DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 06:43

DI - 11 jan 19 kl. 19:30

Björklund hotar L:s överlevnadSocialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centerpartiet har nått en överenskommelse i regeringsfrågan. Liberalernas ledning riskerar därmed partiets överlevnad på sikt, skriver Carl B Hamilton. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerpartiet, Carl, Hamilton

Dela artikeln

121 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björklund, hotar, L:s, överlevnad
SR - 26 maj 15 kl. 07:48

IS hotar fågelarts överlevnad

Islamiska statens framfart i Syrien kan innebära slutet för en utrotningshotad fågel, den migrerande eremitibisen..

DN - 21 apr 18 kl. 12:03

Björklund (L) talar inför oroliga partikamrater

VÄSTERÅS. Klockan 13 på lördagen kliver Jan Björklund (L) upp i talarstolen för att ingjuta hopp hos partikamrater som fruktar ett ödesdigert valresultat. Talet hålls på Liberalernas riksmöte där politiker från hela landet ska peppas inför en kampanj som blir en kamp för överlevnad..

Expressen - 17 nov 18 kl. 08:09

Nytt uppror inom L – interna krafter vill se Björklund petad

Liberalernas partiledare Jan Björklund slåss återigen för sin politiska överlevnad.Det finns nu en majoritet i riksdagsgruppen för att byta position och släppa fram Ulf Kristersson som statsminister, uppger en källa för  Expressen.Samtidigt ifrågasätts partiledarens M-kritik – och åtta personer pekas ut som tänkbara efterträdare.

Kristianstadsbladet - 28 jul 14 kl. 11:14

Nordkorea hotar USA med kärnvapen


En högt uppsatt nordkoreansk militärofficer hotar USA med en kärnvapenattack, efter att ha anklagat USA för att underblåsa det spända läget på Koreanska halvön. - Om USA-imperialisterna hotar vår suveränitet och vår överlevnad. .

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 14 kl. 11:16

Nordkorea hotar USA med kärnvapen

En högt uppsatt nordkoreansk militärofficer hotar USA med en kärnvapenattack, efter att ha anklagat USA för att underblåsa det spända läget på Koreanska halvön. — Om USA-imperialisterna hotar vår suveränitet och vår överlevnad. .

BT - 28 jul 14 kl. 11:14

Nordkorea hotar USA med kärnvapen

En högt uppsatt nordkoreansk militärofficer hotar USA med en kärnvapenattack, efter att ha anklagat USA för att underblåsa det spända läget på Koreanska halvön. - Om USA-imperialisterna hotar vår suveränitet och vår överlevnad. .

DalaDemokraten - 22 nov 17 kl. 13:51

Leksands ordförande om hårda markeringen mot SHL: "Det är en fråga om vår överlevnad"

Leksand är en av flera klubbar som hotar med att lämna hockeyallsvenskan. Ordföranden Åke Norström tror inte att klubben skulle klara sig i tio år till med det nya SHL-avtalet. – Det är en fråga om vår överlevnad, säger han till SportExpressen..

Dalarnas tidningar - 22 nov 17 kl. 13:51

Leksands ordförande om hårda markeringen mot SHL: "Det är en fråga om vår överlevnad"

Leksand är en av flera klubbar som hotar med att lämna hockeyallsvenskan. Ordföranden Åke Norström tror inte att klubben skulle klara sig i tio år till med det nya SHL-avtalet. – Det är en fråga om vår överlevnad, säger han till SportExpressen..

SVT - 26 okt 15 kl. 14:49

Smältande graciärer hotar Pakistans överlevnad

Pakistans glaciärer smälter i ett allt varmare klimat och hotar Pakistans växande befolkning. Floden Indus med sina bifloder får sitt vatten från glaciärerna och bergen i norr och försörjer större delen av Pakistan med dricks och bevattningsvatten..

SVT - 01 nov 15 kl. 16:33

Extrem torka hotar Amazonas överlevnad

Den djungel som ska ånga av fukt är istället insvept i brandrök. Floder har torrlagts och löven slokar. Amazonas djungel är drabbad av den värsta torrkatastrofen på decennier.

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 8 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 9 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 10 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 10 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 11 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 11 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 11 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 12 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 12 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.