DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 06:06

DI - 11 jan 19 kl. 19:17

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada stiger till 184 styckenTotala antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada steg under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kanada, Houstonbaserade, Baker Hughes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antalet aktiva, oljeoch , gasriggari , Kanada, stigertill , 184 stycken
DI - Igår: 19:52

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada uppgår till 209 stycken

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada steg under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..

DI - 16 nov 18 kl. 20:32

Fler aktiva olje- och gasriggar i USA och Kanada

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan..

DI - 12 jun 15 kl. 19:23

Något fler aktiva olje- och gasriggar i USA

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Nordamerika ökade med 2 stycken till 986 stycken den senaste veckan, enligt statistik från Baker Hughes..

DI - 11 sep 15 kl. 19:13

Olja: Aktiva olje- och gasriggar minskar

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Nordamerika minskade med 18 stycken till 1.033 stycken den senaste veckan, enligt statistik från Baker Hughes..

DI - 13 nov 15 kl. 19:15

Färre aktiva olje- och gasriggar i Nordamerika

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Nordamerika minskade med 13 stycken till 943 stycken den senaste veckan, enligt statistik från Baker Hughes..

DI - 25 nov 15 kl. 19:40

Fler aktiva olje- och gasriggar än under förra veckan

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Nordamerika ökade med 5 stycken till 928 stycken den senaste veckan, enligt statistik från Baker Hughes.Jämfört med för ett år sedan har antalet riggar minskat med 1.427 stycken..

DI - 12 okt 18 kl. 19:36

Fler aktiva olje- och gasriggar i USA

Det totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under den senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..

DI - 26 okt 18 kl. 19:11

Antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg senaste veckan

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan..

DI - 28 dec 18 kl. 20:11

Fler aktiva olje- och gasriggar i USA

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..

DI - Igår: 19:53

Antalet aktiva olje- och gasriggar i USA sjönk under senaste rapportveckan

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA sjönk under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 7 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 9 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 10 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 10 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 11 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 11 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 11 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 12 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 12 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.