GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 22 January, 09:55

Liknande nyheter

Taggar: Gerlesborgsskolan, nedläggningshotad
DI - 01 feb 18 kl. 16:54

Ifö Ceramics fabrik nedläggningshotad

Ifö Ceramics fabrik i Bromölla är nedläggningshotad. De 73 anställda har informerats om att förhandlingar om nedläggningsplanerna ska inledas med facket, rapporterar Kristianstadsbladet..

YLE - 19 nov 15 kl. 05:16

Hbl: Tandläkarutbildningen kan vara nedläggningshotad

Tandläkarutbildningen vid Helsingfors universitet kan vara nedläggningshotad, skriver Hbl. Vid Helsingfors universitet fruktar man att hela den odontologiska utbildningen kan komma att läggas ner som en följd av regeringens
nedskärningar. - Inte kan man bara lägga ner institutionen.

ÖstersundsPosten - 25 aug 16 kl. 18:26

Nedläggningshotad skola bjöd på invigningsfest

För några år sedan var Bringåsens skola nedläggningshotad. Men kommunen gjorde en helomvändning och byggde istället ut. I torsdags var det invigningsfest för de nya lokalerna..

Expressen - 29 jun 17 kl. 20:40

Anna Lindhs minnesfond fortfarande nedläggningshotad

Den mördade utrikesministern Anna Lindhs minnesfond är fortfarande nedläggningshotad.Stiftelsen har sedan 2003 fått in drygt 21 miljoner kronor i intäkter – pengar som förbrukades under de tidigare toppsossarna Ingvar Carlsson, Jan Eliasson och Mona Sahlins ordförandeskap.Nu har den förre socialdemokratiske utrikesministern Lena Hjelm-Wallén tagit över.

Länstidningen i Jämtland - 12 jul 18 kl. 10:11

Klövsjö skola – från nedläggningshotad till utbyggnad

För några år sedan var skolan nedläggningshotad och byborna kämpade för att byns barn skulle få gå i skolan på hemmaplan. Nu är skolan i stället för trång och Bergs hyreshus har beslutat att bygga ut den..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nedläggningshotad myndighet kan bli kvar

Nedläggningshotade Sadev, myndigheten som utvärderar svenskt bistånd, kan bli kvar. De rödgröna partierna, tillsammans med Sverigedemokraterna, motsätter sig nedläggningen av myndigheten som ligger i Karlstad, rapporterar SR Ekot. - Det är otroligt viktigt att det finns ett institut som utvärderar biståndet regelbundet och sen är det givetvis så att det kan finnas en befogad kritik kring hur det har fungerat.

NSD - 27 okt 12 kl. 09:15

Öppna förskolan nedläggningshotad

Öppna förskolan Fisken i Kiruna står inför ett akut nedläggningshot. De mest engagerade föräldrarna har börjat jobba efter föräldraledigheten och vill lämna över ansvaret. - Helst vill vi att kommunen tar över, säger Heli Puranen Nilimaa..

Hela Gotland - 28 jun 13 kl. 09:54

Ännu en affär nedläggningshotad

Ytterligare en klädaffär på Adelsgatan i Visby hotas av nedläggning, skriver GA i dag..

YLE - 09 sep 13 kl. 04:18

Skolan i Fiskars nedläggningshotad

Den finska skolan i Fiskars hotas igen av nedläggning.
Det här framgår i ett förslag som bildningsnämndens finska sektion skall ta ställning till på onsdag (11.9).

Blekinge Läns tidning - 23 mar 18 kl. 21:00

Levnadsvanemottagningen i Karlshamn är nedläggningshotad

Levnadsvanemottagningen i Karlshamn har varit nära att stängas förut. Nu vilar ett nytt nedläggningshot över den när Blekingesjukhuset ska spara pengar. Beslut ska tas i frågan i april..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Den säkra asylprövningen är en illusion

I många fall kan det vara svårt att avgöra vem som har tillräckliga skyddsbehov för att få stanna i Sverige. Ett kvotsystem vore ärligare, rättvisare och mer effektivt..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sänk straffmyndighetsåldern och slopa straffrabatter för unga

För att hindra de gängkriminellas medvetna rekrytering av underåriga borde straffmyndighetsåldern sänkas till 14 år. Den nuvarande lagstiftningen har blivit föråldrad..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 06:00

Fram för mer decentralisering

Sveriges kommuner står inför stora utmaningar i form av fler vårdkrävande äldre, växande välfärdsbehov, snabb urbanisering och akuta behov av bättre integration. En del av svaret är stärkt lokalt självstyre..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 06:00

Moderater inför avgörande vägval

Ska Moderaterna försöka hålla fast vid gamla konfliktlinjer eller bejaka de nya? Frågan är lika avgörande som svår för partiet..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 05:00

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 14:42

Januariblåsningen – en fars i många akter

Det är bara att gratulera Stefan Löfven (S) till århundradets maktspel. Under onsdagen meddelade Jonas Sjöstedt (V) att partiet lägger ner sina röster i fredagens statsministeromröstning. Löfven har därmed lyckats uppnå sina två främsta mål: att behålla regeringsmakten och att splittra Alliansen..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 05:59

Se Vänersborgs HC-Jonstorp direkt

På onsdagskvällen möts Vänersborgs HC-Jonstorp i alltvåan. TTELA direktsänder matchen på ttela.se med start klockan 18.

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 06:00

Andreas ställs mot gamla lagkompisar

Vänersborgs HC mot Jonstorps IF i Alltvåans fjärde omgång och live på ttela.se. För VHC:s Andreas Karlsson är matchen speciell..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 07:32

Pingislegendar vikarierar som förbundskapten

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 09:45

Zibanejad skänkte VM-bonus till flicklagOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.