GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 22 January, 09:12

GöteborgsPosten - 06 jan 19 kl. 10:15

Hemvändare och stark forward till LionsLionsfostrade Anders Johansson, 30, återvänder till moderklubben efter nära tio år i norsk hockey. Förstärker laget gör också forwarden Alexander Naskov. - Vi har varit hårt drabbade av skador och behöver bredda truppen, säger tränaren Mathias Gillerstedt..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Lions, Anders Johansson, Alexander Naskov, Mathias Gillerstedt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemvändareoch , stark, forwardtill , Lions
Skånskan - 21 nov 16 kl. 23:11

Sjöbo IF fortsätter att satsa på hemvändare

FOTBOLL Sakta men säkert håller Sjöbo IF, som detta 2016 överlägset vann sin division 6-serie, på att bygga ett lag som håller för spel även i femman. ERWP.fif(0)I jakten på nyförvärv är det framför allt hemvändare som Sjöbo söker, precis som inför denna säsong.

Västerbottens Folkblad - 09 jul 16 kl. 17:40

Hemvändare firade dubbelt jubileum med fotbollsmatch

Det blev ett dubbelt jubileum för hemvändarmatchen i fotboll i Vilhelmina. Naturgräsplanen firade nämligen 30 år och hemvändarmatchen återkom efter 10 år i dvala. Motståndare för hemvändarlaget var Vilhelminas juniorlag förstärkta med Hatem, flykting och målvakt från Sudan som nu spelar i VIK A-lag i division sex.

Skånskan - 07 aug 16 kl. 19:17

Lennart Haglund årets hemvändare

SJÖBO För sjätte gången utsåg Södra Färs bygdegårdsförening årets hemvändare/Sjöbobo. Utmärkelsen gick i år till bankmannen Lennart Haglund.Och det var en rörd Lennart Haglund som tog emot diplomet som årets hemvändare vid en ceremoni på Solvalla bygdegård.

NSD - 27 dec 14 kl. 06:50

Luleå växer - en bilaga för hemvändare

Luleå växer välkomnar alla hemvändare och blivande hemvändare till Luleåläsning..

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 18 kl. 20:00

Hemvändare blir plattvändare

En riktig hemvändare blir plattvändare i festivaltältet på Palmfestivalens finalkväll. Daniel Olsson är rutinerad discjockey som spelat både i London och sin nya hemstad Stockholm. .

SmålandsPosten - 26 dec 14 kl. 19:50

Arnold - juldagensmesta hemvändare

Många långväga gäster samlades när PM & Vänner, nu kompletterat med hotellets takbar, hade sin traditionella hemvändardag på juldagen.
Den mest långväga som jag träffade var Arnold Peterson som åkt hem till Växjö från Detroit. Arnold har bott i USA de elva senaste åren och jobbar nu som informationsansvarig för Audi i Auburn Hills.

SmålandsPosten - 26 dec 14 kl. 19:50

Arnold - juldagens mesta hemvändare

Många långväga gäster samlades när PM & Vänner, nu kompletterat med hotellets takbar, hade sin traditionella hemvändardag på juldagen.
Den mest långväga som jag träffade var Arnold Peterson som åkt hem till Växjö från Detroit. Arnold har bott i USA de elva senaste åren och jobbar nu som informationsansvarig för Audi i Auburn Hills.

Alingsås tidning - 26 sep 15 kl. 06:00

Vårgårda vill fånga hemvändare

Forskning visar att hemvändare är den lättaste kategorin personer att locka tillbaka till en kommun. Det har kommunchefen Lars Björkqvist och hans stab tagit fasta på till årets Vårgårdafest.
Trevligt firande i all ära, men i grunden finns ett uppdrag från politikerna bakom Vårgårdafesten som syftar till att marknadsföra kommunen.

Kristianstadsbladet - 20 jan 13 kl. 15:35

Hemvändare startade säsongen

Foto: Bosse Nilsson
Säsongen har nu startat på Kristianstads konsthall. En hemvändare invigde årets första utställning.
Arrangörerna konstaterade att invigningen var välbesökt och att Magnus Wallins utställning är efterlängtad.

Skånskan - 26 aug 13 kl. 20:27

Byns historia visas för hemvändare

Snårestads byalag har sparat sockens röster. På söndag kan hemvändare och bybor få lära sig sin historia..

DN - 17 sep 13 kl. 07:00

Hemvändare ska lyfta Linköping

25-åringarna Mattias Sjögren och Jonas Junland är nya hemvändare till SHL från spel i AHL och KHL. Med sig till Linköping har de den viktiga kunskapen om vad som krävs för att vinna SM-guld..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Den säkra asylprövningen är en illusion

I många fall kan det vara svårt att avgöra vem som har tillräckliga skyddsbehov för att få stanna i Sverige. Ett kvotsystem vore ärligare, rättvisare och mer effektivt..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sänk straffmyndighetsåldern och slopa straffrabatter för unga

För att hindra de gängkriminellas medvetna rekrytering av underåriga borde straffmyndighetsåldern sänkas till 14 år. Den nuvarande lagstiftningen har blivit föråldrad..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 06:00

Fram för mer decentralisering

Sveriges kommuner står inför stora utmaningar i form av fler vårdkrävande äldre, växande välfärdsbehov, snabb urbanisering och akuta behov av bättre integration. En del av svaret är stärkt lokalt självstyre..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 06:00

Moderater inför avgörande vägval

Ska Moderaterna försöka hålla fast vid gamla konfliktlinjer eller bejaka de nya? Frågan är lika avgörande som svår för partiet..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 05:00

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 14:42

Januariblåsningen – en fars i många akter

Det är bara att gratulera Stefan Löfven (S) till århundradets maktspel. Under onsdagen meddelade Jonas Sjöstedt (V) att partiet lägger ner sina röster i fredagens statsministeromröstning. Löfven har därmed lyckats uppnå sina två främsta mål: att behålla regeringsmakten och att splittra Alliansen..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 05:59

Se Vänersborgs HC-Jonstorp direkt

På onsdagskvällen möts Vänersborgs HC-Jonstorp i alltvåan. TTELA direktsänder matchen på ttela.se med start klockan 18.

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 06:00

Andreas ställs mot gamla lagkompisar

Vänersborgs HC mot Jonstorps IF i Alltvåans fjärde omgång och live på ttela.se. För VHC:s Andreas Karlsson är matchen speciell..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 07:32

Pingislegendar vikarierar som förbundskapten

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 09:45

Zibanejad skänkte VM-bonus till flicklagOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.