DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 00:03

DI - 11 jan 19 kl. 20:13

GD Ulla Sandborgh medger brister på Svenska kraftnätSvenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh håller fast vid att hon inte försökt förhala uppgifter om en höjning av elnätsavgiften till efter valet. Hon medger samtidigt för TT att det funnits brister i säkerhetstänkandet på myndigheten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ulla Sandborgh, Svenska, TT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GD Ulla, Sandborgh, medger, bristerpå Svenska , kraftnät
GöteborgsPosten - 11 jan 19 kl. 19:05

Sandborgh medger brister på Svenska kraftnät

Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh håller fast vid att hon inte försökt förhala uppgifter om en höjning av elnätsavgiften till efter valet. Hon medger samtidigt för TT att det funnits brister i säkerhetstänkandet på myndigheten..

UNT - 11 jan 19 kl. 19:05

Sandborgh medger brister på Svenska kraftnät

Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh håller fast vid att hon inte försökt förhala uppgifter om en höjning av elnätsavgiften till efter valet..

DI - 01 dec 16 kl. 12:13

Ulla Sandborgh ny chef på Svenska kraftnät

Regeringen utser Ulla Sandborgh till ny generaldirektör på Svenska kraftnät..

DN - 10 jan 19 kl. 17:38

Odenberg: Svårt att se att Ulla Sandborgh kan sitta kvar

Daniel Stattin, professor i juridik vid Uppsala universitet, bedömer att Svenska kraftnäts bristande säkerhetsprövningar är ett lagbrott. – Min känsla är att det bryter mot lagen. Man kan tala i termer av tjänstefel om säkerhetsskyddslagen inte följts.

BT - 08 okt 14 kl. 11:02

Sexåtalet: Stadsdelen medger brister i informationen

Efter sexåtalet mot en anställd på en förskola kommer stadsdelen att se över hur man hanterar tillfällig personal och man medger brister i information till föräldrar, med mera. – Rutinen att stänga av och plocka bort den aktuella personen har varit klockren. Men där vi brast var att informera brett nog, säger områdeschefen för förskolor.

Affärsvärlden - 02 okt 15 kl. 07:16

Nordea medger brister i kärnprimärkapitalrelation

Banken medger brister och har redan börjat vidta åtgärder..

DN - 01 feb 19 kl. 13:32

Svenska kraftnät medger brister med säkerheten

Svenska kraftnät medger brister efter avslöjandet om att utländska it-tekniker som inte var säkerhetsprövade har haft tillgång till system som styr det svenska stamnätet för el. Det uppger myndighetens säkerhetsskyddschef för Sveriges Radio..

BT - 04 sep 16 kl. 18:08

Minister medger brister i vården

Vårdpersonalen har fått nog. Tusentals samlades i dag på gator och torg för att demonstrera för bättre vård och arbetsmiljö. – Det är bra att anställda inom vården påtalar brister och utmaningar, säger sjukvårdsminister Gabriel Wikström (S) som medger att det finns brister i vården..

Jönköpingsnytt - 19 maj 11 kl. 11:52

Landstingsdirektören medger brister i Cosmic

Landstingsdirektören Agneta Jansmyr medger nu att det finns problem och brister i det elektroniska journalsystemet Cosmic. Journalsystemet har väckt stor frustration och har vid flera tillfällen varit föremål för granskning. - Vi gör vårt bästa för att hitta lösningar, säger Agneta Jansmyr..

SVT - 26 jan 12 kl. 17:55

Vetlanda kommun medger brister

Vetlanda kommun medger att det finns brister i hur Kvarngårdens äldreboende har skötts. Vård- och omsorgsnämndens ordförande Carina Bardh (M) har just nu svårt att känna förtroende för Carema Care..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 1 timme sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 3 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 3 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 3 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 5 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 5 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 7 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.