DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 23:58

DI - 11 jan 19 kl. 16:50

Hancap genomför kvittningsemission, korrigerar eget kapitalHancaps styrelse har beslutat att omgående genomföra en kvittningsemission om 39,9 miljoner kronor avseende inlånade medel från huvudägaren Per Helander..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Per Helander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hancap, genomför, kvittningsemission, korrigerar, eget, kapital
DI - 14 jun 18 kl. 09:36

FrontOffice genomför kvittningsemission och reglerar säljrevers till kursen 4,50 kr

Den säljrevers som ställdes ut i samband med att FrontOffice Nordic AB (publ) (FrontOffice) utökade sitt innehav i FinTech-bolaget Financial Transactions Control Systems Sweden AB (publ) (FTCS) har reglerats. Regleringen sker genom en kvittningsemission av 2 951 110 B-aktier till en teckningskurs om 4,50 SEK/aktie motsvarande 13 280 000 SEK..

Realtid - 18 jun 18 kl. 09:01

Oscar Properties genomför kvittningsemission

Oscar Properties reglerar en skuld till Skandrenting genom en kvittningsemission om drygt 33 miljoner kronor..

DI - 14 sep 18 kl. 17:28

Eurocine genomför kvittningsemission för lån på 800.000 kronor

Eurocine Vaccines har valt att genomföra en riktad emission av 445.000 aktier till Recall Capital Nordic AB genom kvittning av ett lån om 820.166 kronor.

DI - 03 jul 18 kl. 15:57

Abelco genomför kvittningsemission

Investmentbolaget Abelco har beslutat om en riktad nyemission av units omfattande 16,1 miljoner kronor samt tilldelning av vederlagsfria teckningsoptioner till befintliga aktieägare i syfte att reducera utspädningseffekten. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 31 okt 14 kl. 08:49

Agrokultura gör kvittningsemission

Styrelsen i Agrokultura har under dagen fattat beslut om att genomföra en riktad kvittningsemission, varigenom bolagets aktiekapital kommer ökas med högst 36,3 miljoner kronor genom nyemission av högst 7,25 miljoner aktier..

DI - 31 jul 17 kl. 13:37

Gaming Corps har gjort kvittningsemission

Gaming Corps har beslutat om och genomfört en kvittningsemission om nästan 2,5 miljoner kronor. De nya aktierna tecknades till en kurs om cirka 0:45 kronor per aktie..

DI - 07 apr 17 kl. 08:28

ASTG: Kvittningsemission till storägare

Styrelsen för ASTG har beslutat att genomföra två stycken emissioner till storägaren Joakim Ilemark..

DI - 16 jan 18 kl. 12:06

Gaming Corps genomför emission

Gaming Corps har beslutat om en kvittningsemission om cirka 845.000 kronor. Därtill har utbyte av konvertibler påkallats till ett belopp om cirka 777.

Affärsvärlden - 16 jan 18 kl. 12:10

Gaming Corps genomför emission

Gaming Corps har beslutat om en kvittningsemission om cirka 845 tusen kronor. Därtill har utbyte av konvertibler påkallats till ett belopp om cirka 777 tusen kronor..

DI - 26 jun 18 kl. 11:44

Miljöteknikbolaget gör kvittningsemission

Miljöteknikbolaget Scandinavian Enviro har beslutat att genomföra en riktad emission genom kvittning om 3,2 miljoner kronor och 3,2 miljoner aktier. .

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 1 timme sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 2 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 3 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 3 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 4 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 5 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 6 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.