DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 05:32

DI - 11 jan 19 kl. 17:47

Nordiska börserna avslutade veckan nedåtNordiska börser följde övriga Europa svagt nedåt på fredagen och samlingsindexet Vinx 30 minskade 0,2 procent till nivån 890. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europa, Vinx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordiska, börserna, avslutadeveckan nedåt
DI - 05 jul 16 kl. 17:16

Norden: Börserna avslutade nedåt

De nordiska börserna fortsatte handlas ned under tisdagen, och såg något bredare nedgångar än på måndagen. Ett rejält oljetapp tyngde framförallt Oslo-börsen. Samlingsindexet Nordic VINX hade klockan 17.

DI - 26 nov 15 kl. 17:55

Uppåt på de nordiska börserna

De nordiska börserna klättrade under torsdagens handel, och följde därmed utvecklingen i Europa överlag. Det nordiska samlingsindexet VINX Benchmark hade vid stängning stigit 0,8 procent till nivån 239..

DI - 12 nov 18 kl. 17:42

Oslo mot strömmen när de nordiska börserna backade

De nordiska börserna sjönk på måndagen med undantag för Oslo som gick mot strömmen. I Europa noterades tydliga nedgångar på samtliga av de ledande handelsplatserna. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 tappade 0,3 procent till nivån 908..

DI - 27 aug 15 kl. 17:15

Ordentliga uppgångar på de nordiska börserna

De nordiska börserna noterades för ordentliga uppgångar under torsdagens handel, i likhet med utvecklingen på de större europeiska börserna..

DI - 06 jun 18 kl. 17:46

Blandat på de nordiska börserna

De nordiska börserna gick åt olika håll på onsdagen. I Oslo och Helsingfors steg börserna medan Köpenhamn föll..

DI - 11 okt 18 kl. 17:43

Nedåt på bred front på nordiska börserna

De nordiska börserna tappade under torsdagen efter branta amerikanska börsnedgångar på onsdagen som även fick Asienbörserna att rasa. Samlingsindexet Vinx 30 försvagades 2,2 procent till nivån 889..

DI - 15 jan 19 kl. 17:50

Nordiska börserna handlades uppåt på tisdagen

De nordiska börserna handlades uppåt på tisdagen i likhet med övriga Europa. Positiva uttalanden från Kina om skattesänkningar gav stöd, vilket även gav skjuts åt USA-börserna i öppningen. Det regionala samlingsindexet Vinx 30 ökade 0,6 procent till nivån 887..

DI - 14 maj 14 kl. 17:55

Blandat på nordiska börserna

De nordiska börserna gick åt olika håll under onsdagens handel, med uppgångar i Köpenhamn och Oslo. Vinnaren i Köpenhamn var FLSmidth som klättrade efter rapport..

Affärsvärlden - 14 okt 14 kl. 10:40

De nordiska börserna mot strömmen

De nordiska börserna går emot nedgångarna i omvärlden och kurserna på Stockholmsbörsen noteras i klart positivt territorium på tisdagsförmiddagen..

DI - 31 mar 15 kl. 17:08

Breda nedgångar på nordiska börserna

De nordiska börserna backade på tisdagen. På Oslobörsen fick DNO:s ägare en kalldusch efter besked om produktionsstopp, och i Köpenhamn handlades Maersk lägre efter avskiljd utdelning..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 7 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 8 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 9 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 9 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 10 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 10 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 10 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 11 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 11 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.