DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 00:40

DI - 11 jan 19 kl. 20:28

Husförsäljningen i USA rasade med 18 procent i decemberInofficiella data tyder på att november och december var riktiga katastrofmånader för försäljningen av nya hus i USA. Enligt mäklarkonsulten John Burns Real Estate Consulting sjönk försäljningen med 19 respektive 18 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, John Burns Real Estate Consulting

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Husförsäljningeni , USA, rasademed 18 procent i , december
Affärsvärlden - 21 sep 15 kl. 16:18

Kraftigt fall för husförsäljningen i USA

Visserligen spådde marknaden att husförsäljningen skulle falla något i augusti. Men inte så här mycket..

Affärsvärlden - 25 jan 13 kl. 16:15

USA: Husförsäljningen sjönk i december

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 7,3 procent i december jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 369.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

DI - 26 jan 17 kl. 16:04

Ras för husförsäljningen i USA

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 10,4 procent i december jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 53,.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

Affärsvärlden - 23 feb 15 kl. 16:12

Husförsäljningen i USA faller tungt

Försäljningen av befintliga hus i USA sjönk med 4,9 procent till 4,82 miljoner hus i årstakt under januari. Marknadens prognos var att försäljningen skulle sjunka med 0,8 procent (från den preliminära nivån månaden innan) till 4,97 miljoner hus..

Affärsvärlden - 23 feb 16 kl. 16:14

Husförsäljningen ökar i USA

Försäljningen av befintliga hus i USA steg med 0,4 procent till 5,47 miljoner hus i årstakt i januari. Marknadens prognos var att försäljningen skulle sjunka med 2,9 procent (från den preliminära nivån månaden innan) till 5,32 miljoner hus..

Affärsvärlden - 22 jun 16 kl. 16:22

Husförsäljningen ökar i USA

Försäljningen av befintliga hus i USA steg med 1,8 procent till 5,53 miljoner hus i årstakt i maj. Marknadens prognos var att försäljningen skulle stiga till 5,54 miljoner hus..

DI - 25 jun 12 kl. 16:05

Lyft för husförsäljningen i USA

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA steg 7,6 procent i maj jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 369.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

Affärsvärlden - 21 feb 13 kl. 16:09

Husförsäljningen ökar i USA

Försäljningen av befintliga bostäder i USA steg med 0,4 procent i januari, till en beräknad årstakt på 4,92 miljoner enheter..

Affärsvärlden - 26 mar 13 kl. 15:21

Husförsäljningen i USA sjönk mer än väntat

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk i februari jämfört med månaden före..

Affärsvärlden - 24 jul 13 kl. 16:23

Husförsäljningen ökar i USA

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA steg 8,3 procent i juni jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 497.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 2 timmar sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 3 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 4 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 4 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 5 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 6 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 7 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.