Expressen > Kultur

Thursday, 24 January, 02:59

Expressen - 11 jan 19 kl. 18:20

Varför kallar du Lööf för landsförrädare, Skyttedal?En besviken Sara Skyttedal kallar Annie Lööf för "quisling" efter beskedet om uppgörelsen med Stefan Löfven.Jens Liljestrand skriver om ordens historiska betydelse och förräderiets olika former..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lööf, Sara Skyttedal, Annie Lööf, Stefan Löfven, Liljestrand

Dela artikeln

15077 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför kallardu , Lööfför , landsförrädare, Skyttedal
Blekinge Läns tidning - 25 nov 15 kl. 20:00

SD-ledaren: "Löfven är en landsförrädare"

Sverigedemokraterna (SD) håller en låg profil i fullmäktige. På nätet är tonläget ett helt annat. Där höjer gruppledaren Tommy Strannemalm rösten.

Corren - 11 jan 19 kl. 17:19

Skyttedal kallar C för landsförrädare

Sara Skyttedal anklagar Centerpartiet och Annie Lööf för att vara quislingar, efter beskedet om att partiet släpper fram Löfven..

Expressen - 13 dec 13 kl. 10:16

Han pekades ut som förrädare av sin fru

Nordkoreas diktator Kim Jong-Un ska ha låtit avrätta sin egen farbror, landets näst mäktigaste man Jang Song Thaek, efter att Jangs fru pekat ut honom som landsförrädare. Det rapporterar statliga nyhetsbyrån KCNA. som kallar Thaek för "mänskligt avskum" och "värre än en hund".

Nyheter 24 - 25 jul 13 kl. 10:18

"Go f*ck yourself!" ? polischef postar galen vapenvideo på YoutubeKritiseras

GILBERTON. Mark Kessler är polischef i den lilla staden Gilberton. Faktum är att han är stadens enda polis.

Nyheter 24 - 19 jul 13 kl. 14:45

17-åring misstänkt för hot mot Cuf-ordförande

STOCKHOLM. Precis när Almedalsveckan skulle avslutas på Gotland ringde någon till Centerpartiets ungdomsförbunds ordförande Hanna Wagenius, 24. Personen kallade henne landsförrädare och uttalade ett mordhot.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Man aldrig blir rättvist framställd i media"

Han ringer till redaktionen nästan varje dag. Han vill diskutera publiceringar – och han har aldrig fel. Det är det alltid andra som har.

Cornucopia - 16 jul 18 kl. 19:56

Toppmötet: Trump förnekar rysk inblandning i amerikanska presidentvalet

Toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och Rysslands diktator Vladimir Putin resulterade inte i något konkret. Annat än att Trump tog Putins sida i alla kritiska frågor och öppet gick emot de amerikanska underrättelsetjänsterna, inklusive ett förnekande av att de tolv åtalade ryska GRU-agenterna skulle agerat åt Ryssland. Flera amerikanska republikanska kongressmän och senatorer kallar nu Trump öppet för landsförrädare.

Nyheter 24 - 04 jul 12 kl. 16:59

Alex Bengtsson: "Näthatarna gömmer sig irl"


KRÖNIKA. Alex Bengtsson om näthatet: "På internet kan man hata men i verkligheten vill man inte prata" Almedalsveckan för mig har blivit den vecka på året då jag träffar ett flertal av alla de sverigedemokrater och nationaldemokrater (de sistnämnda är betydligt färre) som jag följer kontinuerligt via bloggar, tidningar och sociala medier. Det blir återseende med diverse personer som dagligen kallar mig ?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Som vanligt när det gäller invandrare!"

Att överhuvudtaget sätta sig ner och studera, eller ännu hellre använda, en annan persons Facebookflöde är intressant. På ett sätt ger det en privat inblick som få andra saker gör. Att då ha tillgång till flera olika konton är självklart en fördel som journalist.

Sydsvenskan - 01 sep 15 kl. 16:53

I hatets tjänst. En ledarskribent i takt med sin tid.

I helgen drabbades frilansjournalisten Annika Hamrud och Dagens Nyheters Niklas Orrenius av en digital skitstorm.Deras brott var att försöka få en intervju med pseudonymen Julia Caesar, vars lika mångordiga som främlingsfientliga krönikor, i åratal spridits på diverse högerradikala propagandasajter och renderat henne en viss status inom den miljön.Oberoende av varandra hade de båda journalisterna gjort ett helt vanligt reporterarbete och ringt på Julia Caesars dörr – sammanlagt fyra gånger på ett år – och skickat mejl, och på så vis försökt få kontakt.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

"MP:s miljöpolitik är en auktoritär vindflöjel"

Vad kommer ytterligare fyra år med miljöpartistisk kulturpolitik innebära? Och vilka förhoppningar ska man ha om nya kulturministern Amanda Lind?Veckans gäster i Kultur-Expressen är kulturskribenten Sara Abdollahi och Timbros Lars Anders Johansson..

Expressen - 9 timmar sedan

"Martina Montelius frustar över min barndom"

Ikväll poddar Martina Montelius och Gunilla Brodrej live på Teater Brunnsgatan 4 och i Expressen TV.Innehållet blir som vanligt högt och lågt och givetvis kommentarer apropå den nya kulturministern. .

Expressen - 12 timmar sedan

Skynda dig älskade, skynda att älska

Alice Staffan Beckman hjälper sin älskade att minnas sitt liv.Hanna Johansson upplever romanens sorgsna spänning..

Expressen - 20 timmar sedan

När tillväxten har blivit till religion

Yan Liankes nya roman är en hejdlös drift med det kapitalistiska Kina.Ulrika Knutson roas men sätter skrattet i halsen..

Expressen - Igår: 14:42

Amanda Linds liv verkar så trevligt

Varför vill man bli kulturminister, ett uppdrag som innebär ständigt arbete och kritik?
Martina Montelius undrar över Amanda Linds drivkraft när hon i stället kunde lajva och umgås med sin leviterande konstnärsmake..

Expressen - Igår: 09:34

Farlig äventyrsresa in i Systemets spritdimmor

Måns Wadensjös nya roman utforskar Systembolaget som arbetsplats.Martina Montelius läser en skräckskildring av ett psykologiskt totalhaveri..

Expressen - I förrgår: 20:00

Den sexuella extasen gör oss alla till förlorare

 Klarar samhället av att vi tappar kontrollen i extasens ögonblick?  Helena Granström skriver om männens oro i Arnault-domens spår. .

Expressen - I förrgår: 19:00

Barnen får demonstrera i Farsta – för att det är konst

Alla får inte plats i det offentliga rummet.Dan Hallemar ser en protest-performance med barn i Farsta centrum..

Expressen - I förrgår: 14:53

Ja, en riktig hippie som kulturminister!

Karin Olsson om den nya kultur, medie- och idrottsministern Amanda Lind..

Expressen - I förrgår: 06:30

Kärleken till hunden får oss att uthärda Hitler

Hédi Fried har tillsammans med Stina Wirsén gjort en bilderbok baserad på egna upplevelser av Förintelsen.Jens Liljestrand läser om den älskade hunden som blir trygghetssymbol i en värld av ofattbar ondska..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.