DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 00:48

DI - 11 jan 19 kl. 19:30

Björklund hotar L:s överlevnadSocialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centerpartiet har nått en överenskommelse i regeringsfrågan. Liberalernas ledning riskerar därmed partiets överlevnad på sikt, skriver Carl B Hamilton. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerpartiet, Carl, Hamilton

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björklund, hotar, L:s, överlevnad
SR - 26 maj 15 kl. 07:48

IS hotar fågelarts överlevnad

Islamiska statens framfart i Syrien kan innebära slutet för en utrotningshotad fågel, den migrerande eremitibisen..

DN - 21 apr 18 kl. 12:03

Björklund (L) talar inför oroliga partikamrater

VÄSTERÅS. Klockan 13 på lördagen kliver Jan Björklund (L) upp i talarstolen för att ingjuta hopp hos partikamrater som fruktar ett ödesdigert valresultat. Talet hålls på Liberalernas riksmöte där politiker från hela landet ska peppas inför en kampanj som blir en kamp för överlevnad..

Expressen - 17 nov 18 kl. 08:09

Nytt uppror inom L – interna krafter vill se Björklund petad

Liberalernas partiledare Jan Björklund slåss återigen för sin politiska överlevnad.Det finns nu en majoritet i riksdagsgruppen för att byta position och släppa fram Ulf Kristersson som statsminister, uppger en källa för  Expressen.Samtidigt ifrågasätts partiledarens M-kritik – och åtta personer pekas ut som tänkbara efterträdare.

Kristianstadsbladet - 28 jul 14 kl. 11:14

Nordkorea hotar USA med kärnvapen


En högt uppsatt nordkoreansk militärofficer hotar USA med en kärnvapenattack, efter att ha anklagat USA för att underblåsa det spända läget på Koreanska halvön. - Om USA-imperialisterna hotar vår suveränitet och vår överlevnad. .

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 14 kl. 11:16

Nordkorea hotar USA med kärnvapen

En högt uppsatt nordkoreansk militärofficer hotar USA med en kärnvapenattack, efter att ha anklagat USA för att underblåsa det spända läget på Koreanska halvön. — Om USA-imperialisterna hotar vår suveränitet och vår överlevnad. .

BT - 28 jul 14 kl. 11:14

Nordkorea hotar USA med kärnvapen

En högt uppsatt nordkoreansk militärofficer hotar USA med en kärnvapenattack, efter att ha anklagat USA för att underblåsa det spända läget på Koreanska halvön. - Om USA-imperialisterna hotar vår suveränitet och vår överlevnad. .

DalaDemokraten - 22 nov 17 kl. 13:51

Leksands ordförande om hårda markeringen mot SHL: "Det är en fråga om vår överlevnad"

Leksand är en av flera klubbar som hotar med att lämna hockeyallsvenskan. Ordföranden Åke Norström tror inte att klubben skulle klara sig i tio år till med det nya SHL-avtalet. – Det är en fråga om vår överlevnad, säger han till SportExpressen..

Dalarnas tidningar - 22 nov 17 kl. 13:51

Leksands ordförande om hårda markeringen mot SHL: "Det är en fråga om vår överlevnad"

Leksand är en av flera klubbar som hotar med att lämna hockeyallsvenskan. Ordföranden Åke Norström tror inte att klubben skulle klara sig i tio år till med det nya SHL-avtalet. – Det är en fråga om vår överlevnad, säger han till SportExpressen..

SVT - 26 okt 15 kl. 14:49

Smältande graciärer hotar Pakistans överlevnad

Pakistans glaciärer smälter i ett allt varmare klimat och hotar Pakistans växande befolkning. Floden Indus med sina bifloder får sitt vatten från glaciärerna och bergen i norr och försörjer större delen av Pakistan med dricks och bevattningsvatten..

SVT - 01 nov 15 kl. 16:33

Extrem torka hotar Amazonas överlevnad

Den djungel som ska ånga av fukt är istället insvept i brandrök. Floder har torrlagts och löven slokar. Amazonas djungel är drabbad av den värsta torrkatastrofen på decennier.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 2 timmar sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 3 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 4 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 4 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 5 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 6 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 7 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.