GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 22 January, 10:18

Liknande nyheter

Taggar: Utvärderar, vitmånad inför , operation
GöteborgsPosten - 20 feb 13 kl. 13:34

Claeson utvärderar festivalen hitills

Melodifestivalen närmar sig sin sista delfinal och Daniel Claeson, GP:s melodifestivalreporter, har tagit sig halvvägs igenom bevakandet. På ett tåg till Malmö utvärderar han årets festival hittills..

SvD - 04 jun 14 kl. 21:39

Medtronic: utvÄrderar bud pÅ smith & nephew

Det amerikanska medicinteknikbolaget Medtronic, som är en konkurrent till Getinge, utvärderar möjligheterna att lägga ett bud på brittiska Smith & Nephew..

SvD - 05 jun 14 kl. 06:53

Medtronic: utvÄrderar bud pÅ smith & nephew (oms)

Det amerikanska medicinteknikbolaget Medtronic, som är en konkurrent till Getinge, utvärderar möjligheterna att lägga ett bud på brittiska Smith & Nephew..

Computer Sweden - 05 sep 14 kl. 05:59

Tibco utvärderar flera möjliga köpare

Programföretaget Tibco utvärderar flera möjliga köpare. Bland de mest sannolika förvärvarna återfinns SAP, HP och Infosys, enligt en analytiker.

.

IDG - 05 sep 14 kl. 05:59

Tibco utvärderar flera möjliga köpare

Programföretaget Tibco utvärderar flera möjliga köpare. Bland de mest sannolika förvärvarna återfinns SAP, HP och Infosys, enligt en analytiker..

Affärsvärlden - 15 jan 15 kl. 07:47

Skandia utvärderar en börsnotering av norsk verksamhet

Skandia utvärderar en börsintroduktion av den norska verksamheten med målet att främja tillväxt och utveckling..

SvD - 05 maj 15 kl. 21:52

Microsoft: utvÄrderar bud pÅ salesforce

Microsoft utvärderar möjligheten att lägga ett bud på Salesforce.com efter att en potentiell köpare visat intresse för CRM-bolaget, uppger en informerad källa till Bloomberg news..

E24 - 06 aug 15 kl. 11:58

Bank utvärderar Adidas bottenskrap

Adidas utvärderar alternativ för sin problemtyngda golfenhet Taylormade, efter att intäkterna i enheten fortsatt sjunka under det andra kvartalet. Det sade bolagets vd Herbert Hainer på en pressträff, rapporterar Bloomberg News..

Affärsvärlden - 28 aug 15 kl. 13:38

Meda utvärderar amerikansk verksamhet

Meda uppger i ett pressmeddelande att man utvärderar sin amerikanska verksamhet. Meddelandet kommer som ett svar på Bloombergs artikel i ämnet..

DI - 28 aug 15 kl. 13:35

Meda utvärderar USA-verksamhet

Meda uppger i ett pressmeddelande att man utvärderar sin amerikanska verksamhet. Meddelandet kommer som ett svar på Bloombergs artikel i ämnet..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Den säkra asylprövningen är en illusion

I många fall kan det vara svårt att avgöra vem som har tillräckliga skyddsbehov för att få stanna i Sverige. Ett kvotsystem vore ärligare, rättvisare och mer effektivt..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sänk straffmyndighetsåldern och slopa straffrabatter för unga

För att hindra de gängkriminellas medvetna rekrytering av underåriga borde straffmyndighetsåldern sänkas till 14 år. Den nuvarande lagstiftningen har blivit föråldrad..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 06:00

Fram för mer decentralisering

Sveriges kommuner står inför stora utmaningar i form av fler vårdkrävande äldre, växande välfärdsbehov, snabb urbanisering och akuta behov av bättre integration. En del av svaret är stärkt lokalt självstyre..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 06:00

Moderater inför avgörande vägval

Ska Moderaterna försöka hålla fast vid gamla konfliktlinjer eller bejaka de nya? Frågan är lika avgörande som svår för partiet..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 05:00

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 14:42

Januariblåsningen – en fars i många akter

Det är bara att gratulera Stefan Löfven (S) till århundradets maktspel. Under onsdagen meddelade Jonas Sjöstedt (V) att partiet lägger ner sina röster i fredagens statsministeromröstning. Löfven har därmed lyckats uppnå sina två främsta mål: att behålla regeringsmakten och att splittra Alliansen..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 05:59

Se Vänersborgs HC-Jonstorp direkt

På onsdagskvällen möts Vänersborgs HC-Jonstorp i alltvåan. TTELA direktsänder matchen på ttela.se med start klockan 18.

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 06:00

Andreas ställs mot gamla lagkompisar

Vänersborgs HC mot Jonstorps IF i Alltvåans fjärde omgång och live på ttela.se. För VHC:s Andreas Karlsson är matchen speciell..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 07:32

Pingislegendar vikarierar som förbundskapten

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 09:45

Zibanejad skänkte VM-bonus till flicklagOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.