DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 00:46

DI - 11 jan 19 kl. 21:58

Nedåt på NY-börserna – Netflix och GM mot strömmenDe stora börserna i USA avslutar veckan nedåt och satte punkt för veckans uppgångssvit. Mot strömmen gick GM och Netflix..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NY, GM, USA, Netflix

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på NY-börserna, Netflixoch GM mot , strömmen
Affärsvärlden - 10 mar 16 kl. 08:22

Kinabörserna mot strömmen i Asien

De ledande börserna i Asien har överlag handlats uppåt på torsdagen med de kinesiska börserna mot strömmen. Högre oljepriser och förhoppningar inför dagens ECB-besked gav stöd för utvecklingen..

BT - 20 aug 14 kl. 15:25

Nokia mot strömmen på fallande börs

Efter en trevande utveckling under förmiddagshandeln tog Stockholmsbörsen ett kliv nedåt efter lunch. Klockan 15.20 hade OMXS-index sjunkit med 0,5 procent till 442,3, i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna.

Affärsvärlden - 14 okt 14 kl. 10:40

De nordiska börserna mot strömmen

De nordiska börserna går emot nedgångarna i omvärlden och kurserna på Stockholmsbörsen noteras i klart positivt territorium på tisdagsförmiddagen..

Affärsvärlden - 18 jan 16 kl. 08:41

Kinabörserna mot strömmen i Asien

De asiatiska börserna går generellt ned på måndagen i spåren av en svag fredagsstängning i New York och fortsatt fallande oljepriser. Brentoljan handlas till 28,32 dollar per fat sedan sanktionerna mot Iran hävts..

BT - 09 sep 14 kl. 17:48

ABB mot strömmen

Stockholmsbörsen backade i linje med de ledande Europabörserna på tisdagen. Men ABB gick mot strömmen sedan verkstadsjätten presenterat en ny strategi som ska stärka tillväxten och öka avkastningen. När handeln stängde hade OMXS-index sjunkit med 0,6 procent till 445,8.

Affärsvärlden - 04 mar 13 kl. 08:04

Japanbörserna går mot strömmen

De asiatiska börserna faller efter helgen med Kina i fokus, medan Japanbörserna går mot strömmen sedan blivande BOJ-chefen Haruhiko Kuroda frågats ut i det japanska parlamentet..

Affärsvärlden - 08 okt 15 kl. 08:24

Kina mot strömmen på Asienbörserna

De asiatiska börserna syns överlag lägre i torsdagshandeln, trots en positiv avslutning på New York-börserna i går. Mot strömmen går dock Kina som haft stängt under vecka för firandet av National Day Golden Week..

Affärsvärlden - 27 okt 15 kl. 08:35

Kina mot strömmen på Asienbörserna

De asiatiska börserna handlades mestadels lägre på tisdagen. De kinesiska fastlandsbörserna går däremot mot strömmen efter en sen vändning..

Affärsvärlden - 03 mar 16 kl. 08:42

Hongkong mot strömmen på Asienbörserna

De ledande börserna i Asien handlas högre på torsdagen, med undantag för Hongkong som tappar mot strömmen. Stöd kommer bland annat från USA-börserna som stängde på dagshögsta i går..

DI - 13 nov 17 kl. 06:38

Kina mot strömmen på Asienbörserna

Det går trögt på Asienbörserna morgonen mot måndagen. Börserna i Japan och Sydkorea handlas ner medan Australien faller på förnyad politisk oro. Kina går dock mot strömmen och Shanghaibörsen klättrar 0,6 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 2 timmar sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 3 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 4 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 4 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 5 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 6 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 7 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.