DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 05:31

DI - 11 jan 19 kl. 16:50

Hancap genomför kvittningsemission, korrigerar eget kapitalHancaps styrelse har beslutat att omgående genomföra en kvittningsemission om 39,9 miljoner kronor avseende inlånade medel från huvudägaren Per Helander..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Per Helander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hancap, genomför, kvittningsemission, korrigerar, eget, kapital
DI - 14 jun 18 kl. 09:36

FrontOffice genomför kvittningsemission och reglerar säljrevers till kursen 4,50 kr

Den säljrevers som ställdes ut i samband med att FrontOffice Nordic AB (publ) (FrontOffice) utökade sitt innehav i FinTech-bolaget Financial Transactions Control Systems Sweden AB (publ) (FTCS) har reglerats. Regleringen sker genom en kvittningsemission av 2 951 110 B-aktier till en teckningskurs om 4,50 SEK/aktie motsvarande 13 280 000 SEK..

Realtid - 18 jun 18 kl. 09:01

Oscar Properties genomför kvittningsemission

Oscar Properties reglerar en skuld till Skandrenting genom en kvittningsemission om drygt 33 miljoner kronor..

DI - 14 sep 18 kl. 17:28

Eurocine genomför kvittningsemission för lån på 800.000 kronor

Eurocine Vaccines har valt att genomföra en riktad emission av 445.000 aktier till Recall Capital Nordic AB genom kvittning av ett lån om 820.166 kronor.

DI - 03 jul 18 kl. 15:57

Abelco genomför kvittningsemission

Investmentbolaget Abelco har beslutat om en riktad nyemission av units omfattande 16,1 miljoner kronor samt tilldelning av vederlagsfria teckningsoptioner till befintliga aktieägare i syfte att reducera utspädningseffekten. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 31 okt 14 kl. 08:49

Agrokultura gör kvittningsemission

Styrelsen i Agrokultura har under dagen fattat beslut om att genomföra en riktad kvittningsemission, varigenom bolagets aktiekapital kommer ökas med högst 36,3 miljoner kronor genom nyemission av högst 7,25 miljoner aktier..

DI - 31 jul 17 kl. 13:37

Gaming Corps har gjort kvittningsemission

Gaming Corps har beslutat om och genomfört en kvittningsemission om nästan 2,5 miljoner kronor. De nya aktierna tecknades till en kurs om cirka 0:45 kronor per aktie..

DI - 07 apr 17 kl. 08:28

ASTG: Kvittningsemission till storägare

Styrelsen för ASTG har beslutat att genomföra två stycken emissioner till storägaren Joakim Ilemark..

DI - 16 jan 18 kl. 12:06

Gaming Corps genomför emission

Gaming Corps har beslutat om en kvittningsemission om cirka 845.000 kronor. Därtill har utbyte av konvertibler påkallats till ett belopp om cirka 777.

Affärsvärlden - 16 jan 18 kl. 12:10

Gaming Corps genomför emission

Gaming Corps har beslutat om en kvittningsemission om cirka 845 tusen kronor. Därtill har utbyte av konvertibler påkallats till ett belopp om cirka 777 tusen kronor..

DI - 26 jun 18 kl. 11:44

Miljöteknikbolaget gör kvittningsemission

Miljöteknikbolaget Scandinavian Enviro har beslutat att genomföra en riktad emission genom kvittning om 3,2 miljoner kronor och 3,2 miljoner aktier. .

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 7 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 8 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 9 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 9 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 10 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 10 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 10 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 11 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 11 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.