GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 22 January, 09:02

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 12:56

Ny vädervarning kan påverka strömlösaMånga av de 100 000 hushåll som blev utan el under stormen Alfrida har fått strömmen tillbaka. Men i Norrtälje kommun är tusentals fortfarande utan el och man har även problem med trygghetslarm – åtta personer med larm har ännu inte gått att nå. Nu varnar SMHI för hårt väder i Roslagen – vilket kan försena reparationsarbetet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Alfrida, Norrtälje, SMHI, Roslagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny vädervarningkan , påverka, strömlösa
GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 12:38

Ny vädervarning kan påverka strömlösa

Många av de 100 000 hushåll som blev utan el under stormen Alfrida har fått strömmen tillbaka. Men i Norrtälje kommun är tusentals fortfarande utan el och man har även problem med trygghetslarm – åtta personer med larm har ännu inte gått att nå. Nu varnar SMHI för att hårt väder i Roslagen – vilket kan försena reparationsarbetet ytterligare..

UNT - 07 jan 19 kl. 12:38

Ny vädervarning kan påverka strömlösa

Många av de 100 000 hushåll som blev utan el under stormen Alfrida har fått strömmen tillbaka..

SR - 08 jan 19 kl. 22:14

SMHI tar bort vädervarning – men många fortsatt utan ström

SMHI har nu tagit bort varningarna om hårt väder för Upplandskusten, men ungefär 10 000 hushåll är fortfarande strömlösa..

DN - 29 jan 16 kl. 19:16

Tusentals utan ström efter stormen Tor


En extrem vädervarning i Norge och en klass 1-varning i Sverige. Så är väderläget under fredagskvällen och för svensk del är det framför allt nordvästra Götaland som kommer att få påhälsning av mycket hårda vindbyar..

Trelleborgs Allehanda - 26 maj 18 kl. 15:16

Väder: SMHI backar på vädervarning

Ännu finns risk eller chans för nederbörd i sydöstra Skåne, men SMHI backar nu när det gäller varningen för sträng åska..

YA - 26 maj 18 kl. 15:16

Väder: SMHI backar på vädervarning

Ännu finns risk eller chans för nederbörd i sydöstra Skåne, men SMHI backar nu när det gäller varningen för sträng åska..

Sydsvenskan - 07 jan 19 kl. 10:38

Ny vädervarning för stormdrabbade områden

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för snöfall och friska vindar över Roslagskusten där många ännu är strömlösa efter stormen Alfridas härjningar förra veckan. Med start på måndagskvällen drar ett nederbördsområde in västerifrån över Götaland och Svea.

SmålandsPosten - 07 jan 19 kl. 10:38

Ny vädervarning för stormdrabbade områden

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för snöfall och friska vindar över Roslagskusten där många ännu är strömlösa efter stormen Alfridas härjningar förra veckan. Med start på måndagskvällen drar ett nederbördsområde in västerifrån över Götaland och Svealand.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 07 jan 19 kl. 10:38

Ny vädervarning för stormdrabbade områden

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för snöfall och friska vindar över Roslagskusten där många ännu är strömlösa efter stormen Alfridas härjningar förra veckan. Med start på måndagskvällen drar ett nederbördsområde in västerifrån över Götaland och Svea.

UNT - 07 jan 19 kl. 10:38

Ny vädervarning för stormdrabbade områden

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för snöfall och friska vindar över Roslagskusten där många ännu är strömlösa efter stormen Alfridas härjningar förra veckan..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Den säkra asylprövningen är en illusion

I många fall kan det vara svårt att avgöra vem som har tillräckliga skyddsbehov för att få stanna i Sverige. Ett kvotsystem vore ärligare, rättvisare och mer effektivt..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sänk straffmyndighetsåldern och slopa straffrabatter för unga

För att hindra de gängkriminellas medvetna rekrytering av underåriga borde straffmyndighetsåldern sänkas till 14 år. Den nuvarande lagstiftningen har blivit föråldrad..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 06:00

Fram för mer decentralisering

Sveriges kommuner står inför stora utmaningar i form av fler vårdkrävande äldre, växande välfärdsbehov, snabb urbanisering och akuta behov av bättre integration. En del av svaret är stärkt lokalt självstyre..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 06:00

Moderater inför avgörande vägval

Ska Moderaterna försöka hålla fast vid gamla konfliktlinjer eller bejaka de nya? Frågan är lika avgörande som svår för partiet..

GöteborgsPosten - 18 jan 19 kl. 05:00

Henrik Ripa (M) vet inte vad rädsla är

Krisen på Sahlgrenska kan inte tystas eller hållas intern vilket Sjukhusets styrelseordförande, moderaten Henrik Ripa önskar. Problemen är av allmänintresse och det är utmärkt att läkarna varnar för överbeläggning och dåliga arbetsvillkor..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 14:42

Januariblåsningen – en fars i många akter

Det är bara att gratulera Stefan Löfven (S) till århundradets maktspel. Under onsdagen meddelade Jonas Sjöstedt (V) att partiet lägger ner sina röster i fredagens statsministeromröstning. Löfven har därmed lyckats uppnå sina två främsta mål: att behålla regeringsmakten och att splittra Alliansen..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 05:59

Se Vänersborgs HC-Jonstorp direkt

På onsdagskvällen möts Vänersborgs HC-Jonstorp i alltvåan. TTELA direktsänder matchen på ttela.se med start klockan 18.

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 06:00

Andreas ställs mot gamla lagkompisar

Vänersborgs HC mot Jonstorps IF i Alltvåans fjärde omgång och live på ttela.se. För VHC:s Andreas Karlsson är matchen speciell..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 07:32

Pingislegendar vikarierar som förbundskapten

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 09:45

Zibanejad skänkte VM-bonus till flicklagOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.