GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 22 January, 09:18

Liknande nyheter

Taggar: Ordförandens, ansvaratt skapa , bra, förutsättningar
SmålandsPosten - 01 apr 14 kl. 06:28

Olika förutsättningar i förskolan

Vårdnadshavare till barn på Fjärilens och Ekebos förskola i Urshult fick i januari­ information om ändrade tider för allmän förskola, gällande barn med föräldrar som är föräldralediga eller arbetslösa. Tidigare var de 15 timmarna som barnen är berättigade till uppdelade på tre dagar, fem timmar per dag. De nya tiderna är tre timmar per dag fem dagar i veckan.

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 16 kl. 16:20

Tränaren bemöter ordförandens besked

"Samma förutsättningar gäller som innan"..

Nyan - 05 okt 18 kl. 18:52

Goda förutsättningar för mammor som vill amma

Den som vill amma sitt barn har goda förutsättningar för det på Åland. Det menar barnmorskorna vid Ålands Hälso- och Sjukvård.
På väggen på BB-avdelningen på Ålands hälso- och sjukvård hänger en tavla som beskriver allt det som amning är för ett barn: ”Varför vill jag ligga vid bröstet?

YLE - 14 jun 13 kl. 08:51

"Inga förutsättningar för lyckad fusion"

Det finns inga förutsättningar för en lyckad fusion mellan Novia och Arcada, säger SFP:s ordförande försvarsminister Carl Haglund till Yle Nyheter. ? I politiken måste man kunna inse när någonting inte går att genomföra.

BT - 02 nov 14 kl. 10:17

Med hopp om bättre förutsättningar

DET ÄR min förhoppning att vi ska kunna lämna ifrån oss stadsdel Väster utan betungande skulder när en nyvald stadsdelsnämnd tar över rodret efter nyår, skriver Lennart Andreasson. Jag läste med stigande förvåning det moderata kommunalrådet Annette Carlsons inlägg i BT 24/10. Hon oroar sig över är att hon inget hört om att stadsdelsnämnden Väster vidtar åtgärder för att hålla sin budget inom givna ramar.

SmålandsPosten - 28 mar 14 kl. 21:43

Liknande derbyförutsättningar? men skillnaderna är många

I dag går ridån åter upp för klassikern Troja–Tingsryd.
Förutsättningarna inför denna kvalseriens sjunde omgång är snarlika för båda klubbarna när det gäller att knipa andraplatsen.
Det enklaste sättet att ta sig dit är följande:
Vinn i dag.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 19:36

Även SSU Skånes vice ordförande lämnar

Skåne Även SSU Skånes vice ordförande, Khloe Abdel Wahab, avgår. Nyligen kom beskedet att SSU Skånes ordförande Mansour Ahmed valt att lämna sin plats. Nu avgår även vice ordförande Khloe Abdel Wahab.

Barometern - 18 dec 13 kl. 07:33

Allt börjar med en bra lärare

Låt lärarna vara just lärare. I dag tvingas alltför många lärare arbeta med alltför många arbetsuppgifter som inte har med undervisning att göra. Nyligen firade vi Nobeldagen då utbildning och kunskap hyllas och belönas.

YLE - 12 jul 17 kl. 15:50

Ilkka Kanerva föreslår obligatorisk samhällstjänst för kvinnor - “kvinnor vill vara med och bära ansvar”

Försvarsutskottets ordförande Ilkka Kanerva (Saml.) får stöd för sitt förslag om en allmän samhällstjänst för kvinnor. Enligt Kanerva behöver försvaret kvinnorna i kampen mot nya hot som hybridkrigföring och naturkatastrofer.

BT - 04 sep 14 kl. 09:12

Bra arbetsmarknad i Tranemo

Vända trenden, och stoppa befolkningsminskningen. Det är den stora utmaningen för Tranemo kommun enligt Lars-Åke Larsson (M). Han ser positivt på utmaningen tack vare kraftigt förbättrad infrastruktur, bland annat genom nya väg 27.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Den säkra asylprövningen är en illusion

I många fall kan det vara svårt att avgöra vem som har tillräckliga skyddsbehov för att få stanna i Sverige. Ett kvotsystem vore ärligare, rättvisare och mer effektivt..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sänk straffmyndighetsåldern och slopa straffrabatter för unga

För att hindra de gängkriminellas medvetna rekrytering av underåriga borde straffmyndighetsåldern sänkas till 14 år. Den nuvarande lagstiftningen har blivit föråldrad..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 06:00

Fram för mer decentralisering

Sveriges kommuner står inför stora utmaningar i form av fler vårdkrävande äldre, växande välfärdsbehov, snabb urbanisering och akuta behov av bättre integration. En del av svaret är stärkt lokalt självstyre..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 06:00

Moderater inför avgörande vägval

Ska Moderaterna försöka hålla fast vid gamla konfliktlinjer eller bejaka de nya? Frågan är lika avgörande som svår för partiet..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 05:00

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 14:42

Januariblåsningen – en fars i många akter

Det är bara att gratulera Stefan Löfven (S) till århundradets maktspel. Under onsdagen meddelade Jonas Sjöstedt (V) att partiet lägger ner sina röster i fredagens statsministeromröstning. Löfven har därmed lyckats uppnå sina två främsta mål: att behålla regeringsmakten och att splittra Alliansen..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 05:59

Se Vänersborgs HC-Jonstorp direkt

På onsdagskvällen möts Vänersborgs HC-Jonstorp i alltvåan. TTELA direktsänder matchen på ttela.se med start klockan 18.

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 06:00

Andreas ställs mot gamla lagkompisar

Vänersborgs HC mot Jonstorps IF i Alltvåans fjärde omgång och live på ttela.se. För VHC:s Andreas Karlsson är matchen speciell..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 07:32

Pingislegendar vikarierar som förbundskapten

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 09:45

Zibanejad skänkte VM-bonus till flicklagOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.