DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 00:55

DI - 11 jan 19 kl. 21:21

Trump: Kommer inte att utlysa undantagstillstånd ”så fort”Donald Trump kommer inte utlysa undantagstillstånd för att finansiera muren längs gränsen mot Mexiko "så fort"..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, Mexiko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TrumpKommer inte att , utlysa, undantagstillstånd, , fort
Expressen - 07 jan 19 kl. 21:41

Trump kan utlysa undantagstillstånd

Donald Trump kommer besöka gränsen mot Mexiko – och hålla tv-tal till nationen. Samtidigt meddelar vicepresidenten Mike Pence att Donald Trump kan utlysa undantagstillstånd efter budgetkaoset. .

SVT - 14 feb 19 kl. 21:44

Trump utlyser undantagstillstånd

Donald Trump tänker skriva under överenskommelsen för finansiering av gränssäkerheten för att förhindra en ny nedstängning av USA:s statapparat. Men han tänker samtidigt utlysa nationellt undantagstillstånd för att kunna finansiera gränsmuren mot Mexiko..

DI - 28 jan 19 kl. 05:43

Trump kan utlysa undantagstillstånd för att bygga muren

Amerikanske presidenten Donald Trump är tror inte att kongressens förhandlare kommer nå en överenskommelse om finansiering för en mur längs gränsen mot Mexiko som han kan acceptera och lovar att bygga muren ändå. .

DI - 14 feb 19 kl. 21:18

Trump sägs vara redo skriva under uppgörelse – och utlysa undantagstillstånd

Donald Trump uppges nu vara redo att underteckna kongressuppgörelsen om gränssäkerhet, vilket krävs för att undvika ännu en partiell nedstängning av den amerikanska statsapparaten. .

UNT - 10 jun 14 kl. 14:00

Irak vill utlysa undantagstillstånd

Iraks premiärminister vill att parlamentet utlyser undantagstillstånd..

BT - 10 jun 14 kl. 14:00

Irak vill utlysa undantagstillstånd

Iraks premiärminister vill att parlamentet utlyser undantagstillstånd. Kravet kommer efter extremisternas militära framgångar bland annat den viktiga staden Mosul, där de övertagit kontrollen.Premiärminister Nuri al-Malikis begäran kom sedan säkerhetsläget i norra delen av landet försämrats.

UNT - 10 jun 14 kl. 14:09

Irak vill utlysa undantagstillstånd

Iraks premiärminister vill att parlamentet utlyser undantagstillstånd..

SvD - 10 jun 14 kl. 14:09

Irak vill utlysa undantagstillstånd

Iraks premiärminister vill att parlamentet utlyser undantagstillstånd..

Expressen - 09 jan 19 kl. 01:12

Efter budget-kaoset – nu ska Trump övertyga folket

Klockan tre på morgonen svensk tid håller Donald Trump ett direktsänt tal till nationen – för att vinna folkets stöd i att bygga en mur mot Mexiko.Vicepresident Mike Pence säger att Trump övervägar att utlysa undantagstillstånd, skriver Reuters.Bara timmar innan talet ska sändas uppger ABC News att Trump inte väntas utlysa undanstagstillstånd i sitt tal, enligt källor..

DI - 08 jan 19 kl. 20:57

Donald Trump kräver att murbygget mot Mexiko genomförs

Vid 3-tiden i natt svensk tid håller USA:s president Donald Trump ett tv-sänt tal om nödvändigheten i att genomföra projektet att bygga en mur mot Mexiko för 5 miljarder dollar. Enligt vissa förhandsspekulationer kan presidenten göra verklighet av sitt hot om att utlysa undantagstillstånd..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 2 timmar sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 3 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 4 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 4 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 5 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 5 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 6 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 7 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 7 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.