DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 05:33

DI - 11 jan 19 kl. 19:38

Efter Lööfs besked – så påverkas din plånbokÖverenskommelsen i regeringsfrågan rymmer en mängd besked i ekonomiska frågor. Godispåsen är välfylld och ger stora effekter för plånboken för många hushåll..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lööfs

Dela artikeln

40 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter Lööfs, besked, , påverkasdin , plånbok
BT - 08 sep 14 kl. 07:52

Så påverkas boräntorna av valet

Om mindre än en vecka är det val och den parlamentariska ovissheten får ekonomin att pendla. När det gäller Bolåneräntor är det annorlunda. – Vi kan inte se några tecken på stigande räntor till följd av valet, säger Swedbank Sjuhärads vice vd HC Ackermann.

BT - 02 dec 14 kl. 18:48

Så påverkas Borås av krisen: "Jättetråkiga konsekvenser"

Vänsterpartiet förbereder sig på nyval. Och gruppledaren Ida Legnemark (V) lyfter fram hur boråsarna direkt kommer att påverkas av det som nu sker på riksplanet. – Jag kan inte påstå att jag är förvånad.

PrivataAffärer - 12 feb 15 kl. 11:19

Så påverkas du av minusräntan

Riksbankens besked att sänka räntan till -0,10 procent och stödköpa statsobligationer är historiskt. Så här påverkas du av beskedet....

Nyteknik - 15 jun 16 kl. 07:03

Hur påverkas träffbilden av vinkeln?

TEKNIKFRÅGAN. Hur påverkas träffbilden om målet befinner sig i en vinkel, på exempelvis 45 grader? Ge besked i Ny Tekniks läsarfråga..

BT - 27 okt 18 kl. 06:49

JUST NU: Jätteföretag i konkurs – 500 boråsare riskerar påverkas

Ännu är det högst oklart hur anställda och studerande på Miroi AB påverkas av utbildningsföretagets konkurs. Först nästa vecka kan det komma besked..

SN - 31 mar 13 kl. 16:20

Besked måndag om byggstrejk Silon kan påverkas

På annandagen ska Sveriges Byggindustrier lämna besked om budet i byggkonflikten. Kan varken arbetsgivare eller fack svara blir det storstrejk. Det påverkar bland annat silon i Nyköping..

SmålandsPosten - 11 jun 14 kl. 00:39

Partierna bör ge besked om vindkraften

Kommuner som satsar på vindkraft kan räkna med partipolitisk turbulens. Igår rapporterade Sveriges radio om vindkraftsfrågan i Ljungby. Där finns planer på att bygga nya vindkraftsfält.

BT - 11 nov 14 kl. 12:45

Inga besked om amorteringskrav

Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) hade inga raka besked om de planerade amorteringskraven efter Finansiella stabilitetsrådets möte. Nu kommer Finansinspektionen, som är makrotillsynsmyndighet, att presentera sin syn på saken.- Vi har sett en gemensam oro över hur mycket skuldsättningen har stigit.

YLE - 28 okt 15 kl. 10:40

Arcada tar Novias besked med ro

Yrkeshögskolan Novias beslut om att börja utreda samordning med Åbo Akademi tas emot med ro av Arcada. Enligt rektor Henrik Wolff påverkas inte Arcada dramatiskt om en sammanslagning med Novia inte blir av. Yrkeshögskolan Novias beslut om att börja utreda samordning med Åbo Akademi istället för med yrkeshögskolan Arcada i Helsingfors, kommer inte som en överraskning för Arcadas rektor Henrik Wolff.

YLE - 04 apr 16 kl. 11:56

Snart får de första ÅA-anställda besked om de får behålla jobbet

På tisdag börjar uppsägningarna vid Åbo Akademi. Men redan i dag kommer de första att få veta att dåliga nyheter är att vänta. Den här veckan börjar uppsägningarna vid Åbo Akademi.

YLE - 13 apr 16 kl. 04:06

Åländska företagare avvaktar Orklas besked

På måndag avslutades samarbetsförhandlingarna vid Orklas chipsfabrik i Saltvik och beslut om fabrikens framtid fattas i maj. Varken åkare eller redare vill ännu uttala sig om vad en stängning av chipsfabriken på Åland skulle innebära. Transportörerna har rådande kontrakt och inväntar Orklas besked.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 7 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 8 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 9 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 9 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 10 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 10 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 10 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 11 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 11 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.