DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 06:40

DI - 11 jan 19 kl. 21:58

Nedåt på NY-börserna – Netflix och GM mot strömmenDe stora börserna i USA avslutar veckan nedåt och satte punkt för veckans uppgångssvit. Mot strömmen gick GM och Netflix..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NY, GM, USA, Netflix

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på NY-börserna, Netflixoch GM mot , strömmen
Affärsvärlden - 10 mar 16 kl. 08:22

Kinabörserna mot strömmen i Asien

De ledande börserna i Asien har överlag handlats uppåt på torsdagen med de kinesiska börserna mot strömmen. Högre oljepriser och förhoppningar inför dagens ECB-besked gav stöd för utvecklingen..

BT - 20 aug 14 kl. 15:25

Nokia mot strömmen på fallande börs

Efter en trevande utveckling under förmiddagshandeln tog Stockholmsbörsen ett kliv nedåt efter lunch. Klockan 15.20 hade OMXS-index sjunkit med 0,5 procent till 442,3, i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna.

Affärsvärlden - 14 okt 14 kl. 10:40

De nordiska börserna mot strömmen

De nordiska börserna går emot nedgångarna i omvärlden och kurserna på Stockholmsbörsen noteras i klart positivt territorium på tisdagsförmiddagen..

Affärsvärlden - 18 jan 16 kl. 08:41

Kinabörserna mot strömmen i Asien

De asiatiska börserna går generellt ned på måndagen i spåren av en svag fredagsstängning i New York och fortsatt fallande oljepriser. Brentoljan handlas till 28,32 dollar per fat sedan sanktionerna mot Iran hävts..

BT - 09 sep 14 kl. 17:48

ABB mot strömmen

Stockholmsbörsen backade i linje med de ledande Europabörserna på tisdagen. Men ABB gick mot strömmen sedan verkstadsjätten presenterat en ny strategi som ska stärka tillväxten och öka avkastningen. När handeln stängde hade OMXS-index sjunkit med 0,6 procent till 445,8.

Affärsvärlden - 04 mar 13 kl. 08:04

Japanbörserna går mot strömmen

De asiatiska börserna faller efter helgen med Kina i fokus, medan Japanbörserna går mot strömmen sedan blivande BOJ-chefen Haruhiko Kuroda frågats ut i det japanska parlamentet..

Affärsvärlden - 08 okt 15 kl. 08:24

Kina mot strömmen på Asienbörserna

De asiatiska börserna syns överlag lägre i torsdagshandeln, trots en positiv avslutning på New York-börserna i går. Mot strömmen går dock Kina som haft stängt under vecka för firandet av National Day Golden Week..

Affärsvärlden - 27 okt 15 kl. 08:35

Kina mot strömmen på Asienbörserna

De asiatiska börserna handlades mestadels lägre på tisdagen. De kinesiska fastlandsbörserna går däremot mot strömmen efter en sen vändning..

Affärsvärlden - 03 mar 16 kl. 08:42

Hongkong mot strömmen på Asienbörserna

De ledande börserna i Asien handlas högre på torsdagen, med undantag för Hongkong som tappar mot strömmen. Stöd kommer bland annat från USA-börserna som stängde på dagshögsta i går..

DI - 13 nov 17 kl. 06:38

Kina mot strömmen på Asienbörserna

Det går trögt på Asienbörserna morgonen mot måndagen. Börserna i Japan och Sydkorea handlas ner medan Australien faller på förnyad politisk oro. Kina går dock mot strömmen och Shanghaibörsen klättrar 0,6 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 8 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 9 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 10 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 10 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 11 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 11 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 11 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 12 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 12 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.