YLE > Finland

Sunday, 20 January, 05:33

YLE - 11 jan 19 kl. 17:19

Fyra nya misstänkta sexbrott i Uleåborg - alla offer yngre än 15 årI Uleåborg utreder polisen fyra nya misstänkta sexualbrott, där alla offer är flickor under 15 års ålder. Tre utländska män är gripna..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Uleåborg

Dela artikeln

369 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyranya , misstänkta, sexbrotti , Uleåborgalla , offer, yngre, än 15 år
SR - 15 jan 19 kl. 06:50

Flera misstänkta sexbrott mot barn i Finland

Misstänkta våldtäkter mot barn utreds i Uleåborg i Finland. De misstänkta gärningsmännen uppges ha kommit till Finland de senaste åren. Med bara tre månader till riksdagsvalet har brotten lett till debatt om migration..

YLE - 15 nov 17 kl. 09:57

Den misstänkta för Borgådådet begärs häktad - häktningsförhandlingar i morgon

Polisen begär att mannen som är misstänkt för att ha dödat sin treåriga dotter i Borgå ska häktas. Den 38-årige mannen misstänks ha knivhuggit sitt barn i Lyceiparken i Borgå på måndagsmorgonen..

YLE - 04 jun 14 kl. 12:14

Fem döda spädbarn hittades i källare i Uleåborg

Polisen har hittat kvarlevorna av fem foster eller barn i en höghuskällare i Uleåborg. Polisen larmades till platsen på grund av stinkande förpackningar i en källarskrubb. Då polisen kom till platsen anmälde sig en 35-årig kvinna till polisen.

YLE - 12 jan 19 kl. 21:13

Uleåborg får ekonomiskt stöd av staten för krisarbetet med misstänkta sexualbrott

Regeringen lovar ekonomiskt stöd till Uleåborg för krisarbetet med de misstänkta sexualbrotten, rapporterar bland annat Helsingin sanomat. På fredag uppdagades nya fall av sexualbrott mot barn i Uleåborg..

YLE - 05 dec 18 kl. 15:36

10 personer misstänkts för sexualbrott mot barn – det här vet vi om fallen i Uleåborg

Polisen i Uleåborg undersöker nu tre fall av misstänkta sexualbrott, där alla offer är flickor under 15 år. [link:https://yle.fi/uutiset/3-10540583;Tio personer är misstänkta, rapporterar Yle Uutiset.

YLE - 11 okt 13 kl. 15:47

Knivmannen i Uleåborg häktades

Uleåborgs tingsrätt har häktat den 16-åring som misstänks för gårdagens knivhuggningar vid yrkesskolan Myllytulli i Uleåborg. Han är på sannolika skäl misstänkt för fyra mordförsök. Motivet bakom knivdådet är fortfarande oklart.

HBL - 20 mar 14 kl. 12:46

Narkotika och sprängämnen beslagtogs i Uleåborg

Centralkriminalpolisen misstänker att en kriminell organisation har ordnat stora mängder narkotika, främst amfetamin, till Uleåborgsregionen.Polisen hittade ett kilo amfetamin gömt i terrängen i Uleåborg i november. Polisen misstänker att stora mängder amfetamin såldes i Uleåborgstrakten under hösten.

YLE - 15 jan 15 kl. 07:09

Gärningsmannen i Uleåborg död

Mannen som dräpte två med yxa i Uleåborg igår kväll har dött. Centralkriminalpolisen kommer att ge mer information under torsdagsmorgonen. Utredningen av fallet har flyttats till CKP, eftersom Uleåborgspolisen sköt vid gripandet.

YLE - 15 jan 15 kl. 07:09

Gärningsmannen i Uleåborg död - polisen använde vapen

Mannen som dräpte två personer med yxa i Uleåborg igår kväll har dött. Centralkriminalpolisen kommer att ge mer information under torsdagsmorgonen. Polisen sköt den misstänkte då han vid gripandet attackerade polisen med yxa.

YLE - 16 feb 13 kl. 19:29

ESC vann stort i Uleåborg

Ekenäs Sport Club tog en viktig seger i futsalligan på lördagskvällen. ESC besegrade Tervarit i Uleåborg. Slutsiffrorna blev hela 7-1 till ESC.

Fler nyheter från YLE

YLE - 11 timmar sedan

Rättslärda: Regeringens utspel är valpropaganda, men problematiskt

Det finns inget sätt att kringgå principen om förbud mot tillbakasändning, säger rättslärda. [link:https://svenska.yle.

YLE - 12 timmar sedan

Tillbudet på Helsingfors-Vanda på fredagen - flygplan landade trots flera order om det motsatta

Olycksutredningscentralen har fortsatt att utreda fredagens olyckstillbud på Helsingfors-Vanda flygplats. Ett passagerarplan landade trots att flygledningen flera gånger hade gett piloten order om att landningen skulle avbrytas..

YLE - 14 timmar sedan

Tidigare överläkaren Ralf Backman vill se en satsning på den offentliga vården - jobbet på en hälsocentral är inte attraktivt

Skapa tusen nya jobb på hälsocentralerna så är framtiden tryggad, säger läkaren Ralf Backman. I dag orkar få unga läkare jobba på hälsocentral..

YLE - 17 timmar sedan

Försvarsminister Niinistö: Ansvarslöst att tumma på antalet jaktplan

Försvarsminister Jussi Niinistö (Blå) anser att Finland inte kan pruta på antalet jaktplan som ska ersätta de nuvarande stridsflygplanen..

YLE - 19 timmar sedan

Yles enkät om försvars- och säkerhetspolitik: Flera oppositionspartier är redo att minska på antalet jaktplan

Socialdemokraterna, Vänsterförbundet, De gröna och Sannfinländarna kan tänka sig att skaffa färre jaktplan än antalet 64 som finns i offertförfrågan. Det här framgår ur Yles färska säkerhetspolitiska enkät..

YLE - 20 timmar sedan

Skyddshemsföreståndare: I Finland finns många invandrarkvinnor för vilka sexuellt våld är en del av familjelivet

Invandrarkvinnor i Finland utsätts 2-3 gånger oftare för våld än finländska kvinnor. Enligt skyddshemsföreståndare tror en del invandrarkvinnor att de inte har några som helst rättigheter i parförhållandet..

YLE - 20 timmar sedan

Det gäller att hänga med i svängarna i bilbranschen: "Jag tror inte robotbilar ligger långt i framtiden"

Viivi Montonen, servicerådgivare vid en bilfirma BN Bilservice i Horsbäck i Ekenäs, tror att det bara är en tidsfråga innan elbilarna hittar till Ekenäs och robotbilarna ut på vägarna..

YLE - Igår: 19:26

Farosituation på Helsingfors-Vanda flygplats - passagerarplan landade på reserverad landningsbana

Olycksutredningscentralen upplyser på Twitter om en farosituation på Helsingfors-Vanda flygplats där två flygplan landade på samma landningsbana..

YLE - Igår: 18:53

Rekordmånga bilar skrotades ifjol – skrotningspremien stod bara för en liten andel

Ifjol skrotades rekordmånga bilar i Finland, närmare bestämt 88 362 stycken. Det är en ordentlig ökning från tidigare år. Att allt fler bilar återvinns beror på bättre information om återvinningen av bilar menar Suomen autokierrätys..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.