YLE > Finland

Tuesday, 23 April, 00:36

YLE - 11 jan 19 kl. 16:41

De ungas regering leds också av tre män i kostym - regeringsbildningen slutade i dramatikDe politiska ungdomsförbundens regeringsförhandlingar slutade i dramatik på fredagen. Ungdomarnas regering ville satsa på utbildning och en ambitiös miljöpolitik, men möttes av kritik..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De ungas, regering, ledsockså av , tre, mäni , kostym regeringsbildningen slutade i dramatik
SvD - 31 mar 15 kl. 07:58

Arbetsmarknadspolitiken har brister med S-ledd regering, menar LO

LO ryter till mot regeringen rörande arbetsmarknadspolitiken. "Vi förväntar oss mer av en S-ledd regering" skriver tre ledande LO-företrädare i en debattartikel i Dagens Industri..

UNT - 15 jan 18 kl. 15:00

Tre omaka partier

Norge får en ny regering av tre partier som står långt från varandra..

YLE - 24 jun 14 kl. 04:53

Finland fick ny regering

President Sauli Niinistö har beviljat Jyrki Katainens (Saml) regering avsked och har utnämnt en ny regering. Den nya regeringen leds av Alexander Stubb (Saml). Riksdagen röstade om statsministern i går.

Politikerbloggen - 02 jul 12 kl. 09:32

NOVUS Bör MP ingå i en M-ledd regering?

NOVUS. 51 procent av svenskarna säger nej till att Miljöpartiet skulle ingå i en regering som leds av en moderat statsminister. Det visar en mätning från Novus som presenteras av TV4Nyheterna idag.

Kristianstadsbladet - 05 aug 13 kl. 16:12

Irans nya regering utsedd


Irans nye president Hassan Rohani presenterade på måndagen sin nya regering. De 18 ministrarna - samtliga män - är erfarna politiker från hela det politiska spektrumet.Sju är reformsinnade, tre konservativa, fyra moderata och fyra anses vara oberoende.

BT - 05 aug 13 kl. 16:14

Irans nya regering utsedd

Irans nye president Hassan Rohani presenterade på måndagen sin nya regering. De 18 ministrarna - samtliga män - är erfarna politiker från hela det politiska spektrumet. Sju är reformsinnade, tre konservativa, fyra moderata och fyra anses vara oberoende.

Trelleborgs Allehanda - 31 maj 14 kl. 08:55

Ungas uteliv får betyget godkänt

Arkivfoto: Annika af Klercker/SvD/TT
Trelleborgs kommun klarar precis nivån för godkänt i en undersökning av utelivet för unga. Möjligheten att umgås på nyktra mötesplatser samt marknadsföringen av dessa platser hjälper upp betyget.
Det är Ungdomens nykterhetsförbund, UNF, som undersökt vad kommunerna i landet gör för satsningar på ungas fritid.

DN - 24 jun 14 kl. 09:57

Ny finländsk regering utnämnd

Finland har fått en ny regering. President Sauli Niinistö hade tidigare beviljat statsminister Jyrki Katainens regering avsked och har nu utnämnt den nya regeringen som leds av Alexander Stubb från det konservativa Samlingspartiet..

Kristianstadsbladet - 24 jun 14 kl. 10:05

Ny finländsk regering utnämnd


Finland har fått en ny regering. President Sauli Niinistö hade tidigare beviljat statsminister Jyrki Katainens regering avsked och har nu utnämnt den nya regeringen som leds av Alexander Stubb från det konservativa Samlingspartiet.Riksdagen valde Stubb till ny statsminister redan på måndagen och Stubb enades samma dag med partistyrelsen om vilka från partiet som blir ministrar i den nya regeringen.

DalaDemokraten - 24 jun 14 kl. 10:05

Ny finländsk regering utnämnd

Finland har fått en ny regering. President Sauli Niinistö hade tidigare beviljat statsminister Jyrki Katainens regering avsked och har nu utnämnt den nya regeringen som leds av Alexander Stubb från det konservativa Samlingspartiet..

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Snön smälter och naturen vaknar till liv - nästa vecka får vi 20 grader

Tisdag och onsdag blir soliga dagar. Vi får sommarvärme, säger Yles meteorolog Kerttu Kotakorpi..

YLE - 5 timmar sedan

Glaskonstnären och keramikern Oiva Toikka död

Glaskonstnären och keramikern Oiva Toikka har avlidit. Sin främsta insats gjorde han som glaskonstnär vid Notsjö (numera Iittala). Han blev särskild känd för sina fågelskulpturer i glas..

YLE - 12 timmar sedan

I Billnäs bruksbostäder sorteras plast på egen gård - ingen hyresgäst har längre än 120 meter till plastkärlet

I höstas fick invånarna i Billnäs bruksbostäder i Raseborg sina efterlängtade kärl för plastinsamling vid husen. Redan nu har mängden blandavfall minskat betydligt då plasten sorteras separat..

YLE - 15 timmar sedan

Quiz: Känner du igen Finlands invasiva arter?

Invasiva främmande arter är växter och djur som människan har fört in till områden där arten inte naturligt är utbredd, och som utgör ett hot mot den biologiska mångfalden. Känner du igen de här invasiva arterna som förekommer i Finland?.

YLE - Igår: 21:54

Brandrök i Salo spred på söndag farlig rök i luften - faran är nu över och ingen skadades i branden

Räddningsverket i Egentliga Finland gav på söndag ut ett varningsmeddelande om hälsofarlig rök i luften till följd av en brand i Salo. Folk uppmanades att hålla sig inomhus..

YLE - Igår: 21:54

Varningsmeddelande: Brandrök i Salo - invånarna uppmanas att hålla sig inomhus och stänga av ventilationen

Räddningsverket i Egentliga Finland har gett ut ett varningsmeddelande om hälsofarlig rök i luften till följd av en brand i Salo. Folk uppmanas att hålla sig inomhus..

YLE - Igår: 11:11

Ishockey en allvarlig hobby för finska mästaren i Ingå - men studier är viktigare med tanke på framtiden

Ingå har en färsk finländsk mästare i ishockey. Siru Lehtopelto drog en lättnadens suck då slutsignalen ljöd: Esbolaget Blues fick kämpa i den avgörande finalmatchen ända till de sista sekunderna mot Ilves från Tammerfors innan laget vågade tro på seger..

YLE - Igår: 09:42

Pilgrimsvandrare från Portugal först ut på S:t Olofs sjöled – en ny unik led kryddad med kultur som ska locka fler till skärgården

Om en månad invigs Finlands första europeiska kulturväg. Den nya pilgrimsvandringen S:t Olofs sjöled innebär att även Åboland och Åland blir en del av Olofslederna..

YLE - Igår: 06:57

Ammoniakläcka vid Yaras gödselfabrik i Nystad

En ammoniakläcka upptäcktes vid industrikoncernen Yaras fabrik i Nystad i natt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.