GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 22 January, 09:01

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 08:33

Ett 15-tal förlorade sina hem i branden på OrustEn kraftig brand i ett flerfamiljshus i Henån startade under lördagskvällen. Ett 30-tal personer fick evakueras och cirka hälften har förlorat sina hem. Polisen rubricerar händelsen som allmänfarlig vårdslöshet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Orust, Henån

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett 15-tal, förloradesina , hemi , branden, Orust
GöteborgsPosten - 06 jan 19 kl. 21:49

Ett 15-tal förlorade sina hem i branden på Orust

En kraftig brand utbröt i ett flerfamiljshus på Orust under lördagen. Ett 30-tal personer fick evakueras och cirka hälften av dem har förlorat sina hem.
– Det känns helt ofattbart, säger Maria Johansson som bodde i huset..

Nya Wermlands Tidningen - 20 feb 18 kl. 16:09

Då väcks åtal för anlagda branden

Efter att själv ha slagit larm om branden förlorade hon medvetandet innan hon räddades av rökdykare.Inom kort väcks åtal mot kvinnan..

Sydsvenskan - 27 jun 15 kl. 00:24

Begär åtal för hem utan lov

Sydsvenskan och HD avslöjade att Makbo AB i flera år har haft hem för ensamkommande utan tillstånd i Eslöv. Nu begär Ivo, Inspektionen för vård och omsorg, att polisen tar upp ärendet igen och att åtal väcks..

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 15 kl. 00:24

Begär åtal för hem utan lov

Sydsvenskan och HD avslöjade att Makbo AB i flera år har haft hem för ensamkommande utan tillstånd i Eslöv. Nu begär Ivo, Inspektionen för vård och omsorg, att polisen tar upp ärendet igen och att åtal väcks..

NSD - 16 jul 16 kl. 17:24

Ett 90-tal norrbottningar flygs hem

Nu flygs de norrbottningar som är kvar i Turkiet hem..

BT - 04 aug 14 kl. 22:14

Tre byar tömda när branden spred sig

Boende i tre byar fick evakueras när den stora skogsbranden väster om Sala i Västmanland gick in på sitt femte dygn. Hård vind försvårade arbetet under måndagen och branden spred sig okontrollerat.- Vi har sämsta tänkbara förhållanden, sade Fredrik Eriksson, informationsansvarig i räddningsledningen.

Dagen - 10 okt 11 kl. 10:51

Ungdomar skickades hem från konfirmationsläger

Ett konfirmationsläger avbröts när ett 70-tal ungdomar skickades hem. Orsaken kan vara att ungdomarna hade smugglat med sig sprit.

Sent i fredags kväll fick föräldrar till ett 70-tal ungdomar ett samtal om att de måste hämta sina unga.

Expressen - 05 sep 14 kl. 12:26

10-tal griskultingar döda i ladugårdsbrand

Gården Sälshög Ekedala utanför Tomelilla brann under fredagen. 120 dräktiga suggor var fast i ladan – och kunde inte evakueras. – Ett tio-tal kultingar dog i branden, säger yttre befäl Magnus Fogelberg..

Corren - 28 apr 13 kl. 08:46

Äldre förlorade sina hem i branden

En person fick föras till sjukhus och ett 40-tal personer tvingades lämna sina hem på Mamregatan i Hageby när en våldsam brand bröt ut vid lunchtid på lördagen..

Expressen - 10 jun 18 kl. 18:06

Staffan förlorade sin bäste vän i branden

Studentfirandet på Stadshotellet i Borås övergick i ett inferno.På söndagen har det gått 40 sedan branden som tog 20 människors liv och skadade ett 50-tal.– Jag var på åtta begravningar på två dagar, säger Staffan Engblom, en av överlevarna i branden som förlorade sin bäste vän, 21-årige Johan Vickhoff..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Den säkra asylprövningen är en illusion

I många fall kan det vara svårt att avgöra vem som har tillräckliga skyddsbehov för att få stanna i Sverige. Ett kvotsystem vore ärligare, rättvisare och mer effektivt..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sänk straffmyndighetsåldern och slopa straffrabatter för unga

För att hindra de gängkriminellas medvetna rekrytering av underåriga borde straffmyndighetsåldern sänkas till 14 år. Den nuvarande lagstiftningen har blivit föråldrad..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 06:00

Fram för mer decentralisering

Sveriges kommuner står inför stora utmaningar i form av fler vårdkrävande äldre, växande välfärdsbehov, snabb urbanisering och akuta behov av bättre integration. En del av svaret är stärkt lokalt självstyre..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 06:00

Moderater inför avgörande vägval

Ska Moderaterna försöka hålla fast vid gamla konfliktlinjer eller bejaka de nya? Frågan är lika avgörande som svår för partiet..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 05:00

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 14:42

Januariblåsningen – en fars i många akter

Det är bara att gratulera Stefan Löfven (S) till århundradets maktspel. Under onsdagen meddelade Jonas Sjöstedt (V) att partiet lägger ner sina röster i fredagens statsministeromröstning. Löfven har därmed lyckats uppnå sina två främsta mål: att behålla regeringsmakten och att splittra Alliansen..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 05:59

Se Vänersborgs HC-Jonstorp direkt

På onsdagskvällen möts Vänersborgs HC-Jonstorp i alltvåan. TTELA direktsänder matchen på ttela.se med start klockan 18.

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 06:00

Andreas ställs mot gamla lagkompisar

Vänersborgs HC mot Jonstorps IF i Alltvåans fjärde omgång och live på ttela.se. För VHC:s Andreas Karlsson är matchen speciell..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 07:32

Pingislegendar vikarierar som förbundskapten

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 09:45

Zibanejad skänkte VM-bonus till flicklagOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.