GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 22 January, 09:03

GöteborgsPosten - 06 jan 19 kl. 12:01

Trafikolycka på E6 i StrömstadEn olycka inträffade på E6 i Strömstad under söndagen. En person fördes till sjukhus med ambulans.
– Det är väldigt dimmigt på platsen och stor risk för kökrockar, säger Glenn Domare Gustafsson vid räddningstjänsten..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
E6, Strömstad, Glenn Domare Gustafsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikolyckapå E6 i , Strömstad
GöteborgsPosten - 28 aug 18 kl. 07:22

En till sjukhus efter trafikolycka i Strömstad

Strax innan sju på tisdagsmorgonen fick SOS ett larm om en trafikolycka i Strömstad. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen och bilen fick klippas upp..

Alliansfritt Sverige - 02 jul 14 kl. 12:24

Hos Moderaterna i Strömstad fortsätter kaoset

Moderaterna i Strömstad har fullt förtroende för sin ordförande Siwert Hjalmarsson trots att han anklagats för att ha en nedsättande och kränkande människosyn. Upprörande. Förvånande?

GT - 31 mar 15 kl. 13:38

Flera bilar krockade på E6 i Strömstad

En trafikolycka inträffade på E6 utanför Strömstad. Flera bilar var inblandade. Det är inte känt om någon skadades vid olyckan..

GT - 31 mar 15 kl. 13:38

Flera bilar krockade vid E6 i Strömstad

En trafikolycka inträffade vid E6 utanför Strömstad. En norsk och en svensk personbil krockade med varandra. Enligt räddningstjänsten fick de inblandade bara lindriga skador..

GT - 11 jul 13 kl. 07:15

GT-karnevalen dansar in i Strömstad

STRÖMSTAD. I går lade skonaren Ingo till vid kajen i ett solbadande Strömstad. Lastat med sjörövare och en riktig sommarfest sparkade de i gång GT-karnevalen.

GöteborgsPosten - 22 aug 18 kl. 05:00

Matchdags igen när Strömstad möter Bengtsfors 2

I kväll är uppehållet över och Strömstad tar emot Bengtsfors 2 hemma på Strömsvallen i division 4 Dalsland/Bohuslän. Strömstad har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad. Bengtsfors 2 har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med andraplacerade andraplacerade Strömstad..

TA - 14 jun 13 kl. 14:15

Peab bygger galleria i Strömstad


Peab ska bygga en ny galleria i Strömstad. Beställare är BT Property Strömstad och kontraktet är värt 252 miljoner kronor.Gallerian blir på cirka 20 000 kvadratmeter med butiker och serveringar.

Sydsvenskan - 22 maj 15 kl. 08:56

Strömstad toppar pantligan — igen

Svenskarna blir allt duktigare på att panta burkar och PET-flaskor. 2013 pantade svensken i snitt 163 sådana förpackningar men förra året ökade siffran till 169 stycken per person. En kommun utmärker sig lite extra.

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 15 kl. 08:56

Strömstad toppar pantligan — igen

Svenskarna blir allt duktigare på att panta burkar och PET-flaskor. 2013 pantade svensken i snitt 163 sådana förpackningar men förra året ökade siffran till 169 stycken per person. En kommun utmärker sig lite extra.

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 07:00

Kungshamn på hemmaplan mot Strömstad i division 5 Bohuslän

Det är dags för den näst sista omgången i division 5 Bohuslän. Då tar serieledande Kungshamn emot andraplacerade Strömstad på Kungshamnsvallen i kväll. Kungshamn har inför matchen hållit nollan bakåt i fyra matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Strömstad.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Den säkra asylprövningen är en illusion

I många fall kan det vara svårt att avgöra vem som har tillräckliga skyddsbehov för att få stanna i Sverige. Ett kvotsystem vore ärligare, rättvisare och mer effektivt..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sänk straffmyndighetsåldern och slopa straffrabatter för unga

För att hindra de gängkriminellas medvetna rekrytering av underåriga borde straffmyndighetsåldern sänkas till 14 år. Den nuvarande lagstiftningen har blivit föråldrad..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 06:00

Fram för mer decentralisering

Sveriges kommuner står inför stora utmaningar i form av fler vårdkrävande äldre, växande välfärdsbehov, snabb urbanisering och akuta behov av bättre integration. En del av svaret är stärkt lokalt självstyre..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 06:00

Moderater inför avgörande vägval

Ska Moderaterna försöka hålla fast vid gamla konfliktlinjer eller bejaka de nya? Frågan är lika avgörande som svår för partiet..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 05:00

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 14:42

Januariblåsningen – en fars i många akter

Det är bara att gratulera Stefan Löfven (S) till århundradets maktspel. Under onsdagen meddelade Jonas Sjöstedt (V) att partiet lägger ner sina röster i fredagens statsministeromröstning. Löfven har därmed lyckats uppnå sina två främsta mål: att behålla regeringsmakten och att splittra Alliansen..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 05:59

Se Vänersborgs HC-Jonstorp direkt

På onsdagskvällen möts Vänersborgs HC-Jonstorp i alltvåan. TTELA direktsänder matchen på ttela.se med start klockan 18.

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 06:00

Andreas ställs mot gamla lagkompisar

Vänersborgs HC mot Jonstorps IF i Alltvåans fjärde omgång och live på ttela.se. För VHC:s Andreas Karlsson är matchen speciell..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 07:32

Pingislegendar vikarierar som förbundskapten

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 09:45

Zibanejad skänkte VM-bonus till flicklagOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.