DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 23:58

DI - 11 jan 19 kl. 17:58

NY-börserna: Botten ur för Activision Blizzard – GM fortsätter att rusaUSA-börserna handlades nedåt på fredagen inför rapportperioden som börjar nästa vecka. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Activision Blizzard, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NY-börserna, Bottenur för , Activision, BlizzardGM fortsätter att , rusa
Affärsvärlden - 22 maj 14 kl. 08:40

Vivendi säljer Activision Blizzard-aktier till allmänheten

Activision Blizzard meddelar på torsdagsmorgonen att franska konglomeratet Vivendi, dess största ägare, kommer att sälja 41,5 miljoner Activision Blizzard-aktier till allmänheten, motsvarande 5,8 procent av kapitalet i bolaget..

DI - 04 okt 17 kl. 11:16

Barclays inleder bevakning av Electronic Arts och Activision Blizzard

Barclays inleder bevakning av de två speljättarna Electronic Arts och Activision Blizzard. För Electronic Arts blir rekommendationen övervikt med en riktkurs på 129 dollar. Activision Blizzard får rekommendationen jämvikt och en riktkurs på 65 dollar..

DI - 06 maj 16 kl. 09:28

King lyfter Activision Blizzard på Wall Street

Speljätten Activision Blizzard steg på Nasdaqbörsen efter en stark kvartalsrapport under torsdagen, amerikansk tid. Svenskgrundade King, som Activision köpte i fjol, bidrog till att höja marginalerna..

Affärsvärlden - 03 nov 15 kl. 07:21

Activision Blizzard lägger bud på King

Sent på måndagen meddelade dator- och tv-spelskoncernen Activision Blizzard ett bud på mobilspelsfokuserade branschkollegan King..

DI - 03 nov 15 kl. 12:50

"Activision Blizzard blir en livboj för King"

När King och Activision Blizzard nu slås samman är de potentiella synergieffekterna enorma. Frågan är hur länge bolagen skulle ha klarat sig på egen hand, skriver Daniel Goldberg. .

DI - 15 jan 16 kl. 09:28

Miljardaffär i Activision Blizzard

Franska mediejätten Vivendi avslöjar på fredagen att man har sålt hela sin post på 5,7 procent i spelutvecklaren Activision Blizzard. Det resulterade i en nettosumma på 1,1 miljarder dollar, enligt ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 24 feb 16 kl. 07:09

King ägs nu av Activision Blizzard

Nu är det klart att King gått över till att ägas av amerikanska speljätten Activision Blizzard. Grundarna och resten av aktieägarna får dela på 50 miljarder kronor. Förvärvet räknas som en av de största inom spelbranschen och visar än en gång att svensk innovation är världsledande.

Dagensanalys.se - 02 aug 16 kl. 15:35

Marknadskoordinator sökes till Activision Blizzard Nordic

Vill du som Marknadskoordinator arbeta med världens största speltitlar så som World of Warcraft och Call of Duty? Då ska du söka den här tjänsten! Som Marknadskoordinator på Activision Blizzard kommer du i en bred och varierande roll framförallt koordinera och driva projekt vid exempelvis lansering av nya spel.

DI - 20 sep 17 kl. 14:55

Buckingham rekommenderar Activision Blizzard och Electronic Arts

Buckingham tar upp bevakning av spelbolagen Activision Blizzard och Electroinc Arts som både får en köprekommendation. .

DI - 11 sep 18 kl. 13:58

Analysfirman tar in Activision Blizzard – konkurrent blir sänkt och slängs ut

Analysfirman Stifel lägger till speljätten Activision Blizzard till sin Select List samtidigt som Electronic Arts åker ur samma lista. För EA sänks även riktkursen från 159 till 140 dollar på grund av svaga bokningssiffror för Battlefield V, skriver The Fly..

DI - 08 nov 18 kl. 22:54

Något högre vinst än väntat för Activision Blizzard

Spelutvecklaren Activision Blizzard redovisar en justerad omsättning på 1,66 miljarder dollar för det tredje kvartalet, i linje med analytikernas förväntningar i Bloombergs snittprognos..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 1 timme sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 2 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 3 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 3 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 4 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 5 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 6 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.