Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 24 April, 00:51

Sydsvenskan - 11 jan 19 kl. 21:57

Indiens regering har plan för renare luftDen indiska regeringen lanserar en plan för att minska luftföroreningarna i landets 102 mest förorenade städer. Enligt miljöminister Harsh Vardhan är målet att minska de farligaste partiklarna i luften med 20–30 procent till 2024. Med nära 1,3 miljarder.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Harsh Vardhan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Indiens, regeringhar , planför , renare, luft
DI - 04 mar 11 kl. 08:49

Indiens regering vill göra av med mer pengar

Indiens regering söker ett parlamentsgodkännande avseende en utökning av utgifterna med 689 miljarder rupier, motsvarande drygt 15 miljarder dollar, under innevarande budgetår som avslutas den sista mars..

DN - 22 mar 12 kl. 09:29

Indiens regering backar om tågpriser

Prishöjningar på tågbiljetter, exemplifierade med en uppgång à 3:50 kronor Bombay?Delhi, har satt Indiens regering i gungning. Nu stryks många av höjningarna..

SVT - 20 dec 13 kl. 10:38

Indiens regering vill ompröva homosexdom

Indiens regering ber Högsta domstolen i landet att se över domen som tidigare i december slog fast att homosex är en kriminell handling..

Sydsvenskan - 20 dec 13 kl. 10:53

Indiens regering begär omtag om homolag

Indiens regering ber Högsta domstolen i landet att se över domen som tidigare i december slog fast att homosex är en kriminell handling. Regeringen motiverar sin begäran med att domen bryter mot de grundläggande mänskliga rättigheterna..

Dagen - 25 jun 15 kl. 10:32

Caritas anklagas av Indiens regering

Caritas anklagas för att utföra anti-indiska aktiviteter. Nu bevakas de av Indiens regering..

SVT - 28 okt 15 kl. 20:45

Indiens regering: Stopp för surrogat

Indiens regering planerar att förbjuda surrogattjänster för utlänningar. Ett förbud skulle innebära att landet sällar sig till andra asiatiska länder som nyligen sagt nej till utländska kunder på den inhemska surrogatmarknaden..

DI - 31 okt 18 kl. 07:00

Konlikt mellan Indiens regering och centralbank

Indiens regering har åberopat en sällan använd regel för att försöka lösa konflikten med landets centralbank, RBI, vilket i förlängningen skulle kunna leda till en styrning av centralbanken i visst hänseende. Det uppger källor för Bloomberg News..

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 19 kl. 21:57

Indiens regering har plan för renare luft

Den indiska regeringen lanserar en plan för att minska luftföroreningarna i landets 102 mest förorenade städer. Enligt miljöminister Harsh Vardhan är målet att minska de farligaste partiklarna i luften med 20–30 procent till 2024. Med nära 1,3 miljarder.

Sydöstran - 11 jan 19 kl. 21:57

Indiens regering har plan för renare luft

Den indiska regeringen lanserar en plan för att minska luftföroreningarna i landets 102 mest förorenade städer. Enligt miljöminister Harsh Vardhan är målet att minska de farligaste partiklarna i luften med 20-30 procent till 2024.(TT).

Barometern - 11 jan 19 kl. 21:57

Indiens regering har plan för renare luft

Den indiska regeringen lanserar en plan för att minska luftföroreningarna i landets 102 mest förorenade städer. Enligt miljöminister Harsh Vardhan är målet att minska de farligaste partiklarna i luften med 20-30 procent till 2024.(TT).

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

17 barn döda i skyfall i Uganda

17 barn och en vuxen har omkommit i häftiga skyfall i Uganda, enligt en talesperson för Röda Korset. Samtliga är hemmahörande i staden Bulembo, belägen i Buyendedistriktet i landets östra delar. Dödstalet kan komma att stiga, befarar William Kiza, distr.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Flicka nära svält – föräldrar kan få fängelse

Med start på fredag ställs två föräldrar inför rätta för att ha gett sin undernärda dotter otillräcklig kost. En så kallad paragraf 7-utredning har nu konstaterat att pappan inte lider av någon psykisk sjukdom, vilket innebär att båda föräldrarna risker.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Attacker som en blixt från en klar himmel

Omfattningen på terrordåden i Sri Lanka är enorm och med tanke på målen och historiken i landet kom attackerna som en blixt från en klar himmel. Det tyder på att terrorrörelsen IS uttalanden om att den ligger bakom faktiskt kan stämma, anser en Sri Lank.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

De redan privilegierade är de som tar chansen att välja skola åt sina barn

Thomas Thomasson menar att det fria skolvalet skapar orättvisa..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fosse/Verdon: Dansant och solkig showbizstory

Michael Tapper ser HBO-serien om det legendariska musikalparet..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Skräckinjagande fladdermöss – hjältar i vingården

På många vingårdar i Bordeaux har fladdermössen numera fått en helt ny roll..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Malmö får arrangera EM i streetfood i höst

Varvsstaden blir platsen för finalen i det som kallas världens största streetfood-tävling.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Netanyahu ska döpa bosättning efter Trump

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu planerar att namnge en bosättning i Golanhöjderna efter USA:s president Donald Trump. Trump har ställt sig bakom Israels anspråk över Golanhöjderna, som har stått under israelisk kontroll i över 50 år. – Alla i.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Student vann Novellix novelltävling

Den 25-åriga studenten Hanna Eriksson kammade hem förlaget Novellix stora novelltävling med "Shoot the messenger", enligt ett pressmeddelande. "Med fingertoppskänsla målar Hanna Eriksson upp en nyanserad bild av den förtvivlan, ilska och maktlöshet vi d.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Miljarder skäl se över EU-fond.

Effekten av projekten måste gå att mäta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.