under de 15 åren fram till sin sista utställning på Royal Academy 1850, året innan han dog. Karsten Thurfjell har sett utställningen ”Late Turner” som visas på Tate Britain i London till den 25 januari 2015..

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 18 kl. 20:07

Storpublik när grundstött lastfartyg till slut kom loss – får inte lämna Helsingborg

Under söndagseftermiddagen kunde fartyget som gått på grund utanför Råå till slut komma loss..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tillväxtproblem sänker oljepriset

Världsmarknadspriset på råolja sjunker med omkring 1 procent. Tecken på en global ekonomisk inbromsning får många att räkna med minskad efterfrågan på bränsle framöver. Ett terminskontrakt för leverans av Brentolja nästa månad backade 65 cent till 62:09.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Flera falsklarm i spänt Nordirland

De tre säkerhetslarmen i Londonderry (Derry) i Nordirland under måndagen var falsklarm, meddelar polisen i Nordirland. I ett av fallen genomförde polisen en kontrollerad sprängning av ett fordon som kapats av maskerade personer. Ytterligare två övergivn.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lunch V4 Jägersro: En stark tysk kan vara lösningen

En stark tysk. Det kan vara lösningen på en lite lurig lunch–V4 på Jägersro..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minnesord om Csaba Szilagyi

Csaba Szilagyi har avlidit i en ålder av 42 år..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minnesord om Gert Petersson

Konstnär Gert Petersson, Malmö, har avlidit i en ålder av 70 år..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Så lite pluggar Lundastudenterna – studievanor avslöjas i ny enkät

Nästan en tredjedel av "heltidsstudenterna" pluggar mindre än tio timmar i veckan..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tsitsipas seglar vidare i Australian Open

Greken Stefanos Tsitsipas fortsätter att briljera i Australian Open-tennisen. I kvartsfinalen slog han ut spanjoren Roberto Bautista Agut efter 7–5, 4–6, 6–4 och 7–6. Tsitsipas, rankad 14:e i världen, är på väg mot semifinal och kan redan räkna hem sin.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Mittbacken tillbaka rekordsnabbt efter skada - "Det är häftigt"

Malin Levenstad är redo för comeback i FC Rosengård - igen..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Digitala vårdtjänster utreds av Ivo

Att söka vård hos nätläkare blev alltmer populärt bland svenskarna under 2018. Men utvecklingen kan innebära risker, ett faktum som har fått Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) att inleda en nationell tillsyn av både nätläkare och andra digitala vård.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Stor tandläkarbrist när pensionsavgångar ökar

Stora pensionsavgångar sätter tandvården under rejäl press – att boka in sig på undersökning är bara att glömma på vissa håll. Ju längre bort från landets utbildningsorter desto allvarligare brist på tandvårdspersonal. – Vi har ont om tandläkare och de.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.