DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 00:40

DI - 11 jan 19 kl. 17:27

WSJ: Slack planerar Spotify-lik notering i USA andra kvartaletAmerikanska tech-bolaget Slack planerar en börsnotering under det andra kvartalet i år, preliminärt genom en så kallad direktnotering. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
WSJ, Spotify, USA, Slack

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WSJ, Slack, planerar, Spotify-lik, noteringi , USAandra kvartalet
SVT - 07 okt 13 kl. 12:01

Musikjätten Spotify 5 år

Under måndagen fyller den svenska streamingtjänsten fem år. Samma dag kallas företaget för ?den sista desperata fjärten från ett döende lik?..

E24 - 07 okt 13 kl. 12:11

?Sista desperata fisen från ett döende lik?

Radiohead-sångarens attack mot Spotify..

E24 - 07 okt 13 kl. 12:11

?Sista desperata fisen från ett döende lik?

Radiohead-sångarens attack mot Spotify..

Nyheter 24 - 05 sep 11 kl. 08:20

Facebook snor Socialmists idéer


Det är flera månader kvar tills den nya communitysajten Socialmist släpps. Trots det har Facebook redan tagit en av utmanarens största idéer. INTERNET.

Dagen - 03 nov 11 kl. 03:00

Allhelgonahelgens vemod och kraft

Dessa höstdagar gör jag mina resor på buss 445, mellan Saltsjö-Boo och Slussen. Med mig finns vännerna Bengt och Lorens, ett trivsamt sällskap jag funnit i Tomas Sjödins debutroman, "Tusen olevda liv finns inom mig". Boken handlar om en av Sjödins kollegor, pingstpastorn Bengt i Söderhamn, som en dag lämnar ett brev på predikostolen, tar bilen och sticker.

BT - 11 aug 13 kl. 08:17

Kontrollerat kaos

Efter att tunga namn som Neil Young, The Roots och Azealia Banks suddats ut från lineupen har Way Out West slut på marginaler. För att framgångssagan ska fortsätta måste de stora namnen leverera. Nervdallrande nog heter ett av dem Charlyne Marie Marshall, mer bekant som Cat Power och ökänd för sina notoriskt ojämna liveframträdanden.

BT - 12 aug 13 kl. 09:05

Kontrollerat kaos från Cat Power

.Efter att tunga namn som Neil Young, The Roots och Azealia Banks suddats ut från lineupen har Way Out West slut på marginaler. För att framgångssagan ska fortsätta måste de stora namnen leverera.

DN - 23 jul 15 kl. 17:02

Soundcloud startar betaltjänst


Den svenskgrundade musiktjänsten Soundcloud ska starta en betald abonnemangstjänst under året. Företaget är förteget om detaljerna, men klart är att det gör tjänsten mer lik Spotify och Apple Music..

Skånskan - 17 jun 16 kl. 09:15

Mahans ledmotiv hyllar MAX IV

Kultur och Nöje Passion och synkrotronljus. Att göra det osynliga synligt. När Mahan Moin fick i uppdrag att skriva ett ledmotiv till invigningen av MAX IV i Lund var det några av begreppen hon laborerade med.

Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 10:01

eBay skapar personaliserad shopping baserat på dina intressen

Precis som Netflix och Spotify ger rekommendationer på filmer eller musik som du sannolikt kommer gilla gör nu e-handelsplattformen eBay samma sak. Genom ett kort formulär tillsammans med din köphistorik skapas sedan en personaliserad shoppingupplevelse med förslag på produkter som du sannolikt kommer tycka om. Det nya verktyget heter ”Shop your interest” och ligger väl i linje med såväl GDPR som konsumenternas förväntningar på mer personaliserade upplevelser.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 2 timmar sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 3 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 4 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 4 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 5 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 6 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 7 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.