DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 03:27

DI - 11 jan 19 kl. 17:49

Annie Lööf går rakt i utredningsfällanAtt låta S-MP-regeringen sitta kvar, fortsätta med Stefan Löfven som statsminister och spränga alliansen är ingen liten sak för ett parti som i vått och torrt lovade det motsatta. Det är ett skyhögt politiskt pris för Centerpartiet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lööf, MP, Stefan Löfven, Centerpartiet

Dela artikeln

26632 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Annie, Lööf, går, rakti , utredningsfällan
SVT - 15 okt 14 kl. 15:26

Annie Lööf intervjuas i ”Rakt på”

Centerpartiets ledare Annie Lööf gästar i dag SVT:s ”Rakt på”..

Dagen - 06 okt 11 kl. 03:00

Värnamoliberalismen är Annie Lööfs mylla

värnamo. Centerpartiets nya ledare har slängt in en ny geografisk plats som ett begrepp i svensk politik. Annie Lööf kopplas inte bara ihop med Stureplan, utan har också talat om Värnamoliberalism.

Skånskan - 05 mar 18 kl. 15:36

Annie åter i Eva Rydbergs regi

”Åh, Annie som jag älskar! Ja, jag gör det!” När Julius Malmström frågade Eva Rydberg om hon ville regissera den välkända familjemusikalen tvekade hon inte en sekund.

Alliansfritt Sverige - 19 aug 11 kl. 13:00

Annie Lööf är höger - alltså väldigt, väldigt, väldigt höger

HÖGERKANDIDAT. Dagens SvD har en sammanställning av Annie Lööfs ställningstagande. Fram träder en nyliberal rakt nedstigen ur Timbros mall - plattskatt, slopa LAS, marknadshyror, avveckla spelmonopolet, sälj Public Service, Nato-medlemskap, avskaffa alkoholmonopolet, bygg ut kärnkraften och inte individualisera föräldraförsäkringen:
.

SmålandsPosten - 23 feb 18 kl. 14:10

Handsprit åt Annie Lööf

Annie Lööf säger inte rakt ut att hon kan tänka sig att ingå i en regering med Socialdemokraterna och Miljöpartiet. Men i princip allt som omger hennes uttalanden i gårdagens Dagens Nyheter innebär att det är precis det hon öppnar upp för. .

Skånskan - 05 jul 18 kl. 17:56

Annie Lööf bemötte NMR mycket effektivt

Nordiska motståndsrörelsen, NMR, och dess förgreningar är antalsmässigt en sekt med en kärna av några hundra aktivister. Politiskt saknar de all förmåga att locka några fler väljare än de närmast troende med att kalla sig nationalsocialister. Däremot utgör de ett orosmoment för det seriösa politiska samtalet i vårt land genom sitt hotfulla och aggressiva uppträdande.

Västerbottens Folkblad - 28 jul 18 kl. 07:00

Detta spelar SD rakt i händerna

Jag är beredd att starta en insamling och erbjuda Jan Björklund, Annie Lööf och inte minst socialdemokraterna en grundkurs i ämnet demokrati. Orsaken är deras ovillighet att acceptera utfallet i kommande val som grund för tillsättandet av ordföranden i riksdagens utskott. (L) med en fjärdedel, (C) med ca hälften och (S) nu snart jämförbart med […].

Kristianstadsbladet - 04 dec 18 kl. 12:34

Carolin Dahlman: Karma, Annie...

Kanske blir resultatet av årets regeringsbildningstrassel en ny statsminister. Kanske blir det nyval. Men högst sannolikt blir följden av politikernas velande och ljugande också politikerförakt – något som kommer att finnas kvar längre än en mandatperiod..

Cornucopia - 09 nov 13 kl. 12:13

Löfvén öppnar för (s)ocialis(m)

(S)ocialdemokraternas partiledare Stefan Löfvén har nu medgett att det inte är någon principiell skillnad mellan riksdagens politiska partier och öppnar för att nästa regering kommer vara (s)ocialis(m). Det enda parti (s) inte kan tänka sig bilda regering med är (sd).
(V)änsterpartiets Jonas Sjöstedt kräver dock ministerplatser till (v) för att stödja en ny regering.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Fiaskot: Sverige rasar på listan över världens mest innovativa länder

Sverige rasar i listan över världens mest innovativa länder. Från att tidigare ha nosat på förstaplatsen faller Sverige nu till sjunde plats i Bloombergs sammanställning. .

DI - 4 timmar sedan

Fem ihjälskjutna i Floridabank

En beväpnad man har skjutit ihjäl fem människor på en bank i Sebring i Florida, rapporterar amerikanska medier. Den misstänkte skytten, som identifierats som en 21-årig man, barrikaderade sig inne i byggnaden i samband med angreppet. Han överlämnade sig senare till polisen, skriver ABC News..

DI - 4 timmar sedan

Elekta-konkurrenten Varian rapporterar lägre vinst men högre intäkter än väntat

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:06 dollar för det brutna räkenskapsårets första kvartal..

DI - 5 timmar sedan

Fordonsjätten Ford bommar vinstförväntningarna

Ford redovisar en nettoförlust på 116 miljoner dollar, motsvarande 3 cent per aktie. Justerat för jämförelsestörande poster uppgick resultatet till 30 cent per aktie..

DI - 5 timmar sedan

Texas Instruments levererar lägre intäkter men bättre resultat än väntat

Det amerikanska teknikbolaget Texas Instruments bommar förväntningarna på intäkterna men levererar ett bättre resultat per aktie än väntat. Prognoserna för första kvartalet ligger samtidigt något lågt jämfört med snittprognoserna i Bloombergs analytikersammanställning..

DI - 5 timmar sedan

Spelmiljardären: ”Det finns ett visst mått av hyckleri i den här branschen”

Spelreklam får mycket kritik – och nu bör branschen ta itu med saken på egen hand innan myndigheter blandar sig i, säger Unibetgrundaren Anders Ström i en intervju med Di. Han avslöjar också hemligheten bakom Kindreds framgång och vad han tror kommer att hända på den svenska spelmarknaden..

DI - 5 timmar sedan

Wall Street vänder upp kort innan stängning

Wall Street vänder upp igen under den sista handelstimmen. Strax innan stängning är storbolagsindex S&P 500 upp 0,1 procent efter att som mest ha tappat 0,7 procent tidigare under kvällen..

DI - 5 timmar sedan

Debatt: Regeringen måste låna till snabbtågen

DEBATT. Överenskommelsen mellan S, MP, C och L slår fast att stambanor för höghastighetståg ska färdigställas och finansieringsdiskussionerna återupptas. För en så omfattande investering räcker inte Trafikverkets investeringsbudget, skriver företrädare för fyra handelskamrar.

DI - 6 timmar sedan

Buffet-favoriten Synchrony går mot bästa börsdagen någonsin efter stark rapport

Kreditkortsbolaget Synchrony Financial ser ut att göra sin bästa dag någonsin på Wall Street. Med mindre än en timme kvar av onsdagshandeln är aktien upp 10,8 procent på en stark kvartalsrapport..

DI - 6 timmar sedan

Expert: Början på slutet för Maduro

Venezuelas oppositionsledare Juan Guaidó utropade sig på onsdagen till landets tillfällige president, och erkändes snabbt av en rad länder, inklusive USA. "Jag tror inte att Maduro kommer behålla makten året ut", säger Latinamerikaexperten Edme Dominguez..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.