YLE > Finland

Monday, 22 April, 23:59

YLE - 11 jan 19 kl. 17:19

Fyra nya misstänkta sexbrott i Uleåborg - alla offer yngre än 15 årI Uleåborg utreder polisen fyra nya misstänkta sexualbrott, där alla offer är flickor under 15 års ålder. Tre utländska män är gripna..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Uleåborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyranya , misstänkta, sexbrotti , Uleåborgalla , offer, yngre, än 15 år
SR - 15 jan 19 kl. 06:50

Flera misstänkta sexbrott mot barn i Finland

Misstänkta våldtäkter mot barn utreds i Uleåborg i Finland. De misstänkta gärningsmännen uppges ha kommit till Finland de senaste åren. Med bara tre månader till riksdagsvalet har brotten lett till debatt om migration..

YLE - 15 nov 17 kl. 09:57

Den misstänkta för Borgådådet begärs häktad - häktningsförhandlingar i morgon

Polisen begär att mannen som är misstänkt för att ha dödat sin treåriga dotter i Borgå ska häktas. Den 38-årige mannen misstänks ha knivhuggit sitt barn i Lyceiparken i Borgå på måndagsmorgonen..

YLE - 04 jun 14 kl. 12:14

Fem döda spädbarn hittades i källare i Uleåborg

Polisen har hittat kvarlevorna av fem foster eller barn i en höghuskällare i Uleåborg. Polisen larmades till platsen på grund av stinkande förpackningar i en källarskrubb. Då polisen kom till platsen anmälde sig en 35-årig kvinna till polisen.

YLE - 12 jan 19 kl. 21:13

Uleåborg får ekonomiskt stöd av staten för krisarbetet med misstänkta sexualbrott

Regeringen lovar ekonomiskt stöd till Uleåborg för krisarbetet med de misstänkta sexualbrotten, rapporterar bland annat Helsingin sanomat. På fredag uppdagades nya fall av sexualbrott mot barn i Uleåborg..

YLE - 05 dec 18 kl. 15:36

10 personer misstänkts för sexualbrott mot barn – det här vet vi om fallen i Uleåborg

Polisen i Uleåborg undersöker nu tre fall av misstänkta sexualbrott, där alla offer är flickor under 15 år. [link:https://yle.fi/uutiset/3-10540583;Tio personer är misstänkta, rapporterar Yle Uutiset.

YLE - 11 okt 13 kl. 15:47

Knivmannen i Uleåborg häktades

Uleåborgs tingsrätt har häktat den 16-åring som misstänks för gårdagens knivhuggningar vid yrkesskolan Myllytulli i Uleåborg. Han är på sannolika skäl misstänkt för fyra mordförsök. Motivet bakom knivdådet är fortfarande oklart.

HBL - 20 mar 14 kl. 12:46

Narkotika och sprängämnen beslagtogs i Uleåborg

Centralkriminalpolisen misstänker att en kriminell organisation har ordnat stora mängder narkotika, främst amfetamin, till Uleåborgsregionen.Polisen hittade ett kilo amfetamin gömt i terrängen i Uleåborg i november. Polisen misstänker att stora mängder amfetamin såldes i Uleåborgstrakten under hösten.

YLE - 15 jan 15 kl. 07:09

Gärningsmannen i Uleåborg död

Mannen som dräpte två med yxa i Uleåborg igår kväll har dött. Centralkriminalpolisen kommer att ge mer information under torsdagsmorgonen. Utredningen av fallet har flyttats till CKP, eftersom Uleåborgspolisen sköt vid gripandet.

YLE - 15 jan 15 kl. 07:09

Gärningsmannen i Uleåborg död - polisen använde vapen

Mannen som dräpte två personer med yxa i Uleåborg igår kväll har dött. Centralkriminalpolisen kommer att ge mer information under torsdagsmorgonen. Polisen sköt den misstänkte då han vid gripandet attackerade polisen med yxa.

YLE - 16 feb 13 kl. 19:29

ESC vann stort i Uleåborg

Ekenäs Sport Club tog en viktig seger i futsalligan på lördagskvällen. ESC besegrade Tervarit i Uleåborg. Slutsiffrorna blev hela 7-1 till ESC.

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 timmar sedan

Snön smälter och naturen vaknar till liv - nästa vecka får vi 20 grader

Tisdag och onsdag blir soliga dagar. Vi får sommarvärme, säger Yles meteorolog Kerttu Kotakorpi..

YLE - 4 timmar sedan

Glaskonstnären och keramikern Oiva Toikka död

Glaskonstnären och keramikern Oiva Toikka har avlidit. Sin främsta insats gjorde han som glaskonstnär vid Notsjö (numera Iittala). Han blev särskild känd för sina fågelskulpturer i glas..

YLE - 12 timmar sedan

I Billnäs bruksbostäder sorteras plast på egen gård - ingen hyresgäst har längre än 120 meter till plastkärlet

I höstas fick invånarna i Billnäs bruksbostäder i Raseborg sina efterlängtade kärl för plastinsamling vid husen. Redan nu har mängden blandavfall minskat betydligt då plasten sorteras separat..

YLE - 14 timmar sedan

Quiz: Känner du igen Finlands invasiva arter?

Invasiva främmande arter är växter och djur som människan har fört in till områden där arten inte naturligt är utbredd, och som utgör ett hot mot den biologiska mångfalden. Känner du igen de här invasiva arterna som förekommer i Finland?.

YLE - Igår: 21:54

Brandrök i Salo spred på söndag farlig rök i luften - faran är nu över och ingen skadades i branden

Räddningsverket i Egentliga Finland gav på söndag ut ett varningsmeddelande om hälsofarlig rök i luften till följd av en brand i Salo. Folk uppmanades att hålla sig inomhus..

YLE - Igår: 21:54

Varningsmeddelande: Brandrök i Salo - invånarna uppmanas att hålla sig inomhus och stänga av ventilationen

Räddningsverket i Egentliga Finland har gett ut ett varningsmeddelande om hälsofarlig rök i luften till följd av en brand i Salo. Folk uppmanas att hålla sig inomhus..

YLE - Igår: 11:11

Ishockey en allvarlig hobby för finska mästaren i Ingå - men studier är viktigare med tanke på framtiden

Ingå har en färsk finländsk mästare i ishockey. Siru Lehtopelto drog en lättnadens suck då slutsignalen ljöd: Esbolaget Blues fick kämpa i den avgörande finalmatchen ända till de sista sekunderna mot Ilves från Tammerfors innan laget vågade tro på seger..

YLE - Igår: 09:42

Pilgrimsvandrare från Portugal först ut på S:t Olofs sjöled – en ny unik led kryddad med kultur som ska locka fler till skärgården

Om en månad invigs Finlands första europeiska kulturväg. Den nya pilgrimsvandringen S:t Olofs sjöled innebär att även Åboland och Åland blir en del av Olofslederna..

YLE - Igår: 06:57

Ammoniakläcka vid Yaras gödselfabrik i Nystad

En ammoniakläcka upptäcktes vid industrikoncernen Yaras fabrik i Nystad i natt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.