DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 06:32

DI - 11 jan 19 kl. 17:27

WSJ: Slack planerar Spotify-lik notering i USA andra kvartaletAmerikanska tech-bolaget Slack planerar en börsnotering under det andra kvartalet i år, preliminärt genom en så kallad direktnotering. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
WSJ, Spotify, USA, Slack

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WSJ, Slack, planerar, Spotify-lik, noteringi , USAandra kvartalet
SVT - 07 okt 13 kl. 12:01

Musikjätten Spotify 5 år

Under måndagen fyller den svenska streamingtjänsten fem år. Samma dag kallas företaget för ?den sista desperata fjärten från ett döende lik?..

E24 - 07 okt 13 kl. 12:11

?Sista desperata fisen från ett döende lik?

Radiohead-sångarens attack mot Spotify..

E24 - 07 okt 13 kl. 12:11

?Sista desperata fisen från ett döende lik?

Radiohead-sångarens attack mot Spotify..

Nyheter 24 - 05 sep 11 kl. 08:20

Facebook snor Socialmists idéer


Det är flera månader kvar tills den nya communitysajten Socialmist släpps. Trots det har Facebook redan tagit en av utmanarens största idéer. INTERNET.

Dagen - 03 nov 11 kl. 03:00

Allhelgonahelgens vemod och kraft

Dessa höstdagar gör jag mina resor på buss 445, mellan Saltsjö-Boo och Slussen. Med mig finns vännerna Bengt och Lorens, ett trivsamt sällskap jag funnit i Tomas Sjödins debutroman, "Tusen olevda liv finns inom mig". Boken handlar om en av Sjödins kollegor, pingstpastorn Bengt i Söderhamn, som en dag lämnar ett brev på predikostolen, tar bilen och sticker.

BT - 11 aug 13 kl. 08:17

Kontrollerat kaos

Efter att tunga namn som Neil Young, The Roots och Azealia Banks suddats ut från lineupen har Way Out West slut på marginaler. För att framgångssagan ska fortsätta måste de stora namnen leverera. Nervdallrande nog heter ett av dem Charlyne Marie Marshall, mer bekant som Cat Power och ökänd för sina notoriskt ojämna liveframträdanden.

BT - 12 aug 13 kl. 09:05

Kontrollerat kaos från Cat Power

.Efter att tunga namn som Neil Young, The Roots och Azealia Banks suddats ut från lineupen har Way Out West slut på marginaler. För att framgångssagan ska fortsätta måste de stora namnen leverera.

DN - 23 jul 15 kl. 17:02

Soundcloud startar betaltjänst


Den svenskgrundade musiktjänsten Soundcloud ska starta en betald abonnemangstjänst under året. Företaget är förteget om detaljerna, men klart är att det gör tjänsten mer lik Spotify och Apple Music..

Skånskan - 17 jun 16 kl. 09:15

Mahans ledmotiv hyllar MAX IV

Kultur och Nöje Passion och synkrotronljus. Att göra det osynliga synligt. När Mahan Moin fick i uppdrag att skriva ett ledmotiv till invigningen av MAX IV i Lund var det några av begreppen hon laborerade med.

Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 10:01

eBay skapar personaliserad shopping baserat på dina intressen

Precis som Netflix och Spotify ger rekommendationer på filmer eller musik som du sannolikt kommer gilla gör nu e-handelsplattformen eBay samma sak. Genom ett kort formulär tillsammans med din köphistorik skapas sedan en personaliserad shoppingupplevelse med förslag på produkter som du sannolikt kommer tycka om. Det nya verktyget heter ”Shop your interest” och ligger väl i linje med såväl GDPR som konsumenternas förväntningar på mer personaliserade upplevelser.

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 8 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 9 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 10 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 10 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 11 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 11 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 11 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 12 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 12 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.