DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 23:59

DI - 11 jan 19 kl. 18:17

Ulf Kristersson: Nu behövs nya former för borgerligt samarbeteVi kommer därför göra allt vi kan för att hitta nya former för konstruktivt borgerligt samarbete de kommande åren. Det var så vi bröt en till synes evig socialdemokratisk dominans förra gången. skriver Ulf Kristersson (M)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kristersson, Ulf Kristersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ulf, KristerssonNu , behövsnya , formerför , borgerligt, samarbete
Sydsvenskan - 13 nov 14 kl. 04:00

Ulf Lindoff

Ulf Lindoff, Lund, har avlidit i en ålder av 78 år. Närmast anhöriga är sönerna Mats, Sven och Bengt med familjer.Efter en längre tids sjukdom har Ulf Lindoff lämnat detta jordiska i en ålder av nästan 79 år.

SmålandsPosten - 21 okt 14 kl. 07:08

Ulf Lundell kryper till korset

Visenterna är inte särskilt bra som roman, framför?allt för att det inte finns någon intrig. Ändå blir jag uppslukad.

News55 - 22 dec 16 kl. 15:11

News55 presenterar årets julvärd: Ulf Elfving

Under julaftonsdagen och kvällen dyker News55:s julvärd Ulf Elfving upp för att med jämna mellanrum dela med sig av minnen och anekdoter och framför allt hålla er läsare sällskap. Förra året var det Arne Weise som gjorde comeback som julvärd och även i år handlar det alltså om en välkänd röst. Radiolegendaren Ulf Elfving, känd från klassiska program som ”Upp till tretton” och ”Efter tre”, är fortfarande högst aktiv som radioröst.

Alliansfritt Sverige - 24 mar 14 kl. 14:26

Feministiska Folkpartiet behöver tydligen inga kvinnor

Folkpartiet ser sig gärna som det borgerliga alternativet när det kommer till jämställdhet. Exempelvis är jämställdhetsministern Maria Arnholm just folkpartist. Vän av ordning kan ju tycka att även resten av partiet runtom i landet borde därför ha ett relativt sunt tänk kring att man aktivt arbetar för en jämn könsfördelning.

Sydsvenskan - 14 aug 15 kl. 16:26

Den svenska modellen behöver uppgraderas för att fler ska få sitt första jobb.

Nystartsjobb. Instegsjobb. Yrkesintroduktionsanställningar.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 16:26

Den svenska modellen behöver uppgraderas för att fler ska få sitt första jobb.

Nystartsjobb. Instegsjobb. Yrkesintroduktionsanställningar.

YLE - 15 jul 16 kl. 16:51

Professor: fram med nya former av politiskt deltagande

De äldre och välutbildades röst hörs bäst i riksdagen. Yngre väljare med grundutbildning är däremot dåligt representerade.
Och klyftan mellan de här två grupperna är stor.

Sydsvenskan - 10 sep 14 kl. 05:30

Ulf Bingsgård laddar på puben inför valet

Det blir en pubkväll med temat valspecial i kväll på Anderslövs Gästis.Det moderata kommunalrådet Ulf Bingsgård har bjudit representanter från kommunens bolag och fyra partikollegor som är ordförande i varsin nämnd.– Pubkvällarna är ett bra sätt för att under avslappande former kunna föra samtal om olika lokalpolitiska frågor, säger Ulf Bingsgård.

Sydsvenskan - 25 jan 16 kl. 19:43

Polisen behöver förstärkas. Men inte enbart genom större resurser.

Rikspolischefens besked i radion på måndagen kom inte som någon överraskning. Polisen behöver större resurser för att klara de arbetsuppgifter som tillkommit genom ökad flyktingmottagning och större terrorhot, förklarade Dan Eliasson i P1-morgon.Antalet poliser behöver öka med 1 500–2 500 och därtill krävs upp till 1 600 civilanställda fram till år 2020, framhöll Eliasson.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 16 kl. 19:43

Polisen behöver förstärkas. Men inte enbart genom större resurser.

Rikspolischefens besked i radion på måndagen kom inte som någon överraskning. Polisen behöver större resurser för att klara de arbetsuppgifter som tillkommit genom ökad flyktingmottagning och större terrorhot, förklarade Dan Eliasson i P1-morgon.Antalet poliser behöver öka med 1 500–2 500 och därtill krävs upp till 1 600 civilanställda fram till år 2020, framhöll Eliasson.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 1 timme sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 2 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 3 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 3 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 4 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 5 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 6 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.