GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 22 January, 09:25

Liknande nyheter

Taggar: 13-åring, återfunnenefter , tre, månader
Sydsvenskan - 14 aug 15 kl. 03:40

Får tre månader att stoppa angrepp

Nigerias president Muhammadu Buhari har utnämnt en rad nya toppmilitärer. Deras uppdrag: att på tre månader få stopp på islamiströrelsen Boko Harams blodiga angrepp.Presidenten klargjorde det nya målet vid en ceremoni i huvudstaden Abuja där de nya militärcheferna svors in.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 03:40

Får tre månader att stoppa angrepp

Nigerias president Muhammadu Buhari har utnämnt en rad nya toppmilitärer. Deras uppdrag: att på tre månader få stopp på islamiströrelsen Boko Harams blodiga angrepp.Presidenten klargjorde det nya målet vid en ceremoni i huvudstaden Abuja där de nya militärcheferna svors in.

Expressen - 13 jan 19 kl. 21:43

Hunden Leela ännu inte hittad efter tre månader

Mer än tre månader har gått sedan hunden Leela försvann från sina ägare vid agility-VM i Kristianstad. Och hunden är fortfarande borta.Omkring 35 personer har rapporterat att de sett tiken på ett område som sträcker sig över 650 kvadratkilometer, enligt teamet som samordnar sökinsatserna.

YLE - 07 aug 15 kl. 15:41

På flykt i tre månader

Abbas Karimi hade aldrig upplevt fred innan han anlände till Finland. Han ville inte att hans barn skulle ha samma uppväxt som han. För fem år sedan kom Abbas Karimi och hans familj till Finland.

Cornucopia - 29 aug 17 kl. 13:42

Överhettning varar i elva månader - tre månader kvar

Sedan Konjunkturinstitutet började med sin konjunkturbarometerindikator (aka konjunkturbarometern) så har svenska överhettningar varat runt 11 månader. Det innebär att inklusive  veckans kommande rapport så är det bara tre månader kvar för denna vändan. Sedan vänder ekonomin ner och regeringens lysande prognoser om den eviga superkonjunkturen får återigen på nöten.

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 14 kl. 21:51

Ghana-stjärna borta i tre månader

Juventus, och Ghanas, mittfältare Kwadwo Asamoah blir borta från fotbollen i tre månader sedan han opererat sitt ena knä. "Rehabiliteringstiden blir uppskattningsvis tre till fyra månader", skriver Juventus i ett pressmeddelande. Med det missar Asamoah de afrikanska mästerskapen i januari.

HBL - 02 apr 15 kl. 09:12

Vill vika tre månader för papporna

Antti Rinne vill hitta en kompromiss för föräldraledigheterna som skulle balansera läget mellan könen i arbetslivet, och föreslår tre månader var för bägge föräldrarna och nio månader att fördela fritt. – Men vi är öppna för att diskutera olika alternativ, säger han.Antti Rinne siktar alltjämt på att SDP ska bli det största partiet.

YLE - 13 apr 15 kl. 17:35

Forsell ur spel i tre månader

IFK Mariehamn har åkt på ett stort bakslag när lagets stora stjärna Petteri Forsell tvingas vila i tre månader. Forsell skadade sitt knä i ligapremiären mot Jaro. Det var i slutet av den första halvleken i premiären mot Jaro som hemmalagets Jamar Dixon tacklade Petteri Forsell.

Skånskan - 02 nov 16 kl. 15:58

Id-kontroller förlängs med tre månader

skåne De omdiskuterade id-kontrollerna förlängs med tre månader.
Men regeringens beslut framkallade snabb kritik. ERWP.

Dagens PS - 03 okt 17 kl. 11:19

Di: M-topp ryker – efter bara tre månader

Tidningen hänvisar till uppgiftslämnare. Enligt källan är det Moderaternas partisekreterare Anders Edholm som nu tvingas gå efter bara tre månader på posten. Anders Edholm får lämna partisekreterarstolen redan efter tre månader, uppger Di.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 12 kl. 20:58

Norwichmålvakt borta tre månader

Premier League-laget Norwich får avstå sin målvakt John Ruddy i tre månader. Han har drabbats av en lårskada. "Jag ska opereras på lördag och är borta i tre månader", sade Ruddy.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Stockholmsbörsen inleder i sidled

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Man häktad för bankrån i Åtvidaberg

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Demokraterna blir vågmästare för byggfrågorna

När den nya byggnadsnämnden samlas för första gången blir Demokraterna vågmästare. Att det nya partiet skulle stödja Alliansen är långt ifrån självklart, enligt ledamoten Jan Jörnmark (D).
– Det vore att slänga bort rösterna på oss och missbruka väljarnas förtroende om vi blir en stödpatrull för några som inte vill ha oss med..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Mycket på spel i snabbväxande Göteborgsbransch

I drygt tre år har spelinkubatorn funnits på Lindholmen, där flera nya dataspelsföretag sett dagens ljus. Miljön har sedan förstärkts med en ny högre utbildning i spelutveckling. Och även om det stora kapitalet finns i Stockholm, har riskvilligt kapital börjat leta sig även till Göteborg..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Klartecken för rysk världsmästare

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Hör bönderna berätta om hoten

Nedbrända gårdar. Yxor, brandbomber och hot. Attentaten mot svenska lantbrukare och deras barn blir fler och grövre.

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

EQT fullföljer Karo Pharma-bud

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Nix: Färre oönskade säljsamtal i Sverige

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Säsongens kallaste natt i norr

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Protester i Caracas efter soldatrevolt

Oppositionsanhängare i Venezuela har blockerat vägar och satt upp barrikader på flera platser i östra och centrala Caracas, några timmar efter det att en grupp militärer försökt revoltera mot president Nicolás Maduros regering..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.