DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 06:21

DI - 11 jan 19 kl. 17:30

Stockholmsbörsen stängde nedåt – uppåt för skolbolag



Det rådde ljummen fredagsstämning på börsen – som knappt reagerade på nyheten att Sverige möjligen är på väg att få en regering fyra månader sedan valet. Men skolbolagen steg på beskedet att det inte blir något vinstförbud för välfärdsbolag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, stängdenedåt uppåt för , skolbolag
Kristianstadsbladet - 19 apr 13 kl. 17:48

Stockholmsbörsen stängde nära noll

Stockholmsbörsen stängde nästan oförändrad på fredagen efter fem dagars nedgångar.Telia Sonera hörde till de bolag som tyngde.
Vid stängning hade OMXS-index sjunkit 0,1 procent till 357,9.

DN - 14 maj 13 kl. 10:10

Stockholmsbörsen stängde nära noll

Oväntat låga siffror för inflationen i april har fått räntan att sjunka och kronan att tappa i värde. Stockholmsbörsen stängde nära noll..

DI - 19 okt 15 kl. 18:09

Stockholmsbörsen: Stängde marginellt högre

Stockholmsbörsen stängde, likt många av dess europeiska motsvarigheter, marginellt högre på måndagen. I toppen av det svenska storbolagsindexet syntes bland annat Electrolux, Astra Zeneca och storbankerna medan verkstads- och råvarubolagen bistod med att tynga..

GöteborgsPosten - 05 jan 18 kl. 13:15

Stockholmsbörsen stängde uppåt

Stockholmsbörsen stängde med en uppgång för OMXS-index på 0,6 procent. Därmed har årets fyra första handelsdagar uppvisat positiva siffror..

BT - 22 jul 13 kl. 18:10

Stockholmsbörsen stängde på minus

Efter förra veckans rapportflod stängde Stockholmsbörsen på minus på måndagen. Marknadsräntorna steg samtidigt som kronan stärktes mot dollarn och euron. Börsen låg på minus under större delen av dagen.

BT - 25 jul 13 kl. 17:52

Stockholmsbörsen stängde svagt uppåt

Stockholmsbörsen låg på minus under större delen av torsdagen, men vände strax före stängning och stängde svagt upp. Kronan försvagades mot både dollarn och euron. När handeln stängde hade OMXS-index ökat 0,1 procent till 387,2.

BT - 06 aug 13 kl. 18:09

Stockholmsbörsen stängde nedåt

Stockholmsbörsen öppnade oförändrat på tisdagen, men vände nedåt vid lunchtid och stängde på minus. Marknadsräntorna var stabila och kronan stärktes mot både dollarn och euron. När handeln stängde hade OMXS-index backat 0,7 procent till 390,4.

BT - 30 jul 12 kl. 18:20

Stockholmsbörsen stängde på plus

Efter en dag runt nollan stängde Stockholmsbörsen uppåt.
Dagens vinnare blev läkemedelsföretaget Bioinvent.
Vid stängning på måndagen hade OMXS-index stigit 0,6 procent till 329,1.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 17:45

Stockholmsbörsen stängde oförändrad

Stockholmsbörsen höll sig länge ovanför nollstrecket på onsdagen med stöd av uppgångar i tungviktare som Volvo och Ericsson. Men i sluthandeln hamnade OMXS-index precis under nollan.
OMXS-index stängde på 439,3, i det närmaste oförändrat jämfört med tisdagen.

TA - 05 mar 14 kl. 17:45

Stockholmsbörsen stängde oförändrad

Stockholmsbörsen höll sig länge ovanför nollstrecket på onsdagen med stöd av uppgångar i tungviktare som Volvo och Ericsson. Men i sluthandeln hamnade OMXS-index precis under nollan.
OMXS-index stängde på 439,3, i det närmaste oförändrat jämfört med tisdagen.

BT - 05 mar 14 kl. 17:56

Stockholmsbörsen stängde oförändrad

Stockholmsbörsen höll sig länge ovanför nollstrecket på onsdagen med stöd av uppgångar i tungviktare som Volvo och Ericsson. Men i sluthandeln hamnade OMXS-index precis under nollan. OMXS-index stängde på 439,3, i det närmaste oförändrat jämfört med tisdagen.

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 7 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 9 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 10 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 10 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 11 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 11 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 11 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 12 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 12 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.