DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 06:53

DI - 11 jan 19 kl. 21:21

Trump: Kommer inte att utlysa undantagstillstånd ”så fort”Donald Trump kommer inte utlysa undantagstillstånd för att finansiera muren längs gränsen mot Mexiko "så fort"..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, Mexiko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TrumpKommer inte att , utlysa, undantagstillstånd, , fort
Expressen - 07 jan 19 kl. 21:41

Trump kan utlysa undantagstillstånd

Donald Trump kommer besöka gränsen mot Mexiko – och hålla tv-tal till nationen. Samtidigt meddelar vicepresidenten Mike Pence att Donald Trump kan utlysa undantagstillstånd efter budgetkaoset. .

UNT - 10 jun 14 kl. 14:00

Irak vill utlysa undantagstillstånd

Iraks premiärminister vill att parlamentet utlyser undantagstillstånd..

BT - 10 jun 14 kl. 14:00

Irak vill utlysa undantagstillstånd

Iraks premiärminister vill att parlamentet utlyser undantagstillstånd. Kravet kommer efter extremisternas militära framgångar bland annat den viktiga staden Mosul, där de övertagit kontrollen.Premiärminister Nuri al-Malikis begäran kom sedan säkerhetsläget i norra delen av landet försämrats.

UNT - 10 jun 14 kl. 14:09

Irak vill utlysa undantagstillstånd

Iraks premiärminister vill att parlamentet utlyser undantagstillstånd..

SvD - 10 jun 14 kl. 14:09

Irak vill utlysa undantagstillstånd

Iraks premiärminister vill att parlamentet utlyser undantagstillstånd..

Expressen - 09 jan 19 kl. 01:12

Efter budget-kaoset – nu ska Trump övertyga folket

Klockan tre på morgonen svensk tid håller Donald Trump ett direktsänt tal till nationen – för att vinna folkets stöd i att bygga en mur mot Mexiko.Vicepresident Mike Pence säger att Trump övervägar att utlysa undantagstillstånd, skriver Reuters.Bara timmar innan talet ska sändas uppger ABC News att Trump inte väntas utlysa undanstagstillstånd i sitt tal, enligt källor..

DI - 08 jan 19 kl. 20:57

Donald Trump kräver att murbygget mot Mexiko genomförs

Vid 3-tiden i natt svensk tid håller USA:s president Donald Trump ett tv-sänt tal om nödvändigheten i att genomföra projektet att bygga en mur mot Mexiko för 5 miljarder dollar. Enligt vissa förhandsspekulationer kan presidenten göra verklighet av sitt hot om att utlysa undantagstillstånd..

Affärsvärlden - 29 feb 16 kl. 08:45

Boverket vill låta regeringen kunna utlysa kristillstånd

Boverket vill ha en lagändring som skulle möjliggöra för regeringen att utlysa undantagstillstånd från plan- och bygglagen..

SVT - 25 nov 13 kl. 16:16

Undantagstillstånd utlyst i Bangkok

Efter att demonstranter under dagen ockuperat finansministeriet valde Thailands premiärminstern under eftermiddagen att utlysa undantagstillstånd..

Expressen - 20 jan 14 kl. 09:20

Undantagstillstånd övervägs i Bangkok

BANGKOK. Efter en våldsam demonstrationshelg i Thailands huvudstad Bangkok överväger myndigheterna att utlysa undantagstillstånd..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 8 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 9 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 10 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 11 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 11 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 11 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 12 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 12 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 13 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.