GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 22 January, 09:02

Liknande nyheter

Taggar: Myrenplanenhar , vunnit, laga, kraft
Nya Wermlands Tidningen - 05 sep 11 kl. 13:20

Tomträttsbeslutet har vunnit laga kraft

Kammarrätten beviljar inte prövningstillstånd. Därför har kommunens beslut om kraftigt sänkta friköpspriser nu vunnit laga kraft..

DI - 23 maj 18 kl. 07:30

Detaljplan för 570 nya lägenheter i Linköping har vunnit laga kraft

Victoria Park har sedan 2016 bedrivit en planprocess med syfte att bygga cirka 570 lägenheter i Ryd, Linköping. Detaljplanen med byggrätter om cirka 50 000 kvm BTA har nu vunnit laga kraft och framtagande av bygglovshandlingar inför bygglovsansökan inleds omgående. Ambitionen är att starta byggnation kring årsskiftet och att en första etapp av lägenheter kan stå klar under år 2020.

YLE - 16 okt 13 kl. 11:43

Domen om kvistade tallar i Hangö vann laga kraft

Domen på grund av olagligt kvistade tallar vid Bellevuestranden i Hangö har vunnit laga kraft. I rättsfallet hade två män kvistat värdefulla dyntallar vid Bellevuestranden i Hangö våren 2012. Domen i Västra Nylands tingsrätt den 2 oktober har vunnit laga kraft, eftersom ingen har anmält missnöje med domen inom utsatt tid (9.

Nya Wermlands Tidningen - 23 okt 12 kl. 13:44

Kilarna-plan vann laga kraft

Den nya detaljplanen för Kilarna utanför Åmål har nu vunnit laga kraft..

UNT - 25 jul 13 kl. 09:07

Arenabeslut vinner laga kraft

Kommunens beslut att satsa en halv miljard kronor i Uppsala Arena i Gränby har inte överklagats. Ärendet har därmed vunnit laga kraft och arenaarbetet kan börja på allvar..

YLE - 11 jun 16 kl. 08:39

Stadsdirektörsvalet i Karleby vann laga kraft

Besvärstiden för valet av stadsdirektör i Karleby är över och valet av Stina Mattila har nu vunnit laga kraft. Nu är valet av Mattila säkerställt. På fredag gick besvärstiden ut och inga besvär har inlämnats.

Nya Wermlands Tidningen - 09 feb 17 kl. 14:13

Nej till förskola vann laga kraft

Myndighetsnämndens beslut att neka bygglov för en fristående förskola på Badstugatan i Karlskoga har vunnit laga kraft..

GöteborgsPosten - 23 feb 18 kl. 13:49

Detaljplan för Västlänken vinner laga kraft

Mark- och miljööverdomstolen kommer inte ta upp överklagandena kring detaljplanen för Västlänken, skriver GT. Det innebär att detaljplanen nu har vunnit laga kraft. Men ännu återstår andra, långa, juridiska processer innan Västlänken kan börja byggas..

GöteborgsPosten - 23 feb 18 kl. 13:49

Detaljplaner för Västlänken vinner laga kraft

Mark- och miljööverdomstolen kommer inte ta upp överklagandena kring Västlänkens detaljplaner, skriver GT. Det innebär att själva sträckningen har vunnit laga kraft. Men ännu återstår flera långa juridiska processer innan Västlänken kan börja byggas..

NT - 08 jul 11 kl. 11:51

Domen mot Eliasson vinner laga kraft

Domen mot den 24-årige serievåldtäktsmannen Niklas Eliasson i Örebro överklagas inte av någon part. På fredagen vann tingsrättens dom på tolv års fängelse laga kraft. Eliasson har tidigare gjort klart att han accepterar straffet för 14 olika brott, varav 13 är överfall mot kvinnor mellan 2005 och 2010.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Den säkra asylprövningen är en illusion

I många fall kan det vara svårt att avgöra vem som har tillräckliga skyddsbehov för att få stanna i Sverige. Ett kvotsystem vore ärligare, rättvisare och mer effektivt..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sänk straffmyndighetsåldern och slopa straffrabatter för unga

För att hindra de gängkriminellas medvetna rekrytering av underåriga borde straffmyndighetsåldern sänkas till 14 år. Den nuvarande lagstiftningen har blivit föråldrad..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 06:00

Fram för mer decentralisering

Sveriges kommuner står inför stora utmaningar i form av fler vårdkrävande äldre, växande välfärdsbehov, snabb urbanisering och akuta behov av bättre integration. En del av svaret är stärkt lokalt självstyre..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 06:00

Moderater inför avgörande vägval

Ska Moderaterna försöka hålla fast vid gamla konfliktlinjer eller bejaka de nya? Frågan är lika avgörande som svår för partiet..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 05:00

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 14:42

Januariblåsningen – en fars i många akter

Det är bara att gratulera Stefan Löfven (S) till århundradets maktspel. Under onsdagen meddelade Jonas Sjöstedt (V) att partiet lägger ner sina röster i fredagens statsministeromröstning. Löfven har därmed lyckats uppnå sina två främsta mål: att behålla regeringsmakten och att splittra Alliansen..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 05:59

Se Vänersborgs HC-Jonstorp direkt

På onsdagskvällen möts Vänersborgs HC-Jonstorp i alltvåan. TTELA direktsänder matchen på ttela.se med start klockan 18.

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 06:00

Andreas ställs mot gamla lagkompisar

Vänersborgs HC mot Jonstorps IF i Alltvåans fjärde omgång och live på ttela.se. För VHC:s Andreas Karlsson är matchen speciell..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 07:32

Pingislegendar vikarierar som förbundskapten

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 09:45

Zibanejad skänkte VM-bonus till flicklagOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.