DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 00:32

DI - 11 jan 19 kl. 17:30

Stockholmsbörsen stängde nedåt – uppåt för skolbolagDet rådde ljummen fredagsstämning på börsen – som knappt reagerade på nyheten att Sverige möjligen är på väg att få en regering fyra månader sedan valet. Men skolbolagen steg på beskedet att det inte blir något vinstförbud för välfärdsbolag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, stängdenedåt uppåt för , skolbolag
Kristianstadsbladet - 19 apr 13 kl. 17:48

Stockholmsbörsen stängde nära noll

Stockholmsbörsen stängde nästan oförändrad på fredagen efter fem dagars nedgångar.Telia Sonera hörde till de bolag som tyngde.
Vid stängning hade OMXS-index sjunkit 0,1 procent till 357,9.

DN - 14 maj 13 kl. 10:10

Stockholmsbörsen stängde nära noll

Oväntat låga siffror för inflationen i april har fått räntan att sjunka och kronan att tappa i värde. Stockholmsbörsen stängde nära noll..

DI - 19 okt 15 kl. 18:09

Stockholmsbörsen: Stängde marginellt högre

Stockholmsbörsen stängde, likt många av dess europeiska motsvarigheter, marginellt högre på måndagen. I toppen av det svenska storbolagsindexet syntes bland annat Electrolux, Astra Zeneca och storbankerna medan verkstads- och råvarubolagen bistod med att tynga..

GöteborgsPosten - 05 jan 18 kl. 13:15

Stockholmsbörsen stängde uppåt

Stockholmsbörsen stängde med en uppgång för OMXS-index på 0,6 procent. Därmed har årets fyra första handelsdagar uppvisat positiva siffror..

DI - 19 mar 19 kl. 17:25

Fordonsaktier i topp när Stockholmsbörsen stängde upp

Fordonsaktierna låg i topp när Stockholmsbörsen stängde på plus på tisdagen. OMXSPI avslutade upp 0,7 procent och steg därmed för femte handelsdagen i rad..

BT - 22 jul 13 kl. 18:10

Stockholmsbörsen stängde på minus

Efter förra veckans rapportflod stängde Stockholmsbörsen på minus på måndagen. Marknadsräntorna steg samtidigt som kronan stärktes mot dollarn och euron. Börsen låg på minus under större delen av dagen.

BT - 25 jul 13 kl. 17:52

Stockholmsbörsen stängde svagt uppåt

Stockholmsbörsen låg på minus under större delen av torsdagen, men vände strax före stängning och stängde svagt upp. Kronan försvagades mot både dollarn och euron. När handeln stängde hade OMXS-index ökat 0,1 procent till 387,2.

BT - 06 aug 13 kl. 18:09

Stockholmsbörsen stängde nedåt

Stockholmsbörsen öppnade oförändrat på tisdagen, men vände nedåt vid lunchtid och stängde på minus. Marknadsräntorna var stabila och kronan stärktes mot både dollarn och euron. När handeln stängde hade OMXS-index backat 0,7 procent till 390,4.

BT - 30 jul 12 kl. 18:20

Stockholmsbörsen stängde på plus

Efter en dag runt nollan stängde Stockholmsbörsen uppåt.
Dagens vinnare blev läkemedelsföretaget Bioinvent.
Vid stängning på måndagen hade OMXS-index stigit 0,6 procent till 329,1.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 17:45

Stockholmsbörsen stängde oförändrad

Stockholmsbörsen höll sig länge ovanför nollstrecket på onsdagen med stöd av uppgångar i tungviktare som Volvo och Ericsson. Men i sluthandeln hamnade OMXS-index precis under nollan.
OMXS-index stängde på 439,3, i det närmaste oförändrat jämfört med tisdagen.

TA - 05 mar 14 kl. 17:45

Stockholmsbörsen stängde oförändrad

Stockholmsbörsen höll sig länge ovanför nollstrecket på onsdagen med stöd av uppgångar i tungviktare som Volvo och Ericsson. Men i sluthandeln hamnade OMXS-index precis under nollan.
OMXS-index stängde på 439,3, i det närmaste oförändrat jämfört med tisdagen.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 2 timmar sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 3 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 3 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 4 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 5 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 6 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 7 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.