Expressen > Nyheter

Thursday, 24 January, 14:12

Expressen - 11 jan 19 kl. 18:41

Allt i budgeten kan rivas upp – utom skattesänkningarnaDet mesta i M-KD-budgeten kan rivas upp av en Löfven-ledd regering i vår – utom skattesänkningarna.Men att den liggande M-KD-budgeten skulle genomgå en kraftig vänstergir finns det inte mycket som talar för..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
KD, Löfven

Dela artikeln

1282 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt i budgetenkan , rivasupp , utom, skattesänkningarna
Cornucopia - 13 dec 18 kl. 09:21

Skattesänkningarna - så betalar du extra skatt

Många, framför allt vänsterut, är upprörda över att de får behålla mer av sin lön efter årsskiftet. För att de inte ska framstå som hycklare, kommer här hjälpsamma råd om hur du betalar in extra skatt, alternativt direkt stöder de ändamål du anser borde fått dina hundralappar. Notera att budgeten höjde statsbidragen till vård, skola och omsorg, som alltså inte drabbas av skattesänkningarna.

SmålandsPosten - 19 nov 13 kl. 07:23

Skattesänkningarna har stärkt svensk ekonomi

?Jag möter ofta påståenden om att vi ska sluta sänka skatter och i?stället satsa på skolan och vården.

Expressen - 20 sep 13 kl. 19:21

Malmberg har fått nog av skattesänkningarna

Nu har Claes Malmberg fått nog av skattesänkningarna. På lördag ska han vara med och manifestera mot vinst och nedskärningar i vården. ?

DI - 27 sep 17 kl. 21:59

Trump presenterar "största skattesänkningarna någonsin"

USA:s president Donald Trump kallade sin planerade skattereform för "de största skattesänkningarna i landets historia", under sitt tal i delstaten Indiana på onsdagskvällen..

DI - 30 okt 18 kl. 10:52

Tankesmedja: Skattesänkningarna gynnar de med högst inkomster mest

De skattesänkningar som den brittiske finansministern Philip Hammond presenterade i budgeten i går kommer till "en överväldigande del" att gynna de med högst inkomster..

SVT - 18 sep 13 kl. 11:00

Så ska skattesänkningarna stoppas

Oppositionen vill slopa två av regeringens metoder för skattesänkningar, men man behöver stöd för att få majoritet..

DI - 17 feb 14 kl. 10:46

Reinfeldt: Nu är det slut på skattesänkningarna

Det kommer nu ett omslag i finanspolitiken i stramare riktning och det går i dag inte att se något utrymme för skattesänkningar under kommande mandatperiod. Det sade statsminister Fredrik Reinfeldt vid en pressträff på måndagen..

DN - 12 jun 14 kl. 09:45

Landsorten betalar skattesänkningarna

Sedan fastighetsskatten ersattes med en kommunal fastighetsavgift har villaägare i rika Stockholmskommuner fått kraftiga skattesänkningar. Och det är villaägare i landsorten som står för notan. Det visar en sammanställning av fastighetsbeskattningens effekter som DN gjort..

Expressen - 27 mar 17 kl. 12:21

Sjukvården är i kris på grund av de borgerliga skattesänkningarna

Sjukvården är i kris på grund av den borgerliga regeringens stora skattesänkningar och privatiseringar, skriver Ulla Andersson (V)..

DI - 06 nov 18 kl. 21:08

Bergqvist: Skattesänkningarna kan bli problem för Trump i valet 2020

USA:s president Donald Trump tar gärna åt sig av äran för den starka amerikanska konjunkturen. Men hans skattesänkningar försvagar statsfinanserna – och et kan bli ett problem när det är dags för hans eget omval. Det säger SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist i DiTV..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

SD-topp frias från hets mot folkgrupp

Sverigedemokraternas gruppledare Christopher Larsson, 42, i Karlskrona, publicerade ett inlägg om minareten i Karlskrona på Facebook.Han åtalades för hets mot folkgrupp.På torsdagen friades han från anklagelserna..

Expressen - 15 minuter sedan

Advokaten till kidnappade miljardärsfrun håller presskonferens

Norska Anne-Elisabeth Hagen har varit förvunnen sewdan 31 oktober förra året.Polisen misstänker kidnappning och klockan 14.00 håller den drabbade familjens advokat en presskonferens om händelseutvecklingen..

Expressen - 15 minuter sedan

Elsa, 14, kördes ihjäl – nu döms återfallsfrbrytaren

Elsa, 14, kördes ihjäl av återfallsförbrytaren den 23 november.Två månader innan påkörningen slapp mannen fängelse för att han ”planerat att ordna upp sitt liv”.Nu faller den nya domen i Mora tingsrätt..

Expressen - 15 minuter sedan

Stor polisinsats i centrala Stockholm

En stor polisinsats pågår i centrala Stockholm, uppger Aftonbladet. Enligt tidningens uppgifter har vittnen larmat polisen efter att ha hört en okänd man prata om ett kommande terrordåd..

Expressen - 15 minuter sedan

Duon misstänks för flera brott mot äldre – polis släpper bild

En 90-årig kvinna bestals på sitt bankkort och tjuvarna plockade snabbt ut 19 000 kronor från hennes konto.Nu misstänker polisen två personer som fastnat på övervakningsfilmer för ett tiotal brott mot äldre och går ut med en efterlysning på duon.– Vi är intresserade av att komma i kontakt med personer som tror sig ha sett de här personerna, säger Erik Terneborn, polisens presstalesperson i region Öst..

Expressen - 30 minuter sedan

Facebook: Vi känner en djup sorg

En man sköt ihjäl sina två barn för att därefter ta sitt eget liv i Sala kommun, enligt polisen.Mannen berättade i en livesändning på Facebook vad han gjort innan han tog sitt liv.Nu kommenterar Facebook händelsen..

Expressen - 30 minuter sedan

Hemliga kordordet avslöjar svenska sexköp på Tinder

På Tinder trängs tusentals dejtsugna svenska singlar dagligen.Men nu har den populära appen även blivit en plattform för sexhandel, avslöjar SVT..

Expressen - 45 minuter sedan

Per Bolund vill ta över efter Gustav Fridolin

Per Bolund kandiderar till att bli språkrör efter Gustav Fridolin, rapporterar DN.Han hänvisar till Greta Thunberg.– När hon säger till alla vuxna att det är dags att ta ansvar, säger han till DN..

Expressen - 1 timme sedan

Enkelt blodprov kan avslöja Alzheimers – 16 år i förväg

Ett enkelt blodprov kan avslöja om man riskerar att få Alzheimers sjukdom så långt som 16 år innan första symptomen.Det visar en ny tysk-amerikansk forskarstudie som publiceras i Nature Medicine.– Att kunna börja behandla mycket tidigare är betydelsefullt, säger Bengt Winblad, demensforskare och professor i geriatrik på Karolinska institutet.

Expressen - 1 timme sedan

Bilen fattade eld – långa köer på E18

En bil började brinna våldsamt på E18 i Kista norr om Stockholm.Långa köer bildades medan räddningstjänsten försökte släcka bilbranden.– Inga personskador rapporteras från platsen, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Stockholmspolisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.