GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 22 January, 09:03

GöteborgsPosten - 11 jan 19 kl. 19:04

Parter pressas göra upp om turordningsreglerUtökade undantag från turordningsreglerna föreslås i den sakpolitiska överenskommelsen mellan S, MP, C och L, något som oroar LO. Politikerna pressar nu fack och arbetsgivare att göra upp först. Hotfullt, anser TCO..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
LO, TCO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Parter, pressas, göraupp om , turordningsregler
NSD - 11 jan 19 kl. 15:51

Parter pressas göra upp om turordningsregler

Utökade undantag från turordningsreglerna föreslås i den sakpolitiska överenskommelsen mellan S, MP, C och L, något som oroar LO..

UNT - 11 jan 19 kl. 19:03

Parter pressas göra upp om turordningsregler

Utökade undantag från turordningsreglerna föreslås i den sakpolitiska överenskommelsen mellan S, MP, C och L, något som oroar LO..

SR - 02 feb 11 kl. 16:45

Förslag om slopade turordningsregler avfärdas

Långtidsutredningens förslag att arbetsgivare ska kunna slippa turordningsreglerna när anställda ska sägas upp och istället betala en uppsägningsavgift, måste accepteras av arbetsmarknadens parter. Den menar finansminister Anders Borg. Men parterna är i dag skeptiska till förslaget..

Nya Wermlands Tidningen - 09 nov 11 kl. 07:30

Det behövs reformer på arbetsmarknaden

Nu förväntar vi oss att arbetsmarknadens parter enas om bättre turordningsregler. Om inte det sker måste vi politiker ta vårt ansvar för en bättre fungerande arbetsmarknad, skriver Michael Helmersson..

Kristianstadsbladet - 19 okt 12 kl. 08:56

Mer kompetent lag

Den svenska arbetsmarknadsmodellen fungerar väl, heter det ofta i den politiska debatten. Varken Moderaterna eller Socialdemokraterna vill göra några större förändringar. De är konservativa krafter i ett maktspel där arbetslinjen fungerar som försvarsmur när det haglar anklagelser om ?

BT - 21 mar 12 kl. 13:55

Mer otrygghet får inte fler i arbete

Sverige har alltid konkurrerat med kunskap och kvalitet, stimulerat företag och anställda att utveckla nya tjänster och produkter. Det har skapat det välstånd vi har. Nu har svensk arbetsmarknad problem.

Alliansfritt Sverige - 28 dec 12 kl. 13:15

Centern vill se över lagar som inte finns

OKUNNIGT. Centerpartiets nya förslag till idéprogram har väckt en del ilska i partiet, Expressen har en omfattande artikel på ämnet. Det riktigt intressanta i artikeln finns i faktarutan, där man kan läsa Centerpartiets förslag för fler unga i arbete, vilket är en pinsam exposé i just hur dålig koll partiet faktiskt har på arbetsmarknaden:
?

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

EQT fullföljer Karo Pharma-bud

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Nix: Färre oönskade säljsamtal i Sverige

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Säsongens kallaste natt i norr

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Protester i Caracas efter soldatrevolt

Oppositionsanhängare i Venezuela har blockerat vägar och satt upp barrikader på flera platser i östra och centrala Caracas, några timmar efter det att en grupp militärer försökt revoltera mot president Nicolás Maduros regering..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Fallande bostadsbygge bromskloss i ekonomin

Orostecken från såväl inhemsk ekonomi som exportsektorn gör att banken SEB skruvar ner sin BNP-prognos rejält. Samtidigt väntas bostadspriserna sjunka ytterligare..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Göteborgaren prisades på Idrottsgalan

Isabelle Schander, 24, var en av de som uppmärksammades under måndagens idrottsgala. Göteborgaren belönades med Riksidrottsförbundets Elitidrottsstipendium..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Philip Glass till Stockholm och Malmö

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Flera falsklarm i spänt Nordirland

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Tillväxtproblem sänker oljepriset

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Sämre än väntat för UBSOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.