DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 06:33

DI - 11 jan 19 kl. 20:28

Husförsäljningen i USA rasade med 18 procent i decemberInofficiella data tyder på att november och december var riktiga katastrofmånader för försäljningen av nya hus i USA. Enligt mäklarkonsulten John Burns Real Estate Consulting sjönk försäljningen med 19 respektive 18 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, John Burns Real Estate Consulting

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Husförsäljningeni , USA, rasademed 18 procent i , december
Affärsvärlden - 21 sep 15 kl. 16:18

Kraftigt fall för husförsäljningen i USA

Visserligen spådde marknaden att husförsäljningen skulle falla något i augusti. Men inte så här mycket..

Affärsvärlden - 25 jan 13 kl. 16:15

USA: Husförsäljningen sjönk i december

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 7,3 procent i december jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 369.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

DI - 26 jan 17 kl. 16:04

Ras för husförsäljningen i USA

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 10,4 procent i december jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 53,.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

Affärsvärlden - 23 feb 15 kl. 16:12

Husförsäljningen i USA faller tungt

Försäljningen av befintliga hus i USA sjönk med 4,9 procent till 4,82 miljoner hus i årstakt under januari. Marknadens prognos var att försäljningen skulle sjunka med 0,8 procent (från den preliminära nivån månaden innan) till 4,97 miljoner hus..

Affärsvärlden - 23 feb 16 kl. 16:14

Husförsäljningen ökar i USA

Försäljningen av befintliga hus i USA steg med 0,4 procent till 5,47 miljoner hus i årstakt i januari. Marknadens prognos var att försäljningen skulle sjunka med 2,9 procent (från den preliminära nivån månaden innan) till 5,32 miljoner hus..

Affärsvärlden - 22 jun 16 kl. 16:22

Husförsäljningen ökar i USA

Försäljningen av befintliga hus i USA steg med 1,8 procent till 5,53 miljoner hus i årstakt i maj. Marknadens prognos var att försäljningen skulle stiga till 5,54 miljoner hus..

DI - 25 jun 12 kl. 16:05

Lyft för husförsäljningen i USA

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA steg 7,6 procent i maj jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 369.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

Affärsvärlden - 21 feb 13 kl. 16:09

Husförsäljningen ökar i USA

Försäljningen av befintliga bostäder i USA steg med 0,4 procent i januari, till en beräknad årstakt på 4,92 miljoner enheter..

Affärsvärlden - 26 mar 13 kl. 15:21

Husförsäljningen i USA sjönk mer än väntat

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk i februari jämfört med månaden före..

Affärsvärlden - 24 jul 13 kl. 16:23

Husförsäljningen ökar i USA

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA steg 8,3 procent i juni jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 497.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 8 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 9 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 10 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 10 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 11 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 11 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 11 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 12 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 12 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.