GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 22 January, 09:03

Liknande nyheter

Taggar: Grönt, ljusför , firmaefter , godsstopp
YLE - 20 feb 13 kl. 06:36

Biaudet fick grönt ljus för glasögonreklam

Eva Biaudet har inte brutit mot tjänstemannalagen och hon har fått grönt ljus av inrikesministeriet för sin egen firmas bisysslor. Päivi Nerg, kanslichef på inrikesministeriet bekräftar att när Biaudet tillträdde sin nuvarande post som minoritetsombudsman, fick hon tillstånd att fortsätta upprätthålla sin firma på egen tid, eftersom det inte ansågs stå i strid med tjänstearbetet. Reklamer ingår också i den här verksamheten.

DrivaEget - 26 okt 15 kl. 07:28

Då bör du med enskild firma gå över till aktiebolag

 Guide / Starta eget  Valet mellan enskild firma och aktiebolag är ofta aktuell för företagare. Vi har frågat tre experter när de tycker att du med enskild firma satsa på aktiebolag istället. Anders Andersson, grundare av Driva Eget och ekonomiexpert: – Starta upp med enskild firma – det är lättare att komma igång med det och inkomsterna är förmodligen lägre i början.

YLE - 18 dec 14 kl. 11:09

Lyytikäinen: Framtiden är ljus för Hangö hamn

Det är dags att göra något nytt i hamnen nu, tycker hamndirektör Paavo Lyytikäinen efter att flera viktiga bitar fallit på plats. Han blir pensionerad vid årsskiftet och har sett hur allt från stål och bilar till tysk korv och griskultingar gått genom hamnen. Hangö är den ledande exporthamnen för levande grisar.

GöteborgsPosten - 08 nov 18 kl. 08:50

Enskild firma startar i Kungsbacka: Firma Benke

Firma Benke har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Mediauppdrag åt Sveriges tidningar, TV och Radio.".

YLE - 22 dec 16 kl. 09:00

Så mycket ljus får du för pengarna

Vad vore julen utan stearinljus? Väldigt mörk och dyster, även om vi inte längre är beroende av levande ljus för att överhuvudtaget se någonting så här års, i motsats till våra förfäder. Det är relativt få numera som ids stöpa sina egna ljus, även om det i princip är rätt så enkelt och roligt.

Sydsvenskan - 29 aug 11 kl. 06:30

Hatt vill ta makten från "Firma Bildt"

Hon är den nederlagstippade tung­viktaren i Centerns ledarval. Men IT-minister Anna-Karin Hatt påstår att hon inte tänker kasta in handduken: -?Jag hade inte ställt upp om jag inte trodde det fanns en god chans att bli vald.

Affärsvärlden - 28 nov 11 kl. 08:52

Ny firma rekryterar på utsatt marknad

En nybildad firma plockar upp handlarfolk från de utsatta bankerna..

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 12 kl. 13:29

Höganäsare drev firma på fickan - döms för ekobrott

En höganäsare i 60-årsåldern drev sin firma utan bokföring. Nu har han dömts till villkorlig dom för bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll..

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 12 kl. 14:44

Många 65+ har egen firma

Antalet svenskar över 65 år som driver egen firma har ökat kraftigt de senaste åren. I Bolagsverkets register finns drygt 91 000 enskilda firmor registrerade på personer som är över 65. Många av nyföretagarna finns inom tjänstesektorn.

Nyhetskanalen - 14 feb 12 kl. 14:43

Många över 65 år har egen firma

Antalet svenskar över 65 år som driver egen firma har ökat kraftigt de senaste åren. I Bolagsverkets register finns drygt 91 000 enskilda firmor registrerade på personer som är över 65.

.

Nya Wermlands Tidningen - 13 jun 12 kl. 07:30

Nolltaxerare hade firma i Estland

Han nolltaxerade men hade egen firma med anställda som jobbade svart. Nu kräver Skatteverket 42-åringen på cirka 1,2 miljoner kronor för obetalda skatter och arbetsgivaravgifter..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

EQT fullföljer Karo Pharma-bud

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Nix: Färre oönskade säljsamtal i Sverige

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Säsongens kallaste natt i norr

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Protester i Caracas efter soldatrevolt

Oppositionsanhängare i Venezuela har blockerat vägar och satt upp barrikader på flera platser i östra och centrala Caracas, några timmar efter det att en grupp militärer försökt revoltera mot president Nicolás Maduros regering..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Fallande bostadsbygge bromskloss i ekonomin

Orostecken från såväl inhemsk ekonomi som exportsektorn gör att banken SEB skruvar ner sin BNP-prognos rejält. Samtidigt väntas bostadspriserna sjunka ytterligare..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Göteborgaren prisades på Idrottsgalan

Isabelle Schander, 24, var en av de som uppmärksammades under måndagens idrottsgala. Göteborgaren belönades med Riksidrottsförbundets Elitidrottsstipendium..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Philip Glass till Stockholm och Malmö

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Flera falsklarm i spänt Nordirland

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Tillväxtproblem sänker oljepriset

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Sämre än väntat för UBSOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.