DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 00:09

DI - 11 jan 19 kl. 17:52

Zenergys ansökan om företagsrekonstruktion beviljadJönköpings tingsrätt har beviljat Zenergys ansökan om företagsrekonstruktion..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Zenergys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zenergys, ansökanom , företagsrekonstruktion, beviljad
DI - 27 mar 15 kl. 12:29

PA Resources: Ansökan om företagsrekonstruktion beviljad

Stockholms Tingsrätt har beviljat PA Resources ansökan om företagsrekonstruktion. Till rekonstruktör har rätten utsett den av Bolaget förslagne advokat Lars Söderqvist vid Hökerberg & Söderqvist Advokatbyrå. Det framgår av ett pressmeddelande..

BT - 23 mar 13 kl. 13:55

Olika bedömning i landet när det gäller ansökan om kontaktförbud

Varje år utfärdas drygt 4 000 kontaktförbud i Sverige. Men möjligheterna att få ansökan beviljad varierar stort beroende på var i landet man bor, visar statistik från stiftelsen Tryggare Sverige. I Norrköping beviljades förra året drygt 50 procent av ansökningarna om kontaktförbud.

GT - 28 aug 14 kl. 15:48

Tingsrätten avslår Nevs ansökan

Tingsrätten avslår Nevs ansökan om företagsrekonstruktion. Rätten tror inte på bolagets ekonomiska bedömningar för framtiden..

Kristianstadsbladet - 09 aug 18 kl. 00:01

Första gången - steget vidare — ansökan har beviljats

Bromölla kommun har fått sin ansökan beviljad från Statens konstråd. Det handlar om att stärka arbetet med den offentliga konsten i kommunen..

Nya Wermlands Tidningen - 27 feb 17 kl. 06:00

Ansökan om bygglov för trevåningshus har lämnats in

NWT rapporterade för ett år sedan om planer på ett trevåningshus bredvid Munkfors kommunhus. Kommunchefen Jan-Olov Appel berättar om byggprocessen.– Husindustrier AB har lämnat in en bygglovsansökan som de nu väntar på att få beviljad, säger han..

SvD - 14 jul 14 kl. 22:36

Northland: ansÖker om formell rekonstruktion

Gruvbolaget Northland Resources har på måndagen lämnat in, och fått beviljad, en ansökan om företagsrekonstruktion vid Luleå tingsrätt..

DI - 15 jul 14 kl. 06:41

Northland ansöker om formell konstruktion

Gruvbolaget Northland Resources har på måndagen lämnat in, och fått beviljad, en ansökan om företagsrekonstruktion vid Luleå tingsrätt. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 14 jul 14 kl. 22:36

Northland ansöker om rekonstruktion

Gruvbolaget Northland Resources har på måndagen lämnat in, och fått beviljad, en ansökan om företagsrekonstruktion vid Luleå tingsrätt..

DI - 26 feb 16 kl. 15:49

Moretime ansöker om företagsrekonstruktion

Aktietorgslistade Moretime Professional Services lämnade på fredagen in en ansökan om företagsrekonstruktion till Stockholms tingsrätt. Det framgår av ett pressmeddelande. "Under onsdagen erhöll bolaget överraskande ett negativt besked från den finansiär som varit nyckeln i den pågående kapitaliseringsprocessen.

Nya Wermlands Tidningen - 27 aug 13 kl. 06:00

Bjelkeslisten AB satt i företagsrekonstruktion

Bjelkeslisten AB har ansökt om företagsrekonstruktion och den 19 augusti godkände Örebro tingsrätt ansökan. ?Vi lämnade in ansökan för att i lugn och ro få rekonstruera bolaget?

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 2 timmar sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 3 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 3 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 4 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 5 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 5 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 7 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.