DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 05:33

DI - 11 jan 19 kl. 18:17

Ulf Kristersson: Nu behövs nya former för borgerligt samarbeteVi kommer därför göra allt vi kan för att hitta nya former för konstruktivt borgerligt samarbete de kommande åren. Det var så vi bröt en till synes evig socialdemokratisk dominans förra gången. skriver Ulf Kristersson (M)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kristersson, Ulf Kristersson

Dela artikeln

386 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ulf, KristerssonNu , behövsnya , formerför , borgerligt, samarbete
Sydsvenskan - 13 nov 14 kl. 04:00

Ulf Lindoff

Ulf Lindoff, Lund, har avlidit i en ålder av 78 år. Närmast anhöriga är sönerna Mats, Sven och Bengt med familjer.Efter en längre tids sjukdom har Ulf Lindoff lämnat detta jordiska i en ålder av nästan 79 år.

SmålandsPosten - 21 okt 14 kl. 07:08

Ulf Lundell kryper till korset

Visenterna är inte särskilt bra som roman, framför?allt för att det inte finns någon intrig. Ändå blir jag uppslukad.

News55 - 22 dec 16 kl. 15:11

News55 presenterar årets julvärd: Ulf Elfving

Under julaftonsdagen och kvällen dyker News55:s julvärd Ulf Elfving upp för att med jämna mellanrum dela med sig av minnen och anekdoter och framför allt hålla er läsare sällskap. Förra året var det Arne Weise som gjorde comeback som julvärd och även i år handlar det alltså om en välkänd röst. Radiolegendaren Ulf Elfving, känd från klassiska program som ”Upp till tretton” och ”Efter tre”, är fortfarande högst aktiv som radioröst.

Alliansfritt Sverige - 24 mar 14 kl. 14:26

Feministiska Folkpartiet behöver tydligen inga kvinnor

Folkpartiet ser sig gärna som det borgerliga alternativet när det kommer till jämställdhet. Exempelvis är jämställdhetsministern Maria Arnholm just folkpartist. Vän av ordning kan ju tycka att även resten av partiet runtom i landet borde därför ha ett relativt sunt tänk kring att man aktivt arbetar för en jämn könsfördelning.

Sydsvenskan - 14 aug 15 kl. 16:26

Den svenska modellen behöver uppgraderas för att fler ska få sitt första jobb.

Nystartsjobb. Instegsjobb. Yrkesintroduktionsanställningar.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 16:26

Den svenska modellen behöver uppgraderas för att fler ska få sitt första jobb.

Nystartsjobb. Instegsjobb. Yrkesintroduktionsanställningar.

YLE - 15 jul 16 kl. 16:51

Professor: fram med nya former av politiskt deltagande

De äldre och välutbildades röst hörs bäst i riksdagen. Yngre väljare med grundutbildning är däremot dåligt representerade.
Och klyftan mellan de här två grupperna är stor.

Sydsvenskan - 10 sep 14 kl. 05:30

Ulf Bingsgård laddar på puben inför valet

Det blir en pubkväll med temat valspecial i kväll på Anderslövs Gästis.Det moderata kommunalrådet Ulf Bingsgård har bjudit representanter från kommunens bolag och fyra partikollegor som är ordförande i varsin nämnd.– Pubkvällarna är ett bra sätt för att under avslappande former kunna föra samtal om olika lokalpolitiska frågor, säger Ulf Bingsgård.

Sydsvenskan - 25 jan 16 kl. 19:43

Polisen behöver förstärkas. Men inte enbart genom större resurser.

Rikspolischefens besked i radion på måndagen kom inte som någon överraskning. Polisen behöver större resurser för att klara de arbetsuppgifter som tillkommit genom ökad flyktingmottagning och större terrorhot, förklarade Dan Eliasson i P1-morgon.Antalet poliser behöver öka med 1 500–2 500 och därtill krävs upp till 1 600 civilanställda fram till år 2020, framhöll Eliasson.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 16 kl. 19:43

Polisen behöver förstärkas. Men inte enbart genom större resurser.

Rikspolischefens besked i radion på måndagen kom inte som någon överraskning. Polisen behöver större resurser för att klara de arbetsuppgifter som tillkommit genom ökad flyktingmottagning och större terrorhot, förklarade Dan Eliasson i P1-morgon.Antalet poliser behöver öka med 1 500–2 500 och därtill krävs upp till 1 600 civilanställda fram till år 2020, framhöll Eliasson.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 7 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 8 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 9 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 9 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 10 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 10 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 10 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 11 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 11 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.