DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 05:44

DI - 11 jan 19 kl. 17:52

Zenergys ansökan om företagsrekonstruktion beviljadJönköpings tingsrätt har beviljat Zenergys ansökan om företagsrekonstruktion..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Zenergys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zenergys, ansökanom , företagsrekonstruktion, beviljad
DI - 27 mar 15 kl. 12:29

PA Resources: Ansökan om företagsrekonstruktion beviljad

Stockholms Tingsrätt har beviljat PA Resources ansökan om företagsrekonstruktion. Till rekonstruktör har rätten utsett den av Bolaget förslagne advokat Lars Söderqvist vid Hökerberg & Söderqvist Advokatbyrå. Det framgår av ett pressmeddelande..

BT - 23 mar 13 kl. 13:55

Olika bedömning i landet när det gäller ansökan om kontaktförbud

Varje år utfärdas drygt 4 000 kontaktförbud i Sverige. Men möjligheterna att få ansökan beviljad varierar stort beroende på var i landet man bor, visar statistik från stiftelsen Tryggare Sverige. I Norrköping beviljades förra året drygt 50 procent av ansökningarna om kontaktförbud.

GT - 28 aug 14 kl. 15:48

Tingsrätten avslår Nevs ansökan

Tingsrätten avslår Nevs ansökan om företagsrekonstruktion. Rätten tror inte på bolagets ekonomiska bedömningar för framtiden..

Kristianstadsbladet - 09 aug 18 kl. 00:01

Första gången - steget vidare — ansökan har beviljats

Bromölla kommun har fått sin ansökan beviljad från Statens konstråd. Det handlar om att stärka arbetet med den offentliga konsten i kommunen..

Nya Wermlands Tidningen - 27 feb 17 kl. 06:00

Ansökan om bygglov för trevåningshus har lämnats in

NWT rapporterade för ett år sedan om planer på ett trevåningshus bredvid Munkfors kommunhus. Kommunchefen Jan-Olov Appel berättar om byggprocessen.– Husindustrier AB har lämnat in en bygglovsansökan som de nu väntar på att få beviljad, säger han..

SvD - 14 jul 14 kl. 22:36

Northland: ansÖker om formell rekonstruktion

Gruvbolaget Northland Resources har på måndagen lämnat in, och fått beviljad, en ansökan om företagsrekonstruktion vid Luleå tingsrätt..

DI - 15 jul 14 kl. 06:41

Northland ansöker om formell konstruktion

Gruvbolaget Northland Resources har på måndagen lämnat in, och fått beviljad, en ansökan om företagsrekonstruktion vid Luleå tingsrätt. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 14 jul 14 kl. 22:36

Northland ansöker om rekonstruktion

Gruvbolaget Northland Resources har på måndagen lämnat in, och fått beviljad, en ansökan om företagsrekonstruktion vid Luleå tingsrätt..

DI - 26 feb 16 kl. 15:49

Moretime ansöker om företagsrekonstruktion

Aktietorgslistade Moretime Professional Services lämnade på fredagen in en ansökan om företagsrekonstruktion till Stockholms tingsrätt. Det framgår av ett pressmeddelande. "Under onsdagen erhöll bolaget överraskande ett negativt besked från den finansiär som varit nyckeln i den pågående kapitaliseringsprocessen.

BT - 28 aug 14 kl. 09:28

Nevs ansöker om rekonstruktion

Biltillverkaren Nevs i Trollhättan ansöker om företagsrekonstruktion. Det skuldtyngda bolaget vill ha mer tid för att få i hamn ett avtal med flera internationella parter. "De trepartsförhandlingar vi för med två globala fordonstillverkare går fortsatt framåt, är komplexa och har tagit mer tid i anspråk än vad vi förutspått.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 7 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 8 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 9 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 9 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 10 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 10 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 10 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 11 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 11 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.