DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 05:35

DI - 11 jan 19 kl. 20:13

GD Ulla Sandborgh medger brister på Svenska kraftnätSvenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh håller fast vid att hon inte försökt förhala uppgifter om en höjning av elnätsavgiften till efter valet. Hon medger samtidigt för TT att det funnits brister i säkerhetstänkandet på myndigheten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ulla Sandborgh, Svenska, TT

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GD Ulla, Sandborgh, medger, bristerpå Svenska , kraftnät
GöteborgsPosten - 11 jan 19 kl. 19:05

Sandborgh medger brister på Svenska kraftnät

Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh håller fast vid att hon inte försökt förhala uppgifter om en höjning av elnätsavgiften till efter valet. Hon medger samtidigt för TT att det funnits brister i säkerhetstänkandet på myndigheten..

UNT - 11 jan 19 kl. 19:05

Sandborgh medger brister på Svenska kraftnät

Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh håller fast vid att hon inte försökt förhala uppgifter om en höjning av elnätsavgiften till efter valet..

DI - 01 dec 16 kl. 12:13

Ulla Sandborgh ny chef på Svenska kraftnät

Regeringen utser Ulla Sandborgh till ny generaldirektör på Svenska kraftnät..

DN - 10 jan 19 kl. 17:38

Odenberg: Svårt att se att Ulla Sandborgh kan sitta kvar

Daniel Stattin, professor i juridik vid Uppsala universitet, bedömer att Svenska kraftnäts bristande säkerhetsprövningar är ett lagbrott. – Min känsla är att det bryter mot lagen. Man kan tala i termer av tjänstefel om säkerhetsskyddslagen inte följts.

BT - 08 okt 14 kl. 11:02

Sexåtalet: Stadsdelen medger brister i informationen

Efter sexåtalet mot en anställd på en förskola kommer stadsdelen att se över hur man hanterar tillfällig personal och man medger brister i information till föräldrar, med mera. – Rutinen att stänga av och plocka bort den aktuella personen har varit klockren. Men där vi brast var att informera brett nog, säger områdeschefen för förskolor.

Affärsvärlden - 02 okt 15 kl. 07:16

Nordea medger brister i kärnprimärkapitalrelation

Banken medger brister och har redan börjat vidta åtgärder..

BT - 04 sep 16 kl. 18:08

Minister medger brister i vården

Vårdpersonalen har fått nog. Tusentals samlades i dag på gator och torg för att demonstrera för bättre vård och arbetsmiljö. – Det är bra att anställda inom vården påtalar brister och utmaningar, säger sjukvårdsminister Gabriel Wikström (S) som medger att det finns brister i vården..

Jönköpingsnytt - 19 maj 11 kl. 11:52

Landstingsdirektören medger brister i Cosmic

Landstingsdirektören Agneta Jansmyr medger nu att det finns problem och brister i det elektroniska journalsystemet Cosmic. Journalsystemet har väckt stor frustration och har vid flera tillfällen varit föremål för granskning. - Vi gör vårt bästa för att hitta lösningar, säger Agneta Jansmyr..

SVT - 26 jan 12 kl. 17:55

Vetlanda kommun medger brister

Vetlanda kommun medger att det finns brister i hur Kvarngårdens äldreboende har skötts. Vård- och omsorgsnämndens ordförande Carina Bardh (M) har just nu svårt att känna förtroende för Carema Care..

VBL - 16 nov 12 kl. 12:32

Universitet medger brister i studie om D-vitamin

Östra Finlands universitet medger att det fanns brister i dess studie om olika D-vitaminpreparat. Universitetet hade inte heller tillräckliga metoder för att analysera preparaten..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 7 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 8 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 9 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 9 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 10 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 10 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 10 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 11 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 11 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.