GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 22 January, 09:01

GöteborgsPosten - 11 jan 19 kl. 19:05

Sandborgh medger brister på Svenska kraftnätSvenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh håller fast vid att hon inte försökt förhala uppgifter om en höjning av elnätsavgiften till efter valet. Hon medger samtidigt för TT att det funnits brister i säkerhetstänkandet på myndigheten..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Svenska, Ulla Sandborgh, TT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sandborgh, medger, bristerpå Svenska , kraftnät
DI - 11 jan 19 kl. 20:13

GD Ulla Sandborgh medger brister på Svenska kraftnät

Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh håller fast vid att hon inte försökt förhala uppgifter om en höjning av elnätsavgiften till efter valet. Hon medger samtidigt för TT att det funnits brister i säkerhetstänkandet på myndigheten..

UNT - 11 jan 19 kl. 19:05

Sandborgh medger brister på Svenska kraftnät

Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh håller fast vid att hon inte försökt förhala uppgifter om en höjning av elnätsavgiften till efter valet..

BT - 08 okt 14 kl. 11:02

Sexåtalet: Stadsdelen medger brister i informationen

Efter sexåtalet mot en anställd på en förskola kommer stadsdelen att se över hur man hanterar tillfällig personal och man medger brister i information till föräldrar, med mera. – Rutinen att stänga av och plocka bort den aktuella personen har varit klockren. Men där vi brast var att informera brett nog, säger områdeschefen för förskolor.

Affärsvärlden - 02 okt 15 kl. 07:16

Nordea medger brister i kärnprimärkapitalrelation

Banken medger brister och har redan börjat vidta åtgärder..

BT - 04 sep 16 kl. 18:08

Minister medger brister i vården

Vårdpersonalen har fått nog. Tusentals samlades i dag på gator och torg för att demonstrera för bättre vård och arbetsmiljö. – Det är bra att anställda inom vården påtalar brister och utmaningar, säger sjukvårdsminister Gabriel Wikström (S) som medger att det finns brister i vården..

Jönköpingsnytt - 19 maj 11 kl. 11:52

Landstingsdirektören medger brister i Cosmic

Landstingsdirektören Agneta Jansmyr medger nu att det finns problem och brister i det elektroniska journalsystemet Cosmic. Journalsystemet har väckt stor frustration och har vid flera tillfällen varit föremål för granskning. - Vi gör vårt bästa för att hitta lösningar, säger Agneta Jansmyr..

SVT - 26 jan 12 kl. 17:55

Vetlanda kommun medger brister

Vetlanda kommun medger att det finns brister i hur Kvarngårdens äldreboende har skötts. Vård- och omsorgsnämndens ordförande Carina Bardh (M) har just nu svårt att känna förtroende för Carema Care..

VBL - 16 nov 12 kl. 12:32

Universitet medger brister i studie om D-vitamin

Östra Finlands universitet medger att det fanns brister i dess studie om olika D-vitaminpreparat. Universitetet hade inte heller tillräckliga metoder för att analysera preparaten..

NSD - 22 dec 12 kl. 15:29

Medger brister om Afghanistan-soldat

Efter en incident 2010 med en svensk soldat i utlandsstyrkan i Afghanistan medger Försvarsmakten brister i det egna omhändertagandet av personal som drabbats av mental ohälsa..

Sydsvenskan - 22 dec 12 kl. 15:50

Försvarsmakten medger brister

Efter en incident 2010 med en svensk soldat i Afghanistan medger Försvarsmakten brister i omhändertagandet av personal som drabbats av mental ohälsa. Förslag på förbättringar lämnas av en undersökningskommission..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

EQT fullföljer Karo Pharma-bud

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Nix: Färre oönskade säljsamtal i Sverige

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Säsongens kallaste natt i norr

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Protester i Caracas efter soldatrevolt

Oppositionsanhängare i Venezuela har blockerat vägar och satt upp barrikader på flera platser i östra och centrala Caracas, några timmar efter det att en grupp militärer försökt revoltera mot president Nicolás Maduros regering..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Fallande bostadsbygge bromskloss i ekonomin

Orostecken från såväl inhemsk ekonomi som exportsektorn gör att banken SEB skruvar ner sin BNP-prognos rejält. Samtidigt väntas bostadspriserna sjunka ytterligare..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Göteborgaren prisades på Idrottsgalan

Isabelle Schander, 24, var en av de som uppmärksammades under måndagens idrottsgala. Göteborgaren belönades med Riksidrottsförbundets Elitidrottsstipendium..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Philip Glass till Stockholm och Malmö

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Flera falsklarm i spänt Nordirland

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Tillväxtproblem sänker oljepriset

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Sämre än väntat för UBSOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.